Holstein Kiel bytter ut Mathias Honsak som ikke ser ut til å kunne fortsette. Tim Walter blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Kingsley Schindler.
    FC Union Berlin angriper i Berlin. Akaki Gogia fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Skudd på mål, Holstein Kiel
    Jae-sung Lee
    Holstein Kiel fosser forover og Lee Jae-sung fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Holstein Kiel får tildelt et hjørnespark
    Lee Jae-sung (Holstein Kiel) slår en corner fra venstre side på An der alten Forsterei.
    18'
    I Berlin slår Lee Jae-sung en corner fra venstre.
    18'
    Holstein Kiel får tildelt et frispark
    I Berlin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Union Berlin får tildelt et hjørnespark
    Christopher Trimmel
    Benjamin Cortus tildeler FC Union Berlin en corner. Christopher Trimmel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    22'
    Alexander Muhling
    Alexander Muhling (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra høyre på An der alten Forsterei.
    23'
    Frispark til Holstein Kiel på halvdelen til FC Union Berlin.
    27'
    I Berlin slår Alexander Muhling en corner fra høyre.
    30'
    Holstein Kiel blir avblåst for offside
    Janni Serra
    Holstein Kiel fosser fremover, men Benjamin Cortus blåser for offside på An der alten Forsterei.
    33'
    Benjamin Cortus tildeler FC Union Berlin en corner. Christopher Trimmel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    David Kinsombi
    Holstein Kiel avanserer forover i Berlin. David Kinsombi avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    Frispark Holstein Kiel.
    40'
    Jonas Meffert
    I Berlin header Jonas Meffert (Holstein Kiel) mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    Union Berlin får tildelt et frispark
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til FC Union Berlin.
    41'
    Frispark til FC Union Berlin på halvdelen til Holstein Kiel.
    44'
    Union Berlin, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Skudd på mål, Union Berlin
    Florian Hubner
    FC Union Berlin avanserer forover og Florian Hubner kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'
    Christopher Trimmel (FC Union Berlin) løfter inn en corner fra høyre på An der alten Forsterei.
    45'
    Akaki Gogia
    Sjanse til FC Union Berlin! Akaki Gogia er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Simon Hedlund
    Simon Hedlund (FC Union Berlin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    49'
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til FC Union Berlin på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Frispark for FC Union Berlin på egen banehalvdel.
    56'
    Kan FC Union Berlin utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Hauke Wahl
    Dommer Benjamin Cortus gir Hauke Wahl (Holstein Kiel) et gult kort.
    57'
    Akaki Gogia
    FC Union Berlin angriper, men avslutningen til Akaki Gogia går utenfor.
    59'
    Christopher Trimmel (FC Union Berlin) slår en corner fra høyre side på An der alten Forsterei.
    62'
    Kingsley Schindler
    Holstein Kiel fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    64'
    Benjamin Cortus tildeler Holstein Kiel en corner. Alexander Muhling sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Inn: Masaya Okugawa
    Ut: Kingsley Schindler
    Holstein Kiel bytter ut Kingsley Schindler med Masaya Okugawa. Dette er det andre byttet som Tim Walter gjør i dagens kamp.
    65'
    FC Union Berlin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    67'
    Gult kort til Union Berlin
    Christopher Lenz
    Christopher Lenz (FC Union Berlin) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    67'
    Masaya Okugawa
    En av Holstein Kiels spillere blir avblåst for offside.
    70'
    Spillerbytte - Union Berlin
    Inn: Marcel Hartel
    Ut: Simon Hedlund
    FC Union Berlin gjør sitt første bytte. Simon Hedlund erstattes av Marcel Hartel.
    70'
    Christopher Trimmel (FC Union Berlin) slår en corner fra venstre side på An der alten Forsterei.
    72'
    73'
    I Berlin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    Inn: Sebastian Polter
    Ut: Sebastian Andersson
    Sebastian Andersson (FC Union Berlin) erstattes av Sebastian Polter.
    76'
    I Berlin slår Christopher Trimmel en corner fra høyre.
    76'
    Sebastian Polter
    Sebastian Polter (FC Union Berlin) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    76'
    76'
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til Holstein Kiel.
    77'
    78'
    79'
    80'
    81'
    Målsjanse til Holstein Kiel! Masaya Okugawa treffer mål, men keeper redder.
    81'
    Christopher Trimmel (FC Union Berlin) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på An der alten Forsterei.
    82'
    83'
    85'
    86'
    Inn: Julian Ryerson
    Ut: Akaki Gogia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Union Berlin. Inn kommer Julian Ryerson, mens Akaki Gogia tar plass på benken.
    86'
    88'
    Christopher Trimmel kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på An der alten Forsterei.
    88'
    Mål for Union Berlin!
    Union Berlin 1 - 0 Holstein Kiel
    Mål: Grischa Promel
    Grischa Promel setter ballen i nettet og FC Union Berlin leder nå 1-0.
    90'+1
    Holstein Kiel angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+2
    Inn: Benjamin Girth
    Ut: Alexander Muhling
    Bytte for Holstein Kiel. Benjamin Girth kommer inn for Alexander Muhling på An der alten Forsterei.
    90'
    Union Berlin 2 - 0 Holstein Kiel
    Mål: Sebastian Polter
    I Berlin øker FC Union Berlin ledelsen til 2-0 takket være et mål av Sebastian Polter.