Odilon Kossounou ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    2'
    Skudd på mål, VfB Stuttgart
    Chris Fuhrich
    Chris Fuhrich (VfB Stuttgart) avanserer forover på Mercedes Benz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    VfB Stuttgart, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    VfB Stuttgart får tildelt et hjørnespark
    Deniz Aytekin tildeler VfB Stuttgart en corner. Chris Fuhrich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Odilon Kossounou er tilbake i kampen igjen.
    4'
    VfB Stuttgart får tildelt et frispark
    Odilon Kossounou
    Frispark til VfB Stuttgart på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    6'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Odilon Kossounou (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Deniz Aytekin.
    6'
    7'
    Josha Vagnoman
    Målsjanse på Mercedes Benz Arena! Josha Vagnoman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    7'
    Angelo Stiller
    Angelo Stiller (VfB Stuttgart) slår en corner fra høyre side på Mercedes Benz Arena.
    7'
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    Amine Adli
    Amine Adli skyter i stolpen! Nesten mål for Bayer Leverkusen.
    9'
    Bayer Leverkusen får tildelt et frispark
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Deniz Undav
    VfB Stuttgart fosser forover og Deniz Undav fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    17'
    Angelo Stiller (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes Benz Arena.
    17'
    Deniz Undav
    VfB Stuttgart angriper i Stuttgart. Deniz Undav avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    19'
    Bayer Leverkusen blir avblåst for offside
    Amine Adli
    Bayer Leverkusen angriper, men blir avblåst for offside.
    21'
    Jonathan Tah
    Frispark VfB Stuttgart.
    22'
    Dan Axel Zagadou
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    23'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    Victor Boniface
    Sjanse i Stuttgart! Victor Boniface (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Bayer Leverkusen angriper, men Deniz Aytekin blåser for offside.
    25'
    Sehrou Guirassy
    Sjanse til VfB Stuttgart! Sehrou Guirassy er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    25'
    26'
    Bayer Leverkusen får tildelt et hjørnespark
    Florian Wirtz
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på Mercedes Benz Arena.
    27'
    27'
    Deniz Aytekin tildeler Bayer Leverkusen en corner. Florian Wirtz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Amine Adli
    I Stuttgart header Amine Adli (Bayer Leverkusen) mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    Waldemar Anton ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    31'
    Waldemar Anton er tilbake på banen igjen.
    33'
    Victor Boniface (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på Mercedes Benz Arena, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Skudd utenfor mål, VfB Stuttgart
    Maximilian Mittelstadt
    VfB Stuttgart avanserer forover i Stuttgart. Maximilian Mittelstadt avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Deniz Undav
    Målsjanse til VfB Stuttgart! Deniz Undav treffer mål, men keeper redder.
    37'
    37'
    Granit Xhaka
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til VfB Stuttgart.
    37'
    Amine Adli
    38'
    Mål for VfB Stuttgart!
    VfB Stuttgart 1 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Chris Fuhrich
    Målgivende: Josha Vagnoman
    Mål! Chris Fuhrich gir VfB Stuttgart en 1-0 ledelse. Flott spill fra Josha Vagnoman før målet.
    40'
    42'
    Alex Grimaldo
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes Benz Arena.
    44'
    I Stuttgart slår Angelo Stiller en corner fra høyre.
    45'
    Deniz Undav
    VfB Stuttgart avanserer forover på Mercedes Benz Arena og Deniz Undav kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Bayer Leverkusen.
    45'+1
    45'+1
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    45'+1
    Chris Fuhrich (VfB Stuttgart) kommer til en målsjanse på Mercedes Benz Arena, men klarer ikke å score.
    45'+4
    Mål for Bayer Leverkusen!
    VfB Stuttgart 1 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Florian Wirtz
    Målgivende: Victor Boniface
    Florian Wirtz scorer og utligningen er et faktum på Mercedes Benz Arena. 1-1. Det er en fin assist fra Victor Boniface.
    47'
    Granit Xhaka (Bayer Leverkusen) kommer til avslutning på Mercedes Benz Arena - i stolpen! Oi, oi, oi.
    49'
    Edmond Tapsoba
    Frispark for VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    50'
    I Stuttgart slår Alex Grimaldo en corner fra høyre.
    52'
    Victor Boniface (Bayer Leverkusen) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    53'
    53'
    Bayer Leverkusen angriper i Stuttgart. Alex Grimaldo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    Waldemar Anton
    VfB Stuttgart angriper i Stuttgart. Waldemar Anton fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på Mercedes Benz Arena.
    60'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Stuttgart fordi Atakan Karazor får behandling for en skade på banen.
    62'
    VfB Stuttgart slipper å klare seg uten Atakan Karazor som kommer tilbake på banen igjen.
    63'
    Gult kort til VfB Stuttgart
    Atakan Karazor
    Atakan Karazor (VfB Stuttgart) pådrar seg et gult kort.
    65'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Silas Wamangituka
    Ut: Enzo Millot
    VfB Stuttgart bytter ut Enzo Millot med Silas Wamangituka.
    66'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Jonas Hofmann
    Ut: Amine Adli
    Bayer Leverkusen gjør sitt første bytte. Amine Adli erstattes av Jonas Hofmann.
    66'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    66'
    67'
    70'
    Deniz Undav
    Sjanse til VfB Stuttgart! Deniz Undav er nær ved å score, men keeper redder.
    70'
    70'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    71'
    Deniz Aytekin tildeler Bayer Leverkusen en corner. Alex Grimaldo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Jeremie Frimpong
    Sjanse i Stuttgart! Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    Inn: Patrik Schick
    Ut: Victor Boniface
    Victor Boniface (Bayer Leverkusen) erstattes av Patrik Schick.
    73'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    Inn: Leonidas Stergiou
    Ut: Maximilian Mittelstadt
    Sebastian Hoeness gjør dagens andre bytte i Stuttgart, når han tar ut Maximilian Mittelstadt og setter inn Leonidas Stergiou.
    77'
    Inn: Jamie Leweling
    Ut: Chris Fuhrich
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfB Stuttgart. Inn kommer Jamie Leweling, mens Chris Fuhrich tar plass på benken.
    77'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til VfB Stuttgart.
    78'
    Patrik Schick
    Målsjanse på Mercedes Benz Arena! Patrik Schick fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    Målsjanse til VfB Stuttgart! Angelo Stiller treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    82'
    Inn: Piero Hincapie
    Ut: Exequiel Palacios
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Piero Hincapie, mens Exequiel Palacios tar plass på benken.
    85'
    Josha Vagnoman vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    Inn: Woo-yeong Jeong
    Ut: Deniz Undav
    Deniz Undav (VfB Stuttgart) erstattes av Woo-yeong Jeong.
    85'
    Josha Vagnoman er på beina igjen og fortsetter kampen.
    86'
    Inn: Anthony Rouault
    Ut: Josha Vagnoman
    Sebastian Hoeness (VfB Stuttgart) tar ut Josha Vagnoman som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Anthony Rouault.
    86'
    87'
    Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på Mercedes Benz Arena, men avslutningen går utenfor.
    88'
    90'
    Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) kommer til avslutning på Mercedes Benz Arena, men headingen blir reddet.
    90'
    90'
    Silas Wamangituka
    90'+1
    Deniz Aytekin tildeler VfB Stuttgart en corner. Angelo Stiller sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    Sjanse! VfB Stuttgart avanserer forover, men Silas Wamangituka avslutter utenfor.