Sjanse! Watford FC avanserer forover, men Joao Pedro avslutter utenfor.
    Reading FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    James Linington signaliserer et frispark til Reading FC.
    Mål for Watford!
    Watford 1 - 0 Reading FC
    Mål: Ismaila Sarr
    Målgivende: Kiko Femenia
    Mål! Ismaila Sarr gir Watford FC ledelsen 1-0 i Watford. Kiko Femenia var nest sist på ballen.
    12'
    Frispark for Reading FC på egen banehalvdel.
    13'
    Watford 2 - 0 Reading FC
    Målgivende: Philip Zinckernagel
    Mål! Watford FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Ismaila Sarr på Vicarage Road. Det er en fin assist fra Philip Zinckernagel.
    14'
    James Linington signaliserer et frispark til Reading FC på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til Reading FC på halvdelen til Watford FC.
    16'
    17'
    Gult kort til Watford
    Philip Zinckernagel
    Philip Zinckernagel (Watford FC) får et gult kort av dommer James Linington.
    17'
    Yakou Meite
    Reading FC angriper i Watford. Yakou Meite fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    I Watford slår Michael Olise en corner fra høyre.
    21'
    Watford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    I Watford har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Målsjanse! Philip Zinckernagel (Watford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Josh Laurent
    Målsjanse på Vicarage Road! Josh Laurent fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    Watford, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Josh Laurent (Reading FC) kommer til en målsjanse på Vicarage Road, men klarer ikke å score.
    28'
    Frispark for Watford FC på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    30'
    George Puscas
    Reading FC avanserer forover og George Puscas får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    33'
    34'
    35'
    Watford FC angriper, men James Linington blåser for offside.
    36'
    37'
    40'
    Nathaniel Chalobah vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    41'
    Watford FC slipper å klare seg uten Nathaniel Chalobah som kommer tilbake på banen i Watford.
    43'
    44'
    44'
    Lewis Gibson
    Lewis Gibson (Reading FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Yakou Meite
    Reading FC angriper, men avslutningen til Yakou Meite går utenfor.
    45'+1
    Andy Yiadom
    Sjanse til Reading FC! Andy Yiadom er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Carlos Sanchez
    Ut: Nathaniel Chalobah
    Watford FC bytter ut Nathaniel Chalobah med Carlos Sanchez. Dette er det første byttet som Xisco gjør i dagens kamp.
    46'
    Offside! Yakou Meite (Reading FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    49'
    51'
    52'
    James Linington signaliserer et frispark til Watford FC.
    53'
    54'
    55'
    56'
    56'
    Gult kort til Reading FC
    Andy Rinomhota
    Dommer James Linington viser Andy Rinomhota (Reading FC) det gule kortet.
    56'
    Ismaila Sarr ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    57'
    Ismaila Sarr er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    Hjørnespark til Watford
    60'
    Spillerbytte - Reading FC
    Inn: Lucas Joao
    Ut: George Puscas
    Bytte for Reading FC. Lucas Joao kommer inn for George Puscas på Vicarage Road.
    64'
    Inn: Omar Richards
    Ut: Lewis Gibson
    Veljko Paunovic gjør dagens andre bytte i Watford, når han tar ut Lewis Gibson og setter inn Omar Richards.
    64'
    Watford FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    64'
    65'
    67'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens William Troost-Ekong (Watford FC) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Inn: Craig Cathcart
    Ut: William Troost-Ekong
    Xisco (Watford FC) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Craig Cathcart erstatter William Troost-Ekong som sannsynligvis er skadet.
    70'
    Michael Olise
    Reading FC angriper i Watford. Michael Olise avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Watford FC angriper på Vicarage Road. Philip Zinckernagel header utenfor.
    71'
    73'
    Watford FC fosser fremover, men Kiko Femenia går rett i offsidefella.
    74'
    75'
    Will Hughes
    Will Hughes (Watford FC) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Dommer James Linington venter med å sette i gang spillet fordi Tom Holmes ligger nede.
    76'
    77'
    Tom Holmes er tilbake på banen igjen.
    77'
    Inn: Andre Gray
    Ut: Joao Pedro
    Joao Pedro (Watford FC) erstattes av Andre Gray.
    78'
    Inn: Isaac Success
    Ut: Ken Sema
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Watford FC. Inn kommer Isaac Success, mens Ken Sema tar plass på benken.
    78'
    78'
    80'
    Carlos Sanchez
    Sjanse! Watford FC avanserer forover, men Carlos Sanchez avslutter utenfor.
    81'
    83'
    Omar Richards
    Omar Richards (Reading FC) kommer seg fri på Vicarage Road, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Philip Zinckernagel (Watford FC) slår en corner fra høyre side på Vicarage Road.
    85'
    James Linington tildeler Watford FC en corner. Philip Zinckernagel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Inn: Sone Aluko
    Ut: Ovie Ejaria
    Reading FC gjør sitt tredje bytte. Ovie Ejaria erstattes av Sone Aluko.
    87'
    Inn: Sam Baldock
    Ut: Andy Rinomhota
    Veljko Paunovic (Reading FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Sam Baldock erstatter Andy Rinomhota.
    87'
    Sone Aluko
    Reading FC fosser forover og Sone Aluko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    90'+3
    Isaac Success
    Isaac Success (Watford FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Vicarage Road.
    90'+3
    James Linington tildeler Reading FC en corner. Michael Olise sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    James Linington signaliserer et frispark til Watford FC like utenfor Reading FC-området.