Max Power (Wigan Athletic) slår en corner fra høyre side på DW Stadium.
    Målsjanse! Gavin Massey (Wigan Athletic) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Offside! Manolo Gabbiadini (Southampton FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    6'
    Offside! Wil Grigg blir vinket av og Wigan Athletic må dermed bygge opp et nytt angrep.
    7'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Wigan Athletic på egen banehalvdel.
    8'
    I Wigan har et frispark blitt tildelt Southampton FCet.
    11'
    Max Power (Wigan Athletic) løfter inn en corner fra høyre på DW Stadium.
    14'
    I Wigan slår Max Power en corner fra høyre.
    16'
    Cheyenne Dunkley
    Sjanse! Wigan Athletic avanserer forover, men Cheyenne Dunkley avslutter utenfor.
    16'
    Michael Oliver tildeler Wigan Athletic en corner. Max Power sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    17'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Dan Burn
    Dan Burn (Wigan Athletic) kommer til avslutning på DW Stadium, men headingen blir reddet.
    17'
    Boufal Sofiane
    Southampton FC avanserer forover i Wigan. Sofiane Boufal avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Mario Lemina
    Southampton FC angriper, men avslutningen til Mario Lemina går utenfor.
    19'
    Gary Roberts
    Gary Roberts (Wigan Athletic) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    I Wigan slår Gary Roberts en corner fra høyre.
    25'
    Michael Oliver tildeler Wigan Athletic en corner. Max Power sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    29'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Southampton FC.
    30'
    Southampton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Manolo Gabbiadini (Southampton FC) vinkes av for offside i Wigan.
    32'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Wigan Athletic like utenfor Southampton FC-området.
    34'
    Manolo Gabbiadini
    Målsjanse! Manolo Gabbiadini (Southampton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    42'
    42'
    Max Power
    Max Power (Wigan Athletic) avanserer forover på DW Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    I Wigan slår Max Power en corner fra venstre.
    42'
    Frispark Southampton FC.
    43'
    Frispark til Wigan Athletic på halvdelen til Southampton FC.
    46'
    Frispark for Southampton FC på egen banehalvdel.
    47'
    Southampton FC fosser forover og Sofiane Boufal fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    Wigan Athletic, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Wigan Athletic tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Max Power (Wigan Athletic) slår en corner fra venstre side på DW Stadium.
    53'
    Michael Jacobs
    Wigan Athletic angriper, men avslutningen til Michael Jacobs går utenfor.
    53'
    Gavin Massey (Wigan Athletic) kommer til en målsjanse på DW Stadium, men klarer ikke å score.
    55'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Southampton FC nær 16-meteren.
    56'
    Southampton FC angriper i Wigan. Sofiane Boufal fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Southampton FC angriper i Wigan. Manolo Gabbiadini avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    Dusan Tadic (Southampton FC) løfter inn en corner fra høyre på DW Stadium.
    58'
    Guido Carrillo
    Southampton FC avanserer forover og Guido Carrillo kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    59'
    59'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Southampton FC på egen banehalvdel.
    60'
    Dusan Tadic (Southampton FC) løfter inn en corner fra venstre på DW Stadium.
    62'
    Pierre Højbjerg
    Pierre Højbjerg (Southampton FC) prøver å heade ballen i mål på DW Stadium, men mislykkes.
    62'
    62'
    Michael Oliver tildeler Southampton FC en corner. Pierre Højbjerg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Mål for Southampton!
    Wigan Athletic 0 - 1 Southampton
    Mål: Pierre Højbjerg
    Målgivende: Dusan Tadic
    Mål! Pierre Højbjerg gir Southampton FC en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Dusan Tadic.
    62'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Nathan Redmond
    Ut: Boufal Sofiane
    Mark Hughes gjør dagens første bytte i Wigan, når han tar ut Sofiane Boufal og setter inn Nathan Redmond.
    65'
    Southampton FC angriper, men Mario Lemina vinkes av for offside.
    66'
    Spillerbytte - Wigan Athletic
    Inn: Nick Powell
    Ut: Gavin Massey
    Paul Cook (Wigan Athletic) gjør sitt første bytte for dagen. Nick Powell erstatter Gavin Massey.
    66'
    Inn: Ryan Colclough
    Ut: Gary Roberts
    Wigan Athletic gjør sitt andre bytte. Gary Roberts erstattes av Ryan Colclough.
    66'
    67'
    69'
    Frispark Wigan Athletic.
    70'
    Southampton FCs Nathan Redmond blåses av for offside på DW Stadium.
    70'
    Frispark for Wigan Athletic på egen banehalvdel.
    71'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Southampton FC får straffe av Michael Oliver på DW Stadium.
    72'
    Gult kort til Wigan Athletic
    Dan Burn
    Dommer Michael Oliver viser Dan Burn (Wigan Athletic) det gule kortet.
    72'
    Sjanse til Southampton FC! Manolo Gabbiadini er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    Southampton FC fikk tildelt et straffespark som Manolo Gabbiadini mislyktes med å sette i mål!
    73'
    I Wigan slår Dusan Tadic en corner fra høyre.
    74'
    Dusan Tadic (Southampton FC) slår en corner fra høyre side på DW Stadium.
    74'
    Pierre Højbjerg (Southampton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Michael Oliver tildeler Southampton FC en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.