1-1
2-1
2-2
77'

Hei, og velkommen til siste kamp i tredje serierunde her på Viking stadion. Hjemmelaget, Viking, tar imot Molde.
    Begge lag var ventet i toppen før sesongstart, og Viking står med en seier og et tap på sine to første kamper så langt i sesongen. Molde derimot har kun har kapret ett poeng.
    Viking har gjort noen forandringer i startoppstillingen fra sist kamp mot Fredrikstad. Yann-Erik de Lanley tar over for Andrè Danielsen på Vikings høyreside, mens Danielsen blir flyttet ned og tar Tommy Knarviks plass på sentral midtbane.
    Molde gjør også flere forandringer fra sist hjemmekamp mot Tromsø. Kristoffer Vatshaug tar plass i midtforsvaret på bekostning av Christian Steen, mens Magne Hoseth er blitt flyttet fram i angrepet. Daniel Berg Hestad overtar Hosets plass på midtbanen.
    Hjemmelaget har brukt mye tid de siste treningene på å terpe på dødballer, og det vil vise seg i løpet av kampen om de mørkeblå har en hemmelig frisparkvariant de tar i bruk.
    Hjemmelaget har hatt et godt overtak på Molde hjemme i Stavanger. På sine 5 siste seriekamper mot Molde står Viking med tre seirer, ett uavgjort, og ett tap.
    Det er kun minutter til kampstart, og det er kjølig på stadion. Det har vært et flott vær i Stavanger tidligere i dag, men det blir bare mer og mer grått på himmelen nå. Man skal ikke se vekk fra at det kan komme regn i løpet av kampen.
    Lagene ankommer banen.
    Viking med avspark
    1'
    Kampens første innkast går til hjemmelaget.
    1'
    de Lanley med sitt første raid for dagen, og finner Skogseid på kanten. Molde-forsvaret har ingen problemer med å klarere innlegget.
    3'
    Davy Angan kommer alene med Rune A. Jarstein, men blir avvinket for offside.
    4'
    Mål for Molde!
    Viking 0 - 1 Molde
    Magne Hoseth med et glimrende forarbeid. Han bruker farten, og drar av Bertelsen, før han slår inn mot en umarkert Angan. Ivorianeren header først rett på keeper, men returen setter han i mål bak en utspilt Jarstein
    4'
    Molde fortsetter å trykke på.
    7'
    Bortelaget har fått den åpningen de ønsket, og virker å styre kampen nå.
    10'
    Bortelaget farlig frampå igjen. Diouf utfordrer Bertelsen, og slår inn mot Angan. Denne gang blir skuddet blokkert.
    11'
    Bertelsen slår inn mot de Lanlay i bakrommet, men vingen får ikke kontroll.
    12'
    Molde kommer på en ny farlig overgang. Hoseth trekker på seg to Viking-spillere, og finner Angan i boksen. Ivorianeren faller noe lett, roper på straffe, men det hadde vært av det billigste slaget.
    14'
    Skogseid med et svakt innlegg.
    15'
    Hoseth har vært arkitekten bak mye av det Molde har foretatt seg framover på banen.
    16'
    Det er ikke mye hjemmelaget har fått til det første kvarteret av kampen, og hjemmepublikummet virker misfornøyde.
    18'
    Og der kom regnet.
    19'
    Klasseredning av Jarstein. Angan blir spilt fri av Hoseth, og kommer alene med Jarstein. Ivorianeren forsøker å styre ballen i nærmeste hjørne, men landslagskeeperen er med på notene og slår ballen ut til corner.
    20'
    Viking får klarert.
    20'
    Vikings første sjanse i kampen. Bjarnason kommer seg fri i boksen, og smeller til, men får ikke skikkelig trøkk på ballen.
    23'
    Midtbanegeneralen sikter på hodet til Angan, som bare er centimetere fra å nå ballen.
    23'
    Valon Berisha med hjemmelagets første ordentlige skudd mot mål, men skuddet går himmelhøyt over.
    27'
    Bjarnason finner Berisha, som drar seg innover i boksen. Han har mulighet til å slå 45 ut til Nevland, men velger å avslutte selv - i nettveggen.
    29'
    Mål for Viking!
    Viking 1 - 1 Molde
    Mål: Erik Nevland
    Målgivende: Birkir Bjarnason
    de Lanlay briljerer, og blir taklet. Ballen havner noe tilfeldig hos Bjarnason som også blir hardt taklet, men islendingen klarer likevel å spille ballen videre til Nevland. Vikings storscorer gjør ingen feil foran mål, og setter ballen i lengste bak Bugge Pettersen.
    30'
    Jarstein når ikke et innlegg, og ballen havner hos Hoseth. Midtbanegeneralen treffer ikke reint, og Viking-forsvaret får klarert.
    34'
    Jarstein får applaus når han opptrer som sweeper.
    35'
    Viking 2 - 1 Molde
    Mål: Valon Berisha
    Målgivende: Tomasz Sokolowski
    Viking med et flott angrep. de Lanlay slår tunnel på en Molde-forsvarer. 'Soko' overtar, og finner Berisha i boksen. 18-åringen smeller til via en Molde-forsvarer, over keeper Bugge Pettersen, i stolpen og tilslutt i mål!
    36'
    Det skjer svært mye på Viking stadion for øyeblikket, og temperaturen på banen har gått betraktelig opp de siste minuttene.
    38'
    Andrè Danielsen slår et Viking-frispark rett i klypene til Bugge Pettersen.
    39'
    Angan vender bort sin forsvarer, og kommer alene med Jarstein. Igjen forsøker ivorianeren og legge ballen nede i nærmeste, men Vikings landslagskeeper står nok en gang i veien.
    41'
    Nevland lurer seg mellom to Molde-forsvarere, men avslutningen blir blokkert og går ut til corner.
    42'
    Dårlig utnyttet.
    42'
    Diouf med et skummelt innlegg bak Viking-forsvaret, men Angan når ikke fram.
    43'
    Hjemmelaget ruller fint opp mot venstre, og Berisha utfordrer, men pasningen når verken Nevland eller Bjarnason foran mål.
    44'
    Det er lagt til minimum ett minutt.
    45'
    45'+1
    Hoseth har vært arkitekten bak det meste bortelaget har skapt framover, og med litt mer hell kunne Angan scort både ett og to mål flere. Viking har gradvis kommet mer med i kampen, og har vært svært så effektive foran mål. Kanskje noe ufortjent av Viking leder, men det er målene som teller i fotball.
    45'
    Ingen av lagene har foretatt noen bytter i pausen.
    46'
    Frispark til Viking. Bertelsen slår en farlig innoverskru, som Bugge Pettersen velger å bokse ut.
    47'
    Molde-frispark fra rundt 25 meter. Hoseth prøver seg, og forsøket stryker stolpen.
    48'
    Er mye midtbanekrig for øyeblikket, og dommer Hafsås er aktiv med fløyta.
    51'
    Dommer Hafsås tildeler hjemmelaget frispark, og publikum applauderer.
    53'
    Og Bertelsen skrur de påfølgende frisparket over mål.
    54'
    Thioune slår inn, men Angan blir igjen avvinket for offside.
    55'
    Gult kort til Molde
    Magne Hoset
    Hoseth med en sein takling, og blir belønnet med gult kort.
    55'
    Danielsen forserer glimrende framover, og slår inn foran mål. Innlegget havner hos Skogseid som blåser ballen over mål.
    58'
    Berisha forsøker seg på nytt fra rundt 20 meter. Bugge Pettersen har få problemer med avverge.
    58'
    Viking-frispark. Bertelsen slår inn, og Forren får klarert. Ballen havner hos 'Soko' som skyter rett i en Molde-forsvarer.
    59'
    Nevland og Danielsen broderer seg gjennom Molde-forsvaret, men innlegget går rett i klypene til Bugge Pettersen
    62'
    Wolff Eikrem blir spilt gjennom, og kommer seg nesten i fri bane mot mål, men Sigurdsson får taklet i siste liten.
    63'
    Her går det unna. Bjarnason smeller til fra rundt 18 meter, og Bugge Pettersen trår til med en feberredning på skuddet som var farlig nær krysset.
    63'
    Bugge Pettersen velger å bokse ut, og Molde snapper ballen, men klarer ikke å utnytte overgangen.
    63'
    Angan og Sigurdsson knuffer litt på hverandre. Dommer Hafsås får roet gemyttene.
    67'
    Nesten-katastrofe i Viking-forsvaret. Jarstein tror Lædre Bjørdal har kontroll, og omvendt, men Vikings sisteskanse klarerer tilslutt ut til innkast.
    69'
    Bugge Pettersen bokser ballen ut i farlig område, men de Lanlays skuddforsøk går rett i en Molde-forsvarer.
    69'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Tommy Knarvik
    Ut: Håkon Skogseid
    70'
    'Soko' skrur inn et Viking-frispark, men uten adresse.
    71'
    Nytt Viking-frispark. Sigurdsson rager høyest, men headingen går over mål.
    72'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Thomas Holm
    Ut: Daniel Berg Hestad
    72'
    Stor Molde-sjanse etter to dårlige Viking-klareringer. Jarstein klarerer til corner.
    76'
    Viking får klarert i første omgang, men Molde fanger opp andreballen, og lemper ballen inn på nytt Viking-boksen. Angan får styre ballen i mål, men blir avblåst for offside.
    77'
    Viking 2 - 2 Molde
    Angan utligner for Molde. Danielsen klarerer et flatt innlegg rett i føttene til ivorianeren, som får en enkel jobb med å sette ballen i mål.
    77'
    Molde-forsvaret klarerer i første omgang. Knarvik fanger opp andreballen, men skyter den høyt over mål.
    80'
    Inn: Bengt Saeternes
    Ut: Erik Nevland
    80'
    Gult kort til Viking
    Tommy Knarvik
    82'
    Danielsen stormer framover, og slår inn, men rett i hendene til Bugge Pettersen.
    84'
    Det virker som Molde har mest å gi de siste minuttene av kampen.
    85'
    Hoseth har våknet igjen. Forsøker å spille gjennom Angan, men pasningen blir for hard, og triller inn til Jarstein.
    86'
    Inn: Björn Andersson
    Ut: Yann-Erik de Lanlay
    Hareide velger å ta defensive grep de siste minuttene av kampen.
    86'
    Bjørn Andersson er faktisk spiss.
    89'
    Bertelsen drar seg fint innover i banen, og skyter fra rundt 15-16 meter. Prøver å styre ballen i lengste, men forsøket går utenfor. Denne burde du tatt bedre vare på, Bertelsen.
    90'+1
    Det er lagt til minimum tre minutter.
    90'+1
    90'+2
    Kampen ender 2-2, og kampen sett under ett er det nok det mest rettferdige resultat, selv om Molde kanskje skapte de farligste sjansene.