I Vancouver har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Målsjanse til FC Dallas! Jader Obrian treffer mål, men keeper redder.
    Jesus Ferreira (FC Dallas) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    10'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Kevin Stott tildeler FC Dallas en corner. Bryan Acosta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Bryan Acosta (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på BC Place.
    18'
    Matt Hedges
    Matt Hedges (FC Dallas) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 0 FC Dallas
    Mål: Brian White
    Målgivende: Russell Teibert
    Brian White header ballen i mål og Vancouver Whitecaps FC leder dermed 1-0. Flott spill fra Russell Teibert før målet.
    20'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    23'
    Kevin Stott tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    26'
    Ricardo Pepi
    Ricardo Pepi (FC Dallas) kommer til avslutning på BC Place, men headingen blir reddet.
    28'
    28'
    Jesus Ferreira
    Jesus Ferreira (FC Dallas) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    29'
    29'
    Russell Teibert
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver. Russell Teibert fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    31'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til FC Dallas.
    34'
    FC Dallas angriper, men avslutningen til Ricardo Pepi går utenfor.
    35'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Lucas Cavallini
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover og Lucas Cavallini kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    40'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    40'
    41'
    Brian White
    Sjanse! Vancouver Whitecaps FC avanserer forover, men Brian White avslutter utenfor.
    41'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til FC Dallas.
    43'
    Bressan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+2
    FC Dallas slipper å klare seg uten Bressan som kommer tilbake på banen i Vancouver.
    45'+3
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    47'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra venstre side på BC Place.
    51'
    Vancouver Whitecaps FC angriper på BC Place, men Lucas Cavallini header utenfor.
    51'
    Bruno Gaspar
    Målsjanse! Bruno Gaspar (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    52'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Bruno Gaspar (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    53'
    Brian White
    Vancouver Whitecaps FC angriper. Brian White får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    58'
    Lucas Cavallini (Vancouver Whitecaps FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    Vancouver Whitecaps FC fosser forover og Cristian Dajome fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    60'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Szabolcs Schon
    Ut: Paxton Pomykal
    FC Dallas bytter ut Paxton Pomykal med Szabolcs Schon. Dette er det første byttet som Luchi Gonzalez gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Jose Antonio Martinez
    Ut: Justin Che
    Bytte for FC Dallas. Jose Antonio Martinez kommer inn for Justin Che på BC Place.
    61'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Javain Brown
    Ut: Bruno Gaspar
    Bruno Gaspar (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Javain Brown.
    62'
    Inn: Deiber Caicedo
    Ut: Lucas Cavallini
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt andre bytte. Lucas Cavallini erstattes av Deiber Caicedo.
    62'
    64'
    Facundo Quignon vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    64'
    Facundo Quignon er på beina igjen og fortsetter kampen på BC Place.
    66'
    Bryan Acosta (FC Dallas) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    68'
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    69'
    71'
    Gult kort til FC Dallas
    Matt Hedges
    Dommer Kevin Stott gir Matt Hedges (FC Dallas) et gult kort.
    71'
    Deiber Caicedo
    Deiber Caicedo (Vancouver Whitecaps FC) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    73'
    75'
    Inn: Andres Ricaurte
    Ut: Facundo Quignon
    Det virker som Facundo Quignon ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Andres Ricaurte.
    76'
    Inn: Patrick Metcalfe
    Ut: Cristian Dajome
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Patrick Metcalfe, mens Cristian Dajome tar plass på benken.
    76'
    Ryan Gauld
    Målsjanse! Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    FC Dallas angriper i Vancouver. Ricardo Pepi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Sjanse til FC Dallas! Jesus Ferreira er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    82'
    Ema Twumasi
    Ema Twumasi (FC Dallas) får et gult kort av dommer Kevin Stott.
    82'
    Inn: Tosaint Ricketts
    Ut: Brian White
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Brian White med Tosaint Ricketts.
    83'
    Inn: Janio Bikel
    Ut: Leonard Owusu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Janio Bikel, mens Leonard Owusu tar plass på benken.
    84'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere går i offside.
    85'
    Inn: Franco Jara
    Ut: Ema Twumasi
    Luchi Gonzalez gjør dagens fjerde bytte i Vancouver, når han tar ut Ema Twumasi og setter inn Franco Jara.
    85'
    86'
    Tosaint Ricketts
    Vancouver Whitecaps FC angriper og Tosaint Ricketts får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Dallas-målet.
    87'
    Offside! Jader Obrian (FC Dallas) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    88'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    90'+1
    Bryan Acosta
    Dommer Kevin Stott viser Bryan Acosta (FC Dallas) det gule kortet.
    90'+1
    90'+3
    VAR sjekker om det er straffe til FC Dallas
    90'+4
    Dommeren dømmer straffe til FC Dallas
    90'+5
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Dallas får straffe av Kevin Stott på BC Place.