Toulouse får tildelt et frispark
    Frispark til Toulouse FC på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    4'
    Paris Saint-Germain får tildelt et frispark
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    7'
    Toulouse får tildelt et hjørnespark
    9'
    Cristhian Casseres Jr.
    Thomas Leonard tildeler Toulouse FC en corner. Cristhian Casseres Jr. sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    10'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Skudd på mål, Paris Saint-Germain
    Achraf Hakimi
    Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain FC) avanserer forover på Stadium de Toulouse. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Paris Saint-Germain får tildelt et hjørnespark
    Kang In Lee
    I Toulouse slår Kang In Lee en corner fra venstre.
    23'
    Kang In Lee
    Kang In Lee (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra høyre på Stadium de Toulouse.
    24'
    Frispark for Toulouse FC på egen banehalvdel.
    26'
    Kang In Lee
    30'
    Skudd utenfor mål, Paris Saint-Germain
    Lucas Hernandez
    Lucas Hernandez (Paris Saint-Germain FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    32'
    Vitinha
    Sjanse! Paris Saint-Germain FC avanserer forover, men Vitinha avslutter utenfor.
    35'
    Toulouse blir avblåst for offside
    Frank Magri
    En av Toulouse FCs spillere går i offside.
    37'
    Goncalo Ramos
    Målsjanse! Goncalo Ramos (Paris Saint-Germain FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Kang In Lee
    Thomas Leonard tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Kang In Lee sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Skudd utenfor mål, Toulouse
    Mikkel Desler
    Toulouse FC angriper i Toulouse. Mikkel Desler fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Kang In Lee
    Paris Saint-Germain FC angriper, men avslutningen til Kang In Lee går utenfor.
    43'
    Målsjanse på Stadium de Toulouse! Goncalo Ramos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Toulouse FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Kang In Lee
    Dommer Thomas Leonard gir Kang In Lee (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Paris Saint-Germain
    45'+3
    Ingen straffe til Paris Saint-Germain
    45'+4
    Paris Saint-Germain blir avblåst for offside
    Paris Saint-Germain FC fosser fremover, men Thomas Leonard blåser for offside på Stadium de Toulouse.
    45'+4
    48'
    49'
    Målet til Paris Saint-Germain sjekkes av VAR
    50'
    Målet til Paris Saint-Germain blir annullert
    51'
    Kang In Lee
    Paris Saint-Germain FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    51'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Kylian Mbappe
    Ut: Kang In Lee
    Bytte for Paris Saint-Germain FC. Kylian Mbappe kommer inn for Kang In Lee på Stadium de Toulouse.
    51'
    Inn: Ousmane Dembele
    Ut: Fabian Ruiz
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Fabian Ruiz med Ousmane Dembele. Dette er det andre byttet som Luis Enrique Martinez Garcia gjør i dagens kamp.
    51'
    Vincent Sierro
    Vincent Sierro (Toulouse FC) slår en corner fra venstre side på Stadium de Toulouse.
    54'
    I Toulouse har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Skudd på mål, Toulouse
    Thijs Dallinga
    Sjanse til Toulouse FC! Thijs Dallinga er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    Toulouse, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Spillerbytte - Toulouse
    Inn: Denis Genreau
    Ut: Frank Magri
    Toulouse FC bytter ut Frank Magri med Denis Genreau.
    57'
    59'
    60'
    Dommeren dømmer straffe til Paris Saint-Germain
    61'
    Straffe til Paris Saint-Germain
    61'
    Paris Saint-Germain scorer på straffe!
    Toulouse 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe dundrer inn et straffespark på Stadium de Toulouse. Stillingen er nå 0-1.
    62'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    66'
    Ousmane Dembele
    I Toulouse slår Ousmane Dembele en corner fra venstre.
    67'
    Inn: Yanis Begraoui
    Ut: Thijs Dallinga
    Carles Martinez gjør dagens andre bytte i Toulouse, når han tar ut Thijs Dallinga og setter inn Yanis Begraoui.
    70'
    Inn: Niklas Schmidt
    Ut: Cristhian Casseres Jr.
    Toulouse FC gjør sitt tredje bytte. Cristhian Casseres Jr. erstattes av Niklas Schmidt.
    71'
    Toulouse FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    Yanis Begraoui
    Toulouse FC angriper, men avslutningen til Yanis Begraoui går utenfor.
    73'
    75'
    Vitinha
    Målsjanse! Vitinha (Paris Saint-Germain FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Inn: Danilo Pereira
    Ut: Lucas Hernandez
    Lucas Hernandez (Paris Saint-Germain FC) erstattes av Danilo Pereira.
    78'
    Inn: Carlos Soler
    Ut: Vitinha
    Luis Enrique Martinez Garcia (Paris Saint-Germain FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Carlos Soler erstatter Vitinha.
    78'
    Toulouse FC avanserer forover i Toulouse. Vincent Sierro avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    81'
    Manuel Ugarte
    Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain FC) får et gult kort av dommer Thomas Leonard.
    81'
    Niklas Schmidt
    I Toulouse slår Niklas Schmidt en corner fra venstre.
    84'
    Niklas Schmidt (Toulouse FC) slår en corner fra høyre side på Stadium de Toulouse.
    84'
    Straffe til Toulouse
    85'
    Gianluigi Donnarumma
    Dommer Thomas Leonard viser Gianluigi Donnarumma (Paris Saint-Germain FC) det gule kortet.
    86'
    Toulouse scorer på straffe!
    Toulouse 1 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Zakaria Aboukhlal
    Zakaria Aboukhlal utligner til 1-1 for Toulouse FC etter et velplassert straffespark på Stadium de Toulouse.