2-2
2-3
2-4

Velkommen til livesending fra Viking stadion. Stavangerværet er tilbake med yr og vind.
    Viking slet mye med sykdom foran kveldens kamp, men både Danielsen og Nisja er blitt friskmeldt. Vålerengs reiser bare med fem mann på benken, men formlaget i Tippeligaen vil gi uavgjortekspertene Viking kamp til døra.
    Rundt 200 bortefans har funnet veien til Stavanger fra Oslo. De er foreløpig det doble av hva Vikinghordene har satt i sammen.
    Da er kampen i gang, og Vålerenga starter med ballen og angriper mot hjemmefansen.
    1'
    Høiland feller Berre rundt midtbanen og Vålerenga får et frispark.
    2'
    Shelton kommer ned til dødlinja og legger inn mot Mos som sender ballen over fra 8 meter.
    2'
    Singh blir liggende nede etter at Steenslid legger takler ham.
    3'
    Nå høljer det ned på Viking stadion!
    4'
    Nisja ruller opp til Skogseid som sender ballen i tverrliggeren fra 6 meter! En stor sjanse for Viking.
    5'
    Viking presser høyt. Nedland vinner ballen tilbake mot Strandberg, men skjermer ballen og blir merkelig nok avblåst for frispark.
    6'
    Igjen vinner Viking ballen høyt oppe, men Nevland får ikke sendt ballen videre.
    7'
    Singh prøver et skudd fra nærmere 25 meter, men går et par meter tilside for mål. Jarstein har grei kontroll.
    7'
    Mål for Vålerenga!
    Viking 0 - 1 Vålerenga
    Mål: Harmeet Singh
    Målgivende: Morten Berre
    Berre kommer ned til linja og legger inn mot bakerste stolpe til Singh, som lekkert drar av et par Viking-forsvarer med en skuddfinte og legger ballen lavt i hjørnet. Vakkert mål av Vålerenga!
    8'
    Danielsen legger inn mot Høiland som faller i bakken etter en duell med Muri. Hele stadion skriker på straffe, men det hadde trolig vært billig.
    10'
    Klanen synger 'Gøy på landet' og ser ut til å storkose seg i Stavanger akkurat nå.
    11'
    Mål for Viking!
    Viking 1 - 1 Vålerenga
    Mål: Erik Nevland
    Sigurdsson legger et presist innlegg mot Nevland på første stolpe. Nevland vinner duellen mot Muri og sender ballen via stolpen og inn i mål. Nevland viser her hva han er god for.
    12'
    Fin Vikingkontring hvor de kommer fem mot fire. Bjarnason ruller opp Høiland, som legger et lavt innlegg til Bjarnason igjen. Avslutningen blir blokkert i siste øyeblikk.
    15'
    Viking får tildelt et hjørnespark
    André Danielsen
    15'
    Shelton legger inn mot Singh, men ballen blir litt for upresis, og Hæstad setter fart for å skyte, men Singh forstyrrer og ingen får frem et skudd.
    17'
    En innøvd variant, men litt for dårlig presisjon gjør at Viking ikke kommer til avslutning.
    17'
    Tempoet har roet seg ned etter et intenst første kvarter.
    20'
    Danielsen prøver skudd fra 25 meter, men sleiver totalt og ballen flyr over målet til Hirschfeld.
    21'
    Fellah løper inn i boksen og får en dytt av Steenslid. Staberg syns derimot ikke det er nok til et straffe.
    22'
    Vålerenga ruller opp og Berre sender et skudd mot nærmeste stolpe. Jarstein slår ut til corner.
    23'
    Vålerenga får tildelt et hjørnespark
    Harmeet Singh
    23'
    Gult kort til Viking
    Håkon Skogseid
    Skogseid drar i trøya til Shelton på en gylden kontringsmulighet for Vålerenga. Klart gult kort.
    26'
    Jarstein sleiver totalt på et utspark og rett i beina på Mos. Steenslid jobber bra tilbake, og Mos legger ut til Fellah som sender ballen en halv meter tilside for mål fra 10 meter.
    30'
    Fillo legger inn til Nevland som får stå helt alene på 5 meter og header ballen langt utfor! For en sjanse for hjemmelaget.
    31'
    Stor dobbelsjanse for Viking. Først legger Nevland inn til Bjarnason som på 5 meter kan skyte, men får ikke stokket beina. Så får Nevland sjansen fra 10 meter, men skuddet blir blokkert.
    33'
    33'
    Fillo legger inn til Høiland som tar en skuddfinte og sender ballen utrolig nok over fra 10 meter!
    39'
    Fellah med frispark, men Viking får ballen unna.
    44'
    Viking 1 - 2 Vålerenga
    Målgivende: Harmeet Singh
    Skogseid mister totalt markeringen og Shelton får stå helt alene. Singh legger ballen ut og sender den over Jarstein. Fint mål av Vålerenga og en stygg blemme av forsvaret til Viking.
    44'
    45'+1
    Vålerenga tok ledelsen på tampen av 1. omgang med Shelton-mål. Viking har kanskje vært det beste laget, men Enga har vært effektive. Fin fotball fra begge lag.
    45'
    Shelton lurer ballen fra Horn og er på vei i gjennom. Horn dytter Shelton ned og Staberg vinker utrolig nok spillet videre. Særdeles merkelig dømming nå.
    47'
    Viking vinner frispark på motsatt side 20 meter fra mål. Billig.
    48'
    Viking 2 - 2 Vålerenga
    Mål: André Danielsen
    Danielsen curler den over mål og i nærmeste hjørne! Hirschfeld blir utmanøvrert og et vakkert frispark blir toppet med scoring.
    49'
    Andresen tydelig forbannet på dommer Staberg.
    50'
    52'
    Staberg har tydeligvis ikke kontroll på kampen. Nok en gang en haug med merkelige avsltuninger og denne gangen er det Viking som vil ha hans hode på fat.
    52'
    Danielsen prøver å curle inn et nytt frispark når Hirschfeld tror på innlegg. Derimot tar keeperen denne enkelt.
    53'
    Skogseid skyter inn et innlegg, men ingen Vikingspillere får verken hode eller foten på ballen.
    55'
    14 283 tilskuere på kveldens kamp. Derimot er det alt for mange tommer seter til at det tallet kan stemme.
    55'
    58'
    Danielsen får et nytt innleggsforsøk etter corneret, og Bjarnason står på 8 meter, men header rett i klypene på Hirschfeld.
    59'
    Nevland og Fillo kombinerer vakkert, og Høiland er til slutt den som kan avsluttet. Sparker nærmest i bakken og går selv i bakken og vil ha straffe. Derimot var det langt i fra en straffesituasjon.
    60'
    Viking 2 - 3 Vålerenga
    Mål: Mohammed Fellah
    For et mål av Fellah! Han sender i vei et skudd fra 25 meter, klistret oppi det lengste hjørnet til Jarstein. Utagbart! Kandidat til årets mål?
    61'
    Viking 2 - 4 Vålerenga
    Mål: Morten Berre
    Målgivende: Freddy Dos Santos
    Helt ut av det blå står Horn i sin egen verden og glipper totalt på Berre som får komme alene mot Jarstein og gjør ingen feil. Det lekker som ei sil i Viking-forsvaret!
    64'
    Andresen blir hyllet av Klanen, og treneren svarer med å hylle Klanen tilbake.
    69'
    Ødegaard rundt Dos Santos, men blir stoppet av Hæstad, som etterpå blir felt av Ødegaard.
    70'
    Nisja legger inn og ballen faller i beina på Skogseid, men en svak førstetouch gjør at Vålerenga for klarert til corner.
    71'
    71'
    Viking 3 - 4 Vålerenga
    Mål: Birkir Bjarnason
    Målgivende: Håkon Skogseid
    For en kamp vi har fått på Viking stadion i kveld! Skogseid legger inn til Bjarnason som styrer ballen i det lengste hjørnet. Hirschfeld strekker seg ikke langt nok og Viking reduserer!
    72'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Amin Nouri
    Ut: Mohammed Fellah
    75'
    Mot første stolpe. Nevland prøver å stusse ballen i mål, men møter nettveggen.
    76'
    Viking holder nesten på å krangle ballen i mål når Hirschfeld misser.
    78'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Valon Berisha
    Ut: André Danielsen
    79'
    Viking har startet innspurten nå.
    81'
    Luften ser ut til å ha gått ut av Viking de siste minuttene. Lite blir produsert.
    88'
    Vålerenga drar ut tiden nede ved hjørneflagget.
    88'
    Berre går i bakken og Staberg bruker mange sekunder før han blåser i fløyta.
    89'
    Ødegaard slår inn et frispark hvor Hirschfeld ikke får bokset ballen nok unna. Berisha står i returrommet, men avslutningen blir for veik.
    90'+1
    90'+1
    Det er lagt til 3 minutter.
    90'+1
    90'+3
    90'+4
    Da ble dramatikken på Viking stadion slutt. Vålerenga trakk det lengste strået i regnet i Stavanger. Etter mange mål og store sjanser til begge lag var det bortelaget som var mest effektiv. Luften gikk ut av Viking utover i kampen.