Rochdale FC fosser forover, men dommeren blåser for offside.
    1'
    Hjørnespark til Tottenham Hotspur
    3'
    Erik Lamela (Tottenham Hotspur) løfter inn en corner fra høyre på Wembley Stadium.
    5'
    Fernando Llorente
    Fernando Llorente (Tottenham Hotspur) header utenfor.
    5'
    6'
    Erik Lamela (Tottenham Hotspur) slår en corner fra venstre side på Wembley Stadium.
    9'
    I London header Fernando Llorente (Tottenham Hotspur) mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    I London slår Erik Lamela en corner fra venstre.
    10'
    Offside! Son Heung Min (Tottenham Hotspur) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    11'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur på sin egen banehalvdel.
    11'
    Matt Done
    Rochdale FC angriper, men avslutningen til Matt Done går utenfor.
    15'
    17'
    Frispark til Rochdale FC på halvdelen til Tottenham Hotspur.
    20'
    Tottenham Hotspur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    22'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Rochdale FC
    Mål: Son Heung-min
    Målgivende: Erik Lamela
    Son Heung Min dundrer ballen i mål og Tottenham Hotspuret tar ledelsen 1-0 på Wembley Stadium. Erik Lamela sto for den målgivende pasningen.
    23'
    24'
    Frispark i en god posisjon for Tottenham Hotspur!
    25'
    26'
    Tottenham Hotspur har fått straffe!
    27'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Son Heung-min
    Son Heung Min (Tottenham Hotspur) får et gult kort av dommer Paul Tierney.
    28'
    29'
    En merkelig situasjon: Son scorer på straffesparket, men dommeren bestemmer - etter samråd med videodommerne - at målet skal annulleres. Det er vanskelig å skjønne hva som skjer. Men Son stoppet opp i tilløpet, noe som ikke er lov.
    30'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur.
    31'
    Mål for Rochdale FC!
    Tottenham Hotspur 1 - 1 Rochdale FC
    Mål: Stephen Humphrys
    Målgivende: Andy Cannon
    Et nydelig Rochdale-angrep ender med scoring. Vi er like langt.
    31'
    31'
    I London har et frispark blitt tildelt Rochdale FCet.
    33'
    Vi har sjekket opp reglene, og dommeren har faktisk helt rett i at det er frispark til motstanderen hvis straffeeksekutøren gjør en ulovlig finte.
    45'+4
    Frispark for Rochdale FC på sin egen banehalvdel.
    35'
    Erik Lamela
    Målsjanse til Tottenham Hotspur! Erik Lamela treffer mål, men keeper redder.
    36'
    Rochdale FC, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Frispark Tottenham Hotspur.
    36'
    Kieran Trippier (Tottenham Hotspur) løfter inn en corner fra venstre på Wembley Stadium.
    40'
    41'
    Erik Lamela
    Erik Lamela (Tottenham Hotspur) kommer til avslutning på Wembley Stadium, men headingen blir reddet.
    41'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Rochdale FC på sin egen banehalvdel.
    43'
    44'
    Juan Foyth
    Juan Foyth (Tottenham Hotspur) pådrar seg et gult kort.
    44'
    Stephen Humphrys (Rochdale FC) vinkes av for offside i London.
    45'
    Andy Cannon
    Andy Cannon skyter i stolpen! Nesten mål for Rochdale FC.
    45'+1
    Paul Tierney tildeler Tottenham Hotspur en corner. Kieran Trippier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Joe Rafferty (Rochdale FC) slår en corner fra venstre side på Wembley Stadium.
    45'+4
    Erik Lamela
    Erik Lamela (Tottenham Hotspur) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+5
    Rochdale FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+5
    45'+6
    46'
    47'
    Tottenham Hotspur 2 - 1 Rochdale FC
    Mål: Fernando Llorente
    Målgivende: Lucas Moura
    Mål! Tottenham Hotspur tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Fernando Llorente på Wembley Stadium. Det er en fin hjelp fra Lucas.
    47'
    50'
    53'
    Tottenham Hotspur 3 - 1 Rochdale FC
    Fernando Llorente øker Tottenham Hotspurets ledelse til 3-1! Flott spill fra Lucas definere målet.
    53'
    54'
    55'
    Stephen Humphrys ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    55'
    Spillerbytte - Rochdale FC
    Inn: Steven Davies
    Ut: Stephen Humphrys
    Rochdale FCet bytter ut Stephen Humphrys som ikke ser ut til å kunne fortsette. Keith Hill blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Steven Davies.
    58'
    59'
    Tottenham Hotspur 4 - 1 Rochdale FC
    Målgivende: Son Heung-min
    Llorentes hattrick er klart! Han header inn ballen fra Son.
    59'
    61'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Mousa Dembele
    Ut: Harry Winks
    Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur) gjør sitt første bytte for dagen. Mousa Dembele erstatter Harry Winks.
    62'
    Offside! Andy Cannon blir vinket av og Rochdale FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    63'
    Inn: Joe Thompson
    Ut: Mark Kitching
    Keith Hill gjør dagens andre bytte i London, når han tar ut Mark Kitching og setter inn Joe Thompson.
    64'
    65'
    Tottenham Hotspur 5 - 1 Rochdale FC
    Mål! Son Heung Min øker Tottenham Hotspurets ledelse til 5-1 på Wembley Stadium. Erik Lamela sto for den målgivende pasningen.
    65'
    Inn: Dele Alli
    Ut: Son Heung-min
    Bytte for Tottenham Hotspur. Dele Alli kommer inn for Son Heung Min på Wembley Stadium.
    67'
    Joe Thompson
    Joe Thompson (Rochdale FC) kommer til en målsjanse på Wembley Stadium, men klarer ikke å score.
    69'
    Tottenham Hotspur er på skuddhold på dette frisparket.
    71'
    Erik Lamela
    På Wembley Stadium fyrer Erik Lamela (Tottenham Hotspur) av et skudd - i stolpen!
    73'
    Dele Alli
    Sjanse i London! Dele Alli (Tottenham Hotspur) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    Frispark til Tottenham Hotspur på halvdelen til Rochdale FC.
    73'
    74'
    Tottenham Hotspur fosser forover, men Kieran Trippier går rett i offsidefella.
    75'
    Inn: Daniel Adshead
    Ut: Andy Cannon
    Rochdale FC bytter ut Andy Cannon med Daniel Adshead. Dette er det tredje byttet som Keith Hill gjør i dagens kamp.
    76'
    Kan Rochdale FC kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    81'
    Inn: Kyle Walker-Peters
    Ut: Lucas Moura
    Tottenham Hotspur bytter ut Lucas med Kyle Walker-Peters.
    82'
    Ian Henderson
    Ian Henderson (Rochdale FC) prøver å heade ballen i mål på Wembley Stadium, men mislykkes.
    83'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    I London slår Matt Done en corner fra høyre.
    87'
    Ryan Delaney
    Rochdale FC angriper på Wembley Stadium. Ryan Delaney header utenfor.
    87'
    Dele Alli
    Tottenham Hotspur fosser forover og Dele Alli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Tottenham Hotspur 6 - 1 Rochdale FC
    Mål: Kyle Walker-Peters
    Målgivende: Dele Alli
    I London øker Tottenham Hotspur ledelsen til 6-1 takket være et mål av Kyle Walker-Peters. Det er en fin hjelp fra Dele Alli.