3-1
2 469
4 872

Ble dekket av Jonas Bucher

Kampens første sjanse! Nelson slår et godt frispark fra venstre og finner hodet til Havertz, som styrer ballen på mål. Fabianski får en hånd på den og dytter kula over tverrliggeren og til corner! Foto: AFP
    8'
    Arsenal scorer selvmål!
    West Ham United 1 - 0 Arsenal
    Mål: Ben White
    16'
    Arsenal-spissen vinner duellen på første stolpe etter hjørnesparket, men får akkurat ikke headingen på mål!
    25'
    Kjempesjanse for Nketiah! Trossard vipper gjennom Zintsjenko i feltet som spiller videre til spissen. Nketiah kommer først på den og får avsluttet på halv volley, men skuddet går over mål!
    38'
    Kjempesjanse for West Ham! Hjemmelaget går rett i strupen på Arsenal etter pause. Paqueta slipper en pasning perfekt gjennom til Bowen, som chipper alene med Ramsdale. Sisteskansen redder mesterlig, før White klarerer like foran mål!
    46'
    Mål for West Ham United!
    West Ham United 2 - 0 Arsenal
    Mål: Mohammed Kudus
    Målgivende: Nayef Aguerd
    50'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Declan Rice
    Ut: Jorginho
    57'
    Inn: Takehiro Tomiyasu
    Ut: Oleksandr Zinchenko
    57'
    West Ham United 3 - 0 Arsenal
    Mål: Jarrod Bowen
    60'
    Inn: Bukayo Saka
    Ut: Reiss Nelson
    66'
    Inn: Gabriel Martinelli
    Ut: Leandro Trossard
    66'
    Inn: Martin Ødegaard
    Ut: Edward Nketiah
    78'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: James Ward Prowse
    Ut: Said Benrahma
    81'
    Ødegaard skyter fra langt hold! Hardt - og med en solid dupp - men rett på Fabianski. Keeperen gir en liten retur, som han plukker selv.