Kampen er i gang på Mercedes-Benz Arena.
    Frispark for 1899 Hoffenheim på egen banehalvdel.
    1'
    Dommer Felix Zwayer venter med å sette i gang spillet fordi Lukas Rupp ligger nede.
    1'
    Christian Gentner kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Mercedes-Benz Arena.
    1'
    Gult kort til VfB Stuttgart
    Santiago Ascacibar
    Dommer Felix Zwayer gir Santiago Ascacibar (VfB Stuttgart) et gult kort.
    2'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til 1899 Hoffenheim.
    2'
    Erik Thommy
    Sjanse! VfB Stuttgart avanserer forover, men Erik Thommy avslutter utenfor.
    3'
    Nadiem Amiri
    1899 Hoffenheim angriper i Stuttgart. Nadiem Amiri fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Andrej Kramaric (1899 Hoffenheim) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Arena.
    6'
    VfB Stuttgart, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Målsjanse på Mercedes-Benz Arena! Nadiem Amiri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    1899 Hoffenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Timo Baumgartl
    Dommer Felix Zwayer viser Timo Baumgartl (VfB Stuttgart) det gule kortet.
    8'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til 1899 Hoffenheim på egen banehalvdel.
    8'
    Andrej Kramaric
    1899 Hoffenheim angriper i Stuttgart. Andrej Kramaric avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    9'
    I Stuttgart slår Andrej Kramaric en corner fra høyre.
    9'
    1899 Hoffenheim angriper, men avslutningen til Andrej Kramaric går utenfor.
    12'
    En av VfB Stuttgarts spillere blir avblåst for offside.
    15'
    VfB Stuttgart tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark VfB Stuttgart.
    18'
    Mario Gomez
    Mario Gomez (VfB Stuttgart) avanserer forover på Mercedes-Benz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    Hoffenheim, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Robert Zulj
    Ut: Lukas Rupp
    Julian Nagelsmann (1899 Hoffenheim) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Robert Zulj erstatter Lukas Rupp som sannsynligvis er skadet.
    22'
    Mål for VfB Stuttgart!
    VfB Stuttgart 1 - 0 Hoffenheim
    Mål: Mario Gomez
    Målgivende: Christian Gentner
    Mario Gomez dundrer ballen i mål og VfB Stuttgarttar ledelsen 1-0 på Mercedes-Benz Arena. Flott spill fra Christian Gentner før målet.
    25'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    27'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Christian Gentner (VfB Stuttgart) vrir seg av smerte i gresset.
    28'
    Erik Thommy
    Målsjanse! Erik Thommy (VfB Stuttgart) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Frispark for VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    36'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt 1899 Hoffenheimet.
    37'
    41'
    Frispark til 1899 Hoffenheim på halvdelen til VfB Stuttgart.
    43'
    Andrej Kramaric (1899 Hoffenheim) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Arena.
    45'
    Felix Zwayer tildeler 1899 Hoffenheim en corner. Andrej Kramaric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Frispark 1899 Hoffenheim.
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    Kevin Akpoguma
    Sjanse i Stuttgart! Kevin Akpoguma (1899 Hoffenheim) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+3
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Marcin Kaminski
    Ut: Holger Badstuber
    Holger Badstuber (VfB Stuttgart) erstattes av Marcin Kaminski.
    46'
    48'
    Christian Gentner
    Christian Gentner (VfB Stuttgart) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    50'
    Inn: Adam Szalai
    Ut: Håvard Nordtveit
    1899 Hoffenheim bytter ut Haavard Nordtveit med Adam Szalai.
    50'
    51'
    Gult kort til Hoffenheim
    Kevin Akpoguma (1899 Hoffenheim) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Dennis Aogo (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Arena.
    53'
    1899 Hoffenheim fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    Erik Thommy
    Erik Thommy (VfB Stuttgart) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Inn: Anastasios Donis
    Ut: Daniel Ginczek
    Tayfun Korkut (VfB Stuttgart) gjør sitt andre bytte for dagen. Anastasios Donis erstatter Daniel Ginczek.
    61'
    61'
    63'
    64'
    65'
    Andre gule kort til VfB Stuttgart
    Dommer Felix Zwayer gir Santiago Ascacibar (VfB Stuttgart) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    65'
    Inn: Robin Hack
    Ut: Steven Zuber
    1899 Hoffenheim bytter ut Steven Zuber med Robin Hack. Dette er det tredje byttet som Julian Nagelsmann gjør i dagens kamp.
    67'
    Robert Zulj
    1899 Hoffenheim angriper, men avslutningen til Robert Zulj går utenfor.
    68'
    69'
    Andrej Kramaric (1899 Hoffenheim) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Arena.
    73'
    VfB Stuttgart 2 - 0 Hoffenheim
    Målgivende: Erik Thommy
    Mål! Mario Gomez øker ledelsen til 2-0. Erik Thommy var nest sist på ballen.
    74'
    Inn: Orel Mangala
    Ut: Erik Thommy
    VfB Stuttgart gjør sitt tredje bytte. Erik Thommy erstattes av Orel Mangala.
    75'
    Mark Uth
    Sjanse! 1899 Hoffenheim avanserer forover, men Mark Uth avslutter utenfor.
    76'
    Sjanse til 1899 Hoffenheim! Andrej Kramaric er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Adam Szalai
    1899 Hoffenheim angriper på Mercedes-Benz Arena og Adam Szalai skyter i stolpen!
    79'
    79'
    Ron-Robert Zieler
    Dommeren gir Ron-Robert Zieler (VfB Stuttgart) et gult kort.
    79'
    80'
    Dennis Aogo
    Dennis Aogo (VfB Stuttgart) pådrar seg et gult kort.
    80'
    81'
    1899 Hoffenheimangriper, men blir avblåst for offside.
    81'
    I Stuttgart slår Andrej Kramaric en corner fra venstre.
    83'
    84'
    85'
    86'
    Adam Szalai
    1899 Hoffenheim angriper. Adam Szalai får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Robert Zulj
    1899 Hoffenheim angriper og Robert Zulj får avsluttet. Headingen treffer ikke VfB Stuttgart-målet.
    90'
    Andrej Kramaric (1899 Hoffenheim) avanserer forover på Mercedes-Benz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+1
    90'+1
    Adam Szalai
    Adam Szalai (1899 Hoffenheim) prøver å heade ballen i mål på Mercedes-Benz Arena, men mislykkes.
    90'+1
    Felix Zwayer tildeler 1899 Hoffenheim en corner. Nadiem Amiri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.