Frispark for Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    1'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Burnley FC.
    2'
    James Maddison (Tottenham Hotspur FC) løfter inn en corner fra høyre på Tottenham Hotspur Stadium.
    4'
    Vitinho
    Vitinho (Burnley FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    5'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Hjørnespark til Burnley
    6'
    Brennan Johnson
    Målsjanse på Tottenham Hotspur Stadium! Brennan Johnson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    Burnley, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    I London slår James Maddison en corner fra høyre.
    8'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Burnley FC på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til Burnley
    Josh Cullen
    Dommer Jarred Gillett gir Josh Cullen (Burnley FC) et gult kort.
    11'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Frispark Tottenham Hotspur FC.
    17'
    Burnley FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Son Heung-min
    Sjanse til Tottenham Hotspur FC! Son Heung-min er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    22'
    Son Heung-min (Tottenham Hotspur FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Mål for Burnley!
    Tottenham Hotspur 0 - 1 Burnley
    Mål: Jacob Bruun Larsen
    Målgivende: Sander Berge
    Jacob Bruun Larsen setter ballen i nettet og Burnley FC leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Sander Berge.
    25'
    Frispark til Tottenham Hotspur FC på halvdelen til Burnley FC.
    27'
    Pedro Porro
    Tottenham Hotspur FC avanserer forover i London. Pedro Porro avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 1 Burnley
    Mål: Pedro Porro
    Målgivende: Brennan Johnson
    Pedro Porro scorer og utligner dermed til 1-1. Brennan Johnson sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Jacob Bruun Larsen
    Målsjanse! Jacob Bruun Larsen (Burnley FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Tottenham Hotspur FC angriper, men avslutningen til Brennan Johnson går utenfor.
    34'
    Burnley FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    35'
    37'
    Jacob Bruun Larsen (Burnley FC) slår en corner fra høyre side på Tottenham Hotspur Stadium.
    40'
    Burnley FC angriper, men Jarred Gillett blåser for offside.
    41'
    Jarred Gillett tildeler Tottenham Hotspur FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Tottenham Hotspur FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    45'+1
    Burnley FC fosser forover og Jacob Bruun Larsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    46'
    Det blir farlig! Frispark for Tottenham Hotspur FC er nær straffområde.
    46'
    Charlie Taylor
    Dommeren gir Charlie Taylor (Burnley FC) et gult kort.
    46'
    47'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    James Maddison
    James Maddison (Tottenham Hotspur FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    I London slår James Maddison en corner fra venstre.
    51'
    En av Tottenham Hotspur FCs spillere blir avblåst for offside.
    53'
    Pedro Porro
    Tottenham Hotspur FC angriper i London. Pedro Porro fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Frispark Burnley FC.
    55'
    Oliver Skipp
    Oliver Skipp (Tottenham Hotspur FC) pådrar seg et gult kort.
    55'
    Wilson Odobert
    Burnley FC angriper i London. Wilson Odobert avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    58'
    Maxime Esteve
    Maxime Esteve (Burnley FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    58'
    59'
    Sjanse i London! James Maddison (Tottenham Hotspur FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    62'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC.
    63'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Sander Berge
    Sander Berge (Burnley FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Cristian Romero
    Cristian Romero (Tottenham Hotspur FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    66'
    66'
    Burnley FC angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    67'
    Jacob Bruun Larsen (Burnley FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Tottenham Hotspur Stadium.
    67'
    Dejan Kulusevski
    Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur FC) avanserer forover på Tottenham Hotspur Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Manuel Benson
    Ut: Vitinho
    Burnley FC gjør sitt første bytte. Vitinho erstattes av Manuel Benson.
    72'
    Pedro Porro
    Pedro Porro (Tottenham Hotspur FC) kommer seg fri på Tottenham Hotspur Stadium, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Manuel Benson (Burnley FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tottenham Hotspur Stadium.
    73'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i London fordi Yves Bissouma får behandling for en skade på banen.
    73'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Radu Matei Dragusin
    Ut: Oliver Skipp
    Tottenham Hotspur FC bytter ut Oliver Skipp med Radu Matei Dragusin.
    75'
    Manuel Benson kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Tottenham Hotspur Stadium.
    75'
    Inn: Dane Scarlett
    Ut: Dejan Kulusevski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tottenham Hotspur FC. Inn kommer Dane Scarlett, mens Dejan Kulusevski tar plass på benken.
    75'
    Inn: Rodrigo Bentancur
    Ut: Yves Bissouma
    Yves Bissouma (Tottenham Hotspur FC) erstattes av Rodrigo Bentancur.
    75'
    Tottenham Hotspur FC slipper å klare seg uten Yves Bissouma som kommer tilbake på banen i London.
    76'
    Sjanse! Tottenham Hotspur FC avanserer forover, men Brennan Johnson avslutter utenfor.
    78'
    Skudd på mål, Tottenham Hotspur
    80'
    80'
    Inn: Mike Tresor Ndayishimiye
    Ut: Jacob Bruun Larsen
    Burnley FC bytter ut Jacob Bruun Larsen med Mike Tresor Ndayishimiye.
    81'
    Tottenham Hotspur 2 - 1 Burnley
    Mål: Micky Van de Ven
    Målgivende: James Maddison
    Mål! Micky Van de Ven gir Tottenham Hotspur FC ledelsen 2-1 i London. Flott spill fra James Maddison før målet.
    82'
    Jarred Gillett tildeler Tottenham Hotspur FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Cristian Romero (Tottenham Hotspur FC) prøver å heade ballen i mål på Tottenham Hotspur Stadium, men mislykkes.
    86'
    86'
    James Maddison (Tottenham Hotspur FC) løfter inn en corner fra venstre på Tottenham Hotspur Stadium.
    86'
    87'
    Pape Matar Sarr
    Pape Matar Sarr (Tottenham Hotspur FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    Inn: Zeki Amdouni
    Ut: Josh Cullen
    Bytte for Burnley FC. Zeki Amdouni kommer inn for Josh Cullen på Tottenham Hotspur Stadium.
    87'
    Inn: David Datro Fofana
    Ut: Lyle Foster
    Burnley FC bytter ut Lyle Foster med David Datro Fofana. Dette er det fjerde byttet som Vincent Kompany gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: James Maddison
    Tottenham Hotspur FC gjør sitt fjerde bytte. James Maddison erstattes av Giovani Lo Celso.
    88'
    Inn: Pierre Højbjerg
    Ut: Pape Matar Sarr
    Pape Matar Sarr (Tottenham Hotspur FC) erstattes av Pierre Højbjerg.
    88'
    89'
    Lorenz Assignon
    Lorenz Assignon (Burnley FC) pådrar seg et gult kort.
    90'+1
    Frispark for Burnley FC på egen banehalvdel.
    90'+3
    Hjørnespark til Tottenham Hotspur
    90'+4
    Giovani Lo Celso (Tottenham Hotspur FC) slår en corner fra høyre side på Tottenham Hotspur Stadium.