Ble dekket av Per Opsahl

Hei og velkomment til dekningen av kampen mellom Tromsø og Mjøndalen
    Mjøndalen XI: Faye Lund - Latifu, Jansen, Solholm, O. Solberg, Dragsnes - Silfwer, Gauseth, Aasmundsen - Occean, Liseth
    Tromsø XI: Karlstrøm - Jenssen, Wangberg, Antonsen - Andersen, Taylor, Gamst, Valakari, Nilsen - Azemi, Berntsen
    Mjøndalen og Tromsø ligger på lik poengsum – 16 poeng – etter 15 serierunder, kun to poeng over streken og ett foran kvalik-plasserte Ranheim. En seier vil være viktig om lagene vil unngå bunnstrid utover høsten.
    Fitim Azemi, på lån fra Vålerenga, starter altså kampen på Alfheim. Har trent bare tre ganger med Tromsø.
    Tromsø tar avspark, og kampen er i gang.
    1'
    Daniel Berntsen legger inn fra høyre, med venstrebeinet, men over kortlinjen.
    1'
    Azemi blir liggende med en hodeskade etter en duell med Solholm Johansen. Kommer seg opp igjen etter en liten pause.
    4'
    Jenssen spiller tilbake til egen keeper, og Occean stikker imellom for å jage ball. Så blir han tilsynelatende revet ned. Men dommer Hafsås vinker spillet videre.
    5'
    Faye Lund og Solholm Johansen kåler voldsomt. Azemi jager, men får frispark imot seg. Det ser meget tvilsomt ut.
    6'
    Valakari med en avslutning, men treffer ikke målet.
    6'
    Taylor spilles frem på venstrekanten, men roter ballen over kortlinjen. Svakt!
    9'
    Berntsen skyter fra 18 meter etter forarbeid av Azemi. Men treffer ikke målet.
    11'
    Aasmundsen med feilpasning, fin gjenvinning og ny feilpasning. Da blir det småtungt. Kunne blitt et fint Mjøndalen-angrep.
    12'
    Azemi fyrer fra brukbar posisjon - blir blokkert.
    14'
    Det har ikke vært full fyr det første kvarteret på Alfheim. Tett og jevnspilt så langt.
    15'
    Gauseth skyter fra 25 meter - utenfor stolpen til venstre for Karlstrøm. TIL-keeperen ser ut til å ha full kontroll.
    18'
    Antonsen skyter fra 18-19 meter. Bra fart i ballen, men én meter utenfor.
    19'
    Olsen Solberg løfter et frispark inn i feltet. Heades greit unna.
    20'
    Fint innlegg av Gamst Pedersen, men Azemi når ikke frem på den. Jansen header unna.
    22'
    Farlig når det legges inn fra venstre, og Azemi kjemper på én meters hold - Mjøndalen får klarert.
    23'
    Wangberg feller Occean, og det lukter snart gult kort på Tromsø-kapteinen.
    24'
    Occean spiller til Liseth, som setter ballen i målet. Men det er vinket og blåst for offside. Det er en korrekt avgjørelse.
    26'
    Occean skaffer Mjøndalen frispark igjen. Litt inne på Tromsøs banehalvdel.
    27'
    Olsen Solberg løfter frisparket inn i feltet. Det halvklareres og ender med at Jansen skyter svakt utenfor.
    28'
    Både Wangberg og Antonsen ligger nede med skader for hjemmelaget. Kapteinen er først oppe. Og det er ikke så ille med Antonsen heller.
    30'
    Fint forsøk av Taylor. Skyter like over fra 17 meter.
    33'
    Der er kampens første sjanse! Frispark fra Solberg Olsen slås inn i feltet, og Jansen header mot mål. Karlstrøm redder til corner, men Mjøndalen får ikke frisparkj.
    37'
    Mål for Tromsø!
    Tromsø 1 - 0 Mjøndalen
    Mål: Onni Valakari
    Målgivende: Magnus Andersen
    V A K K E R T! Valakari, nå kjent som VOLLEYKARI, banker den i krysset på volley! Vakkert angrep av Tromsø, og Andersen legger inn fra høyre. Med venstrefoten banker den finske unggutten ballen helt oppe i hjørnet til venstre for keeper.
    37'
    Talor skyter fra 17 meter. Svakt forsøk, som triller utenfor.
    41'
    Andersen setter ballen utenfor etter pasning fra Berntsen. Svak feilpasning av Dragsnes i forkant der.
    42'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Fredrik Brustad
    Ut: Joackim Olsen Solberg
    46'
    Farlig av Mjøndalen der. Silfwer skyter utenfor fra god posisjon inne i feltet.
    49'
    Azemi vil ha straffe etter en duell med Solholm Johansen inne i feltet. Dommeren vinker spillet videre.
    50'
    Tromsø 2 - 0 Mjøndalen
    Mål: Fitim Azemi
    Målgivende: Daniel Berntsen
    Azemi scorer i debuten for Tromsø! Spilles igjennom av Berntsen, og setter ballen sikkert forbi keeper.
    51'
    Mål for Mjøndalen!
    Tromsø 2 - 1 Mjøndalen
    Mål: Christian Gauseth
    Målgivende: Sondre Liseth
    Liseth legger ut i feltet til Gauseth. Kapteinen banker ballen lavt i nettet. Det er mange folk i feltet, men avslutningen er kontant.
    54'
    Antonsen ligger nede med en skade, som oppstår i scoringssituasjonen. Kommer seg på bena igjen.
    55'
    Berntsen protesterer voldsomt når han får frispark mot seg i en duell med Solholm Johansen. Slipper unna uten kort.
    59'
    Dragsnes skyter fra langt hold. Rett på Karlstrøm, som redder og holder.
    63'
    Nilsen felles av Brustad, og trenger en pause før han kan fortsette.
    66'
    Tromsø 2 - 2 Mjøndalen
    Mål: Sondre Liseth
    Målgivende: Akeem Latifu
    En helt umarkert Liseth får heade i nettet fra kloss hold etter innlegg fra høyre. Latifu slår den perfekt inn i feltet.
    67'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Juha Pirinen
    Ut: Magnus Andersen
    68'
    Corner til Mjøndalen, men den heades unna av Jenssen.
    72'
    Gauseth skyter fra 18 meter - utenfor.
    72'
    Det skjer ikke all verden nå. Mjøndalen styrer mye av spillet.
    75'
    Inn: Marcus Holmgren Pedersen
    Ut: Daniel Berntsen
    77'
    Valakari tar ned ballen ved bakre stolpe. Men så nøler finnen, og får ikke avsluttet. Skyter rett i kroppen til Latifu.
    80'
    Inn: Mushaga Bakenga
    Ut: Fitim Azemi
    80'
    Liseth ligger nede og får behandling for en skade.
    81'
    Gamst Pedersen får seg en skikkelig smell i en duell med Silfwer. Ser ikke bra ut, men så kommer han seg opp.
    82'
    Inn: Jibril Bojang
    Ut: Sondre Liseth
    83'
    Mye frustrasjon ute på kunstgresset her nå. Begge lag trenger sårt en seier her.
    85'
    Antonsen skyter fra langt hold - via en forsvarer og til corner.
    90'
    Det er lagt til fire minutter.
    90'
    Corneren blir det ikke noe farlig ut av.
    90'+1
    Bojang lager frispark i farlig posisjon for Tromsø.
    90'+1
    Gamst Pedersen tar frisparket. Treffer muren, før ballen havner hos innbytter Marcus Pedersen - utenfor stolpen til venstre for keeper.