Målsjanse! Jonas Wind (VfL Wolfsburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Bayern München får tildelt et hjørnespark
    I Wolfsburg slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    Skudd utenfor mål, Bayern München
    Kingsley Coman
    Kingsley Coman (Bayern München) kommer seg fri på Volkswagen Arena, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Volkswagen Arena.
    8'
    Bayern München får tildelt et frispark
    Felix Nmecha
    Harm Osmers signaliserer et frispark til Bayern München.
    8'
    Mål for Bayern München!
    Wolfsburg 0 - 1 Bayern München
    Mål: Kingsley Coman
    Målgivende: Alphonso Davies
    I Wolfsburg tar Bayern München ledelsen 0-1 etter et mål av Kingsley Coman. Alphonso Davies var nest sist på ballen.
    9'
    Bayern München blir avblåst for offside
    Joao Cancelo
    En av Bayern Münchens spillere blir avblåst for offside på Volkswagen Arena.
    10'
    Wolfsburg får tildelt et frispark
    Matthijs De Ligt
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Paulo Otavio
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg. Paulo Otavio fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Wolfsburg 0 - 2 Bayern München
    Målgivende: Joao Cancelo
    Mål! Kingsley Coman gir Bayern München en komfortabel 0-2 ledelse. Flott spill fra Joao Cancelo før målet.
    14'
    Wolfsburg får tildelt et hjørnespark
    Maximilian Arnold
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    16'
    Paulo Otavio (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Ridle Baku
    VfL Wolfsburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayern München.
    18'
    Wolfsburg 0 - 3 Bayern München
    Mål: Thomas Müller
    Målgivende: Joshua Kimmich
    Thomas Müller header inn 0-3 og Bayern München øker ledelsen på Volkswagen Arena. Det er en fin assist fra Joshua Kimmich.
    19'
    Alphonso Davies
    Alphonso Davies (Bayern München) kommer til en målsjanse på Volkswagen Arena, men klarer ikke å score.
    21'
    Harm Osmers tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    28'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Jakub Kaminski
    Ut: Maxence Lacroix
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Jakub Kaminski, mens Maxence Lacroix tar plass på benken.
    30'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til Bayern München
    Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) mottar sitt første gule kort for dagen på Volkswagen Arena.
    34'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    34'
    Joshua Kimmich (Bayern München) pådrar seg et gult kort.
    34'
    I Wolfsburg slår Maximilian Arnold en corner fra høyre.
    36'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Benjamin Pavard
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til Bayern München.
    37'
    Gult kort til Wolfsburg
    Paulo Otavio (VfL Wolfsburg) får et gult kort av dommer Harm Osmers.
    38'
    38'
    40'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Kingsley Coman avslutter utenfor.
    43'
    Mål for Wolfsburg!
    Wolfsburg 1 - 3 Bayern München
    Mål: Jakub Kaminski
    Målgivende: Paulo Otavio
    VfL Wolfsburg reduserer til 1-3 etter et mål av Jakub Kaminski. Paulo Otavio sto for den målgivende pasningen.
    44'
    Leon Goretzka
    Harm Osmers signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg like utenfor Bayern München-området.
    45'+2
    Leon Goretzka (Bayern München) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Bayern München angriper, men Harm Osmers blåser for offside.
    46'
    Harm Osmers tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Arnold sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Volkswagen Arena.
    50'
    51'
    Mattias Svanberg
    VfL Wolfsburg angriper, men avslutningen til Mattias Svanberg går utenfor.
    52'
    Andre gule kort til Bayern München
    Utvisning! Joshua Kimmich (Bayern München) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    54'
    55'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Serge Gnabry
    Ut: Kingsley Coman
    Julian Nagelsmann (Bayern München) gjør sitt første bytte for dagen. Serge Gnabry erstatter Kingsley Coman.
    55'
    58'
    Inn: Mathys Tel
    Ut: Leroy Sane
    Bayern München gjør sitt andre bytte. Leroy Sane erstattes av Mathys Tel.
    60'
    Inn: Josip Stanisic
    Ut: Thomas Müller
    Julian Nagelsmann gjør dagens tredje bytte i Wolfsburg, når han tar ut Thomas Müller og setter inn Josip Stanisic.
    60'
    Skudd på mål, Wolfsburg
    Ridle Baku
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) prøver å heade ballen i mål på Volkswagen Arena, men mislykkes.
    61'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    VfL Wolfsburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    Serge Gnabry
    Harm Osmers tildeler Bayern München en corner. Serge Gnabry sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    66'
    Inn: Omar Marmoush
    Ut: Patrick Wimmer
    Patrick Wimmer (VfL Wolfsburg) erstattes av Omar Marmoush.
    66'
    Inn: Kevin Paredes
    Ut: Paulo Otavio
    VfL Wolfsburg bytter ut Paulo Otavio med Kevin Paredes.
    66'
    Kevin Paredes
    69'
    Omar Marmoush
    En av VfL Wolfsburgs spillere blir avblåst for offside.
    70'
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg, men blir avblåst for offside.
    72'
    Wolfsburg 1 - 4 Bayern München
    Mål: Jamal Musiala
    Målgivende: Benjamin Pavard
    Mål! Jamal Musiala øker Bayern Münchens ledelse til 1-4 på Volkswagen Arena. Flott spill fra Benjamin Pavard før målet.
    73'
    Inn: Lukas Nmecha
    Ut: Jonas Wind
    VfL Wolfsburg bytter ut Jonas Wind med Lukas Nmecha.
    74'
    Inn: Yannick Gerhardt
    Ut: Maximilian Arnold
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) erstattes av Yannick Gerhardt.
    74'
    Kan VfL Wolfsburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Inn: Paul Wanner
    Ut: Jamal Musiala
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayern München. Inn kommer Paul Wanner, mens Jamal Musiala tar plass på benken.
    78'
    Inn: Daley Blind
    Ut: Joao Cancelo
    Bayern München gjør sitt femte bytte. Joao Cancelo erstattes av Daley Blind.
    78'
    Wolfsburg 2 - 4 Bayern München
    Mål: Mattias Svanberg
    Målgivende: Felix Nmecha
    Mål! Mattias Svanberg holder VfL Wolfsburget inne i kampen med en redusering til 2-4. Det er en fin assist fra Felix Nmecha.
    80'
    Målet til Wolfsburg sjekkes av VAR
    85'
    Målet til Wolfsburg blir annullert
    85'
    Frisparket tildelt VfL Wolfsburg er farlig nær Bayern Münchens målområde.
    89'
    Paul Wanner
    90'
    Paul Wanner
    Dommeren gir Paul Wanner (Bayern München) et gult kort.
    90'
    Mathys Tel
    90'+1
    Lukas Nmecha
    90'+1
    Mathys Tel
    En av Bayern Münchens spillere går i offside.
    90'+2
    Mathys Tel
    Mathys Tel (Bayern München) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Omar Marmoush (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    90'+4
    Sebastiaan Bornauw
    90'+5
    Sebastiaan Bornauw (VfL Wolfsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.