Frispark for Tottenham på egen banehalvdel.
    West Ham angriper i London. Jarrod Bowen fyrer av et skudd som går utenfor.
    1'
    Frispark West Ham.
    3'
    Declan Rice (West Ham) løfter inn en corner fra venstre på Tottenham Hotspur Stadium.
    4'
    Tottenham tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Declan Rice (West Ham) slår en corner fra høyre side på Tottenham Hotspur Stadium.
    5'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Oliver Skipp
    Oliver Skipp (Tottenham) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    9'
    Michael Oliver tildeler Tottenham en corner. Dejan Kulusevski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Jarrod Bowen (West Ham) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til West Ham på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Tottenham på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til Tottenham på halvdelen til West Ham.
    26'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til West Ham.
    31'
    I London slår Dejan Kulusevski en corner fra høyre.
    34'
    Pierre Højbjerg
    Målsjanse på Tottenham Hotspur Stadium! Pierre Højbjerg fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    37'
    Dommer Michael Oliver venter med å sette i gang spillet fordi Cristian Romero ligger nede.
    41'
    Cristian Romero ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    42'
    42'
    Spillet på Tottenham Hotspur Stadium er stoppet midlertidig fordi Clement Lenglet ligger nede.
    43'
    Clement Lenglet kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Tottenham Hotspur Stadium.
    45'
    Richarlison
    Tottenham fosser forover og Richarlison fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    I London slår Dejan Kulusevski en corner fra venstre.
    45'+2
    Clement Lenglet
    Sjanse! Tottenham avanserer forover, men Clement Lenglet avslutter utenfor.
    45'+2
    46'
    Richarlison
    Richarlison (Tottenham) avanserer forover på Tottenham Hotspur Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    Harry Kane
    Harry Kane (Tottenham) kommer til en målsjanse på Tottenham Hotspur Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    Frispark til West Ham på halvdelen til Tottenham.
    50'
    Jarrod Bowen (West Ham) slår en corner fra høyre side på Tottenham Hotspur Stadium.
    51'
    Michael Oliver tildeler West Ham en corner. Jarrod Bowen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 West Ham United
    Mål: Emerson
    Målgivende: Ben Davies
    Emerson dundrer ballen i mål og Tottenham tar ledelsen 1-0 på Tottenham Hotspur Stadium. Det er en fin assist fra Ben Davies.
    56'
    Sjanse til West Ham! Jarrod Bowen er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    58'
    Dejan Kulusevski
    Tottenham angriper. Dejan Kulusevski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Gult kort til West Ham United
    Michail Antonio
    Dommer Michael Oliver viser Michail Antonio (West Ham) det gule kortet.
    62'
    Frispark for West Ham på egen banehalvdel.
    63'
    Michael Oliver tildeler West Ham en corner. Declan Rice sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    64'
    67'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Son Heung-min
    Ut: Richarlison
    Tottenham bytter ut Richarlison med Son Heung-min.
    67'
    69'
    71'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Danny Ings
    Ut: Michail Antonio
    David Moyes (West Ham) gjør sitt første bytte for dagen. Danny Ings erstatter Michail Antonio.
    72'
    Inn: Said Benrahma
    Ut: Flynn Downes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Ham. Inn kommer Said Benrahma, mens Flynn Downes tar plass på benken.
    72'
    Tottenham Hotspur 2 - 0 West Ham United
    Mål: Son Heung-min
    Målgivende: Harry Kane
    Mål! Son Heung-min øker Tottenhams ledelse til 2-0 på Tottenham Hotspur Stadium. Harry Kane var nest sist på ballen.
    72'
    Frispark i en god posisjon for West Ham!
    74'
    Said Benrahma
    Said Benrahma (West Ham) kommer seg fri på Tottenham Hotspur Stadium, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Ben Davies
    Tottenham angriper, men avslutningen til Ben Davies går utenfor.
    77'
    Inn: Ivan Perisic
    Ut: Clement Lenglet
    Tottenham gjør sitt andre bytte. Clement Lenglet erstattes av Ivan Perisic.
    78'
    Målsjanse! Said Benrahma (West Ham) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Ivan Perisic (Tottenham) slår en corner fra høyre side på Tottenham Hotspur Stadium.
    81'
    Inn: Ben Johnson
    Ut: Angelo Ogbonna
    Angelo Ogbonna (West Ham) erstattes av Ben Johnson.
    81'
    Inn: Pablo Fornals
    Ut: Emerson
    West Ham bytter ut Emerson med Pablo Fornals.
    82'
    82'
    86'
    Inn: Pape Matar Sarr
    Ut: Oliver Skipp
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tottenham. Inn kommer Pape Matar Sarr, mens Oliver Skipp tar plass på benken.