1-0
Kane65'
2-0

Ble dekket av VG Sporten

Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av denne kampen mellom Tottenham og Wimbledon. I dag, som i går, er det FA Cup som står på menyen.
    0'
    Tottenham XI: Vorm - Tripper, Foyth, Vertonghen, Walker-Peters - Wanyama, Dembele - Sissoko, Lamela - Kane, Llorente.
    0'
    Wimbledon XI: Long - Fuller, Oshilaja, Charles, Meades - Francomb, Soares, Abdou, Trotter, Barcham - Taylor.
    0'
    Tottenham spiller som kjent i Premier League og ligger på 5. plass der. Wimbledon spiller på sin side i League One, og det går ikke fullt så bra for dem. De ligger fjerde sist - på 21. plass.
    0'
    Men cup er cup, heter det.
    0'
    Oppgjøret er altså i gang.
    2'
    Lamela klarer nesten å spille fri kaptein Kane i bakrom, men pasningen blokkeres i aller siste liten.
    4'
    Tottenham vinner et hjørnespark her.
    7'
    Klareres ganske enkelt av gjestene.
    7'
    Det er - ikke overraskende - Tottenham som har tatt initaitvet her på Wembley.
    15'
    Ny Spurs-sjanse. Walker-Peteres drar seg inn i banen og skyter. Rett i blokka. Corner.
    19'
    Blåses frispark til gjestene.
    20'
    God stemning på Wembley. Gjestene triller, og får et "EY" hver gang de sentrer. Morro!
    23'
    Ny Spurs-sjanse. Trippier slår inn fra høyre- Llorente slipper den til Kane, som skyter med venstrefoten. Over mål.
    25'
    Ender i ny corner.
    26'
    Ender til slutt med utspark.
    27'
    Lamela kommer til avslutning på volley etter at Llorente bryster ballen til rette for ham, men Wimbledon-målvakt Long henger med på notene og får slått den unna.
    18'
    15'
    God mulighet for Spurs! Lamela slår et strøkent innlegg i retning toppscorer Kane, men han får ikke til en skikkelig avslutning.
    12'
    Lamela har startet friskt!
    11'
    Vakkert Tottenham-spill, regissert av Lamela, Llorente og Sissoko, men da Kane mottar ballen for å avslutte det hele, avvinkes det for offside.
    10'
    Wimbledon ypper seg i angrep, men Tottenham-forsvaret ser stødig ut.
    8'
    Tverrligger for AFC Wimbledon! Abdou banker til fra distanse. Vorm slår den i tverrligger og vekk fra farlig område!
    29'
    Kane smeller til i andre enden. Skyter fra rundt 20 meter, like utenfor.
    31'
    Kane og Llorente kombinerer fint. Kane skyter, og Long gjør en god redning. Corner.
    34'
    Corneren ender i ingenting.
    36'
    Wanyama slår en lang og søker Kane, men ballen blir for upresis. Long plukker.
    38'
    Stor Spurs-mulighet! Sissoko forserer fremover med ball og finner Kane, som gir videre til Lamela. Han prøver å chippe, men Long henger med og redder!
    41'
    45'
    Kane gir til Wanyama, drøye 20 meter fra mål. Skuddforsøket går rett i blokka.
    44'
    46'
    Kane prøver å finne Trippier, men ballen blir klarert av Charles.
    47'
    Barcham er på farten langs venstresiden, finter vekk Foyth, dessverre for Wimbledon går ballen gjennom hele feltet.
    48'
    Gjestene får frispark. Det blir slått inn i feltet, Meades header, men Vorm får slått ballen over mål.
    50'
    Lamelas innlegg spretter i boksen og går ut på motsatt side.
    51'
    Dembele treffer stolpen! Tottenham-spilleren klinker til fra litt over 20 meter og det smeller i metallet.
    53'
    Trippier slår inn til Kane, han vender vekk en spiller før han skyter via en motspiller. Spurs får corner.
    57'
    Corneren ender hos Kane som skyter like over.
    60'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Son Heung-min
    Ut: Fernando Llorente
    60'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 AFC Wimbledon
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Moussa Sissoko
    Der satt den!! Sissoko slår inn fra høyre, foran mål får Kane kranglet ballen i nettet i duell med flere forsvarsspillere.
    63'
    Tottenham Hotspur 2 - 0 AFC Wimbledon
    Målgivende: Kyle Walker-Peters
    Han gjør det igjen!! Walker-Peters' skudd blir blokkert og ender opp hos Kane. Han setter enkelt inn 2-0 fra rundt åtte meter.
    65'
    Inn: Moussa Sissoko
    Ut: Dele Alli
    67'
    Spillerbytte - AFC Wimbledon
    Inn: Andy Barcham
    Ut: Harry Forrester
    71'
    Inn: Nadjim Abdou
    Ut: Cody McDonald
    71'
    Tottenham Hotspur 3 - 0 AFC Wimbledon
    Mål: Jan Vertonghen
    3-0, og det er Jan som setter inn dagens tredje Spurs-scoring! Skyter fra 25 meter - via Fuller - og i mål.
    72'
    Kane skyter med venstrefoten fra 18 meter, ute til venstre.
    71'
    Kane banker til med venstreslegga fra drøye 20 meter. Long redder fint.
    74'
    Ender i ingenting.
    77'
    Lamela får skutt fra distanse, men Long redder greit.
    78'
    47 527 på Wembley i dag. Kjempestemning.
    78'
    Inn: Anthony Hartigan
    Ut: Tom Soares
    79'
    Slås inn i Tottenham-boksen. Blåses for frispark til hjemmelaget.
    81'
    Tottenham med stålkontroll nå. Tar ut Kane for å la han få hvile og ikke pådra seg noe tullete før en viktig PL-periode.
    85'
    Tverrligger fra hjemmelaget. Trippier med en smart ball til Son, men skuddet treffer edelt metall! Nesten 4-0 der.