Viking triller ball i laget på det sleipe gresset. Mister høyt i banen og TIL forsøker å kontre, men Viking avverger
    Det slås langt opp mot Vikings 16-meter, men duellen fører til at ballen triller ut til kast for vertene
    Viking fomler med ballen og mister i farlig posisjon. Samb hos TIL får ikke dratt med seg ballen for å gjøre det helt farlig
    Mål for Tromsø!
    Viking 0 - 1 Tromsø
    Mål: Michael Ledger
    Målgivende: Magnus Andersen
    Der scorer TIL! Magnus Andersen får ballen fra Magnar Ødegaard på høyre side. Andersen slår inn foran mål, og der er Michael Ledger uheldig og sklir ballen i eget nett.
    6'
    Viking startet de første minuttene best, men TIL overtok initiativet like før målscoringen.
    8'
    Frispark til TIL like utenfor Vikings 16
    9'
    Det skytes via en spiller og over dødlinja. TIL skriker på corner, men det er Iven Austbø som får femmeter
    10'
    Lang ball opp mot Bringaker på topp for vertene. Kongshavn er fint ute og plukker ballen
    10'
    Viking mer med nå, men får ikke produsert særlig. Pasningene sitter ikke og det blir litt fantasiløst
    12'
    Strålende takling av Mets som hindrer at Samb får ta med seg ballen inn i Vikings 16-meter. Godt gjort av Vikings forsvarer
    13'
    Kristoffer Haugen spilles gjennom Ernemann, men er i offside
    13'
    Gjestene vinner et hjørnespark
    14'
    Det slås inn mot første stolpe. Viking avverger
    14'
    Frispark til Viking midt på TILs halvdel
    16'
    Det tas kort, mister ballen og TIL overtar. Mister også etter hvert ballen og den triller inn til Austbø i Viking-buret
    16'
    Mets finner Ryerson som får vende og skyte fra 20 meter. Grei skuring for Kongshavn i TIL-buret
    17'
    Corner til gjestene
    18'
    Corneret slås inn og det heades, men ufarlig over mål.
    19'
    Dommeren mener Haugen er for tøff med TIL-forsvaret og dømmer frispark utenfor TILs 16-meter.
    19'
    Landu Landu pådrar seg frispark på Vikings halvdel. Dommeren mener han holder i trøya på en Viking-spiller
    21'
    Gult kort til Tromsø
    Jostein Gundersen
    Er altfor sent ute i taklingen av Ryerson. Den er klar
    22'
    Frispark rett utenfor 16 til TIL
    22'
    Danielsen skal skyte
    22'
    Bra forsøk av Viking-kapteinen! Legger bredsida til og ballen stryker tverliggeren til TIL-keeperen. Vikings største sjanse i kampen
    23'
    Ledger legger Landu Landu i bakken. Frispark på hjørnet av Vikings 16-meter
    24'
    Ballen slås inn rett i klypene på Austbø
    24'
    Og keeperen er uheldig i utsparket og slår den utover sidelinjen. Til publikums store frustrasjon
    24'
    26'
    Viking vinner ballen og overtar spillet
    26'
    Viking kombinerer fint og Ernemann er på vei inn i feltet, men TIL står meget bra defensivt og får avverget
    28'
    De mørkeblå mer med nå, men klarer ikke å komme gjennom TIL-forsvaret
    28'
    Danielsen finner Ryerson som igjen slår ut til kant. Innlegget fører lite med seg. TIL overtar og fosser i angrep, men en god defensiv jobb av Kronberg avverger faren
    29'
    Ryerson lager frispark midt på banen. TIL slår opp, men ballen triller inn til keeper
    30'
    Ernemann og Kronberg kombinerer fint på høyre. Finner Danielsen sentralt som forsøker å chippe inn i feltet, men pasningen har ingen adresse.
    32'
    Michalsen får ballen av Haugen. Snur seg og skyter. Kongshavn redder greit.
    33'
    Det er de mørkeblå som fører kampen nå.
    34'
    For en ball av Danielsen som finner Kronberg i bakrom på høyresiden. Viking-forsvareren får imidlertid ikke tatt ned ballen. Utspark fra mål
    34'
    Gundersen feller Ryerson på TILs halvdel. Frispark
    36'
    Landu Landu får seg en smell i duellen. Er på bena igjen
    36'
    Ny lekker pasning fra Danielsen i bakrom. Denne gang er det Bringaker som er mottaker, og han får fyrt av et skudd via et TIL-bein og til side for mål
    37'
    Haugen får en lang ball som han akkurat klarer å holde innenfor. Får slått inn, men TIL vinner ballen
    39'
    Kronberg skjermer en ball over dødlinja. Utspark fra Austbø i Viking-målet
    40'
    Lehne Olsen får skutt fra 20 meter, men uten kraft og via et Viking-bein går den inn til Austbø
    41'
    Bytyqi dribler fint, men tas momentant ned. Frispark like utenfor 16-meteren til TIL
    42'
    Viking-angriperen blir liggende etter duellen
    43'
    Er på bena igjen. Danielsen gjør seg klar til skudd
    43'
    Karol Mets er irritert fordi TIL-muren flytter seg frem. FÅr tilsnakk fra dommer
    44'
    Tverrligger! Danielsen er nære igjen, og denne gangen smeller det i treverket. Viking nærmer seg noe
    44'
    Danielsen slår ballen mot Bringaker som ikke får kontroll på den i duell med TIl-forsvaret
    45'
    To minutter tillegg
    45'+1
    Corner til Viking
    45'+2
    45'+2
    TIL vinner ballen. Sigurdarson mister. Viking overtar med Ryerson, men får ikke etablert et angrep. Lagene går til hvilen med 0-1 i protokollen
    45'+2
    46'
    TIL setter i gang i det sure og grå vestlandsværet. Det har regnet hele dagen og hele kampen. 5-6 grader i lufta
    46'
    Ryerson finner Kronberg som slår hardt inn. TIL får avverget
    46'
    Austbø slår langt opp til Bringaker som slår inn i feltet. Kongshavn er med
    47'
    Danielsen feller Sigurdarson. Frispark midt på Vikings halvdel
    48'
    Ballen finner TILs venstrekant som slår inn. Ballen triller inn i feltet. Skudd som reddes av keeper. God sjanse. Corner
    48'
    Det lages frispark mot Austbø. Viking overtar
    49'
    Sigurdarson finter seg fint inn i feltet. Får ikke skutt, men TIL beholder ballen. Etter litt klabb og babb vinner Viking tilbake
    50'
    Bytyqi får slått inn fra høyre, men ingen får skutt skikkelig. TIL klarerer til corner
    51'
    Frispark til TIL
    52'
    Ryerson legger Landu Landu i bakken. Frispark til TIL på egen halvdel
    52'
    Ut mot Sigurdarson som står over sidelinjen når han header. Innkast Viking
    53'
    Kronberg mener han tar ball fra TIL, men dommer mener han er på mann først. Tromsø får frispark inne på Vikings halvdel.
    53'
    Store, sterke Landu Landu går opp i duell med Wangberg som faller. Frispark mener dommer. Like utenfor TILs 16-meter.
    54'
    Ernemann slår inn, men det går over alt og alle. Utspark fra mål
    55'
    Gundersen ligger nede innenfor TILs 16-meter. Er på beina og hinker seg videre
    55'
    Gult kort til Viking
    Steffen Ernemann
    To strake armer i ryggen på en TIL-spiller. Frispark
    56'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Robin Shroot
    Ut: Zymer Bytyqi
    57'
    Mål for Viking!
    Viking 1 - 1 Tromsø
    Mål: Julian Ryerson
    Målgivende: Claes Kronberg
    Kronberg spilles fri på høyre kant. Får slå inn helt uforstyrret og alene kan Ryerson stige til værs og enkelt nikke inn utligningen for Viking.
    58'
    Hvordan er det mulig?! Viking får lagt inn ballen og Schroot kan bare styre i mål, men får ikke skikkelig treff og den går heller bakover i 16-meteren.
    62'
    Gamst får spilt gjennom og det skytes. Corner
    63'
    Den skrus mot bakre stolpe. Lehne Olsen klarer ikke å holde ballen inne
    64'
    Hardt innlegg. TIL skal klarere men bommer ballen. Corner
    64'
    Lav variant rett på volley. Utenfor
    65'
    Ryerson er god med ball. Får den med TIL-spiller i ryggen, men får snudd seg og skutt. Likevel enkelt for Kongshavn
    66'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Gjermund Åsen
    Ut: Elhadji Mour Samb
    68'
    Michalsen legges i bakken like utenfor 16-meteren. Danielsen gjør seg klar
    68'
    Frispar i mot. TIL overtar
    69'
    Antonsen legger Ryerson i bakken. Sistnevnte har vondt, men er på beina igjen. Frispark
    71'
    Inn: Michael Enge Haukas
    Ut: Stian Michalsen
    73'
    Inn: Kwesi Appiah
    Ut: Mathias Bringaker
    73'
    Kongshavn slår et utspark ut til kast. Viking styrer kampen nå
    75'
    Tromsø bruker veldig god tid nå på et innkast
    76'
    Sigurdarson dribler seg inn i feltet og legges i bakken. Ingenting mener dommer. Ser rett ut
    77'
    Kristoffer Haugen
    79'
    Christian Landu Landu
    80'
    Frispark til Viking som slås inn av Ernemann. Heades unna
    80'
    Tromsø kommer til en avslutning etter et innlegg. Men Gjermund åsen får ikke nok trykk i skuddet.
    81'
    Viking trillet sentralt. Forsøker å ta seg fremover.
    82'
    Ryerson slår inn, blir blokkert. Corner.
    82'
    Inn, men heades ut fra Wangberg.
    82'
    Tromsø går rett i en overgang. Men en misforståelse gjør at Aron Sigurdarson sender en pasning over linja.
    83'
    Ryerson i bakken.
    83'
    Frispark inn fra Ernemann, men klareres igjen.
    84'
    Tromsø kjører. Sigurdarson slår inn, blir klarert. Magnar Ødegaard plukker opp nedfallsfrukten og klemmer til. Men ikke i nærheten.
    84'
    Så slår Viking kontra, men skuddet blir blokkert. Og corner. Godt stopperspill av Giundersen.
    85'
    Den ender i ingenting.
    85'
    Tromsø lager frispark i midtsirkelen.
    86'
    Inn: Mikael Norø Ingebrigtsen
    Ut: Magnus Andersen
    Magnus Andersen har løpt mye, nå var det nok.
    85'
    Viking pumper ballen inn i boksen. Men Tromsø får unna.
    87'
    Publikum forsøker å mane frem et seiersmål fra Viking. Men det store trykket lar vente på seg.
    88'
    Tromsø bruker tid på hver avblåsning. Er tydelig at uavgjort er helt ok for "gutan".
    88'
    Ny corner Viking.
    89'
    Klareres nok en gang.
    89'
    Viking 1 - 2 Tromsø
    Mål: Gjermund Åsen
    Også scorer bortelaget!! Innbytter Gjermund Åsen klemmer til med venstrebeinet opp i nærmeste kryss. Ernemann mister ballen og forærer Tromsø en mulighet ut av ingenting.
    90'
    Viking slår inn, men det klareres.
    90'+3
    Tiden begynner å renne ut.
    90'+3
    Dette må føles blytungt for Viking. Hatt ballen nesten konstant siden Tromsø satte 0-1.
    90'+4
    Også får de en kjempemulighet på tampen. Haukås legger igjen, men skuddet blir blokkert. Tromsø-forsvarerne ofrer seg. Men det ender 1-2 på Viking stadion. Tromsø er effektive og scorer begge målene ut fra personlige feil fra Viking-spillere.
    90'+5
    90'+5
    Det ender 1-2 på Viking stadion. Tromsø er effektive og scorer to mål fra personlige fil av Viking-spillere.