1-3
Eze73'
549
643

Thomas Bramall tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Joao Gomes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Max Kilman
    Max Kilman (Wolverhampton Wanderers FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Wolverhampton Wanderers FC fosser fremover, men Rayan Ait-Nouri går rett i offsidefella.
    9'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Will Hughes (Crystal Palace FC) vrir seg av smerte i gresset.
    10'
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    14'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Naouirou Ahamada
    Ut: Will Hughes
    Naouirou Ahamada (Crystal Palace FC) erstatter Will Hughes som ser ut til å måtte forlate Molineux Stadium med en skade.
    15'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    17'
    Eberechi Eze
    Crystal Palace FC angriper i Wolverhampton. Eberechi Eze fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Crystal Palace FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Mario Lemina vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    20'
    Mario Lemina er tilbake i kampen igjen.
    21'
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men klarer ikke å score.
    22'
    Frispark Wolverhampton Wanderers FC.
    23'
    Crystal Palace FC angriper, men Thomas Bramall blåser for offside.
    24'
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for Crystal Palace!
    Wolverhampton 0 - 1 Crystal Palace
    Mål: Michael Olise
    Målgivende: Adam Wharton
    Mål! Michael Olise gir Crystal Palace FC en 0-1 ledelse. Flott spill fra Adam Wharton før målet.
    26'
    Wolverhampton 0 - 2 Crystal Palace
    Mål: Jean Philippe Mateta
    Jean Philippe Mateta øker Crystal Palace FCs ledelse til 0-2!
    28'
    Dommer Thomas Bramall venter med å sette i gang spillet fordi Tyrick Mitchell ligger nede.
    30'
    Tyrick Mitchell er på beina igjen og fortsetter kampen på Molineux Stadium.
    32'
    Hjørnespark til Crystal Palace
    34'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    36'
    37'
    Gult kort til Wolverhampton
    Boubacar Traore
    Boubacar Traore (Wolverhampton Wanderers FC) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Gult kort til Crystal Palace
    Daniel Munoz
    Dommer Thomas Bramall viser Daniel Munoz (Crystal Palace FC) det gule kortet.
    40'
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    41'
    Matt Doherty
    På Molineux Stadium header Matt Doherty (Wolverhampton Wanderers FC) ballen i tverrliggeren!
    42'
    42'
    I Wolverhampton slår Joao Gomes en corner fra høyre.
    44'
    Adam Wharton
    Crystal Palace FC avanserer forover i Wolverhampton. Adam Wharton avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    45'+3
    45'+4
    Rayan Ait-Nouri
    Sjanse til Wolverhampton Wanderers FC! Rayan Ait-Nouri er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+5
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    45'+5
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Jean-Ricner Bellegarde
    Ut: Boubacar Traore
    Boubacar Traore (Wolverhampton Wanderers FC) erstattes av Jean-Ricner Bellegarde.
    46'
    46'
    Crystal Palace FC angriper, men blir avblåst for offside.
    48'
    Matheus Cunha
    Wolverhampton Wanderers FC angriper i Wolverhampton. Matheus Cunha avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    Offside! Hwang Hee-chan blir vinket av og Wolverhampton Wanderers FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    50'
    51'
    Offside! Daniel Munoz (Crystal Palace FC) er alene igjennom, men dommer Thomas Bramall ser at linjemannen er oppe med flagget.
    52'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    54'
    Naouirou Ahamada
    Naouirou Ahamada (Crystal Palace FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    58'
    58'
    Inn: Pablo Sarabia
    Ut: Rayan Ait-Nouri
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Rayan Ait-Nouri med Pablo Sarabia.
    61'
    62'
    Frispark til Crystal Palace FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    63'
    Hjørnespark til Wolverhampton
    65'
    Mål for Wolverhampton!
    Wolverhampton 1 - 2 Crystal Palace
    Mål: Matheus Cunha
    Mål! Wolverhampton Wanderers FC reduserer til 1-2 ved Matheus Cunha.
    66'
    Målet til Wolverhampton sjekkes av VAR
    67'
    Målet til Wolverhampton blir stående
    67'
    Inn: Odsonne Edouard
    Ut: Jean Philippe Mateta
    Crystal Palace FC bytter ut Jean Philippe Mateta med Odsonne Edouard. Dette er det andre byttet som Oliver Glasner gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Marc Guehi
    Ut: Tyrick Mitchell
    Oliver Glasner (Crystal Palace FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Marc Guehi erstatter Tyrick Mitchell.
    69'
    Pablo Sarabia
    Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Molineux Stadium.
    71'
    71'
    Wolverhampton Wanderers FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    72'
    Wolverhampton 1 - 3 Crystal Palace
    Mål: Eberechi Eze
    Mål! Eberechi Eze gir Crystal Palace FC en komfortabel 1-3 ledelse.
    73'
    Crystal Palace FC fosser fremover, men Thomas Bramall blåser for offside på Molineux Stadium.
    75'
    Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers FC) får et gult kort av dommer Thomas Bramall.
    77'
    En av Crystal Palace FCs spillere blir avblåst for offside på Molineux Stadium.
    79'
    Inn: Thomas Doyle
    Ut: Matt Doherty
    Gary O'Neil gjør dagens tredje bytte i Wolverhampton, når han tar ut Matt Doherty og setter inn Thomas Doyle.
    79'
    79'
    Wolverhampton Wanderers FC fosser forover og Pablo Sarabia fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    Joao Gomes (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    80'
    Toti Gomes
    Toti Gomes (Wolverhampton Wanderers FC) avanserer forover på Molineux Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Joao Gomes (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    81'
    82'
    Dommer Thomas Bramall gir Naouirou Ahamada (Crystal Palace FC) et gult kort.
    82'
    Joao Gomes
    Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover i Wolverhampton. Joao Gomes avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Dean Henderson
    Dommer Thomas Bramall viser Dean Henderson (Crystal Palace FC) det gule kortet.
    83'
    Andre gule kort til Crystal Palace
    Utvisning! Crystal Palace FC må klare seg resten av kampen uten Naouirou Ahamada etter at han får sitt andre gule.
    85'
    VAR sjekker om det er straffe til Wolverhampton
    86'
    Ingen straffe til Wolverhampton
    86'
    Det blir farlig! Frispark for Wolverhampton Wanderers FC er nær straffområde.
    86'
    Inn: Jeffrey Schlupp
    Ut: Michael Olise
    Bytte for Crystal Palace FC. Jeffrey Schlupp kommer inn for Michael Olise på Molineux Stadium.
    88'
    Inn: Joel Ward
    Ut: Eberechi Eze
    Bytte for Crystal Palace FC. Joel Ward kommer inn for Eberechi Eze på Molineux Stadium.
    88'
    Inn: Enso Gonzalez
    Ut: Toti Gomes
    Gary O'Neil (Wolverhampton Wanderers FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Enso Gonzalez erstatter Toti Gomes.
    90'
    Kan Wolverhampton Wanderers FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+1
    Frispark i en god posisjon for Wolverhampton Wanderers FC!
    90'+2
    I Wolverhampton slår Pablo Sarabia en corner fra høyre.
    90'+3
    90'+3
    Sjanse i Wolverhampton! Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+4
    90'+4
    Frispark til Wolverhampton Wanderers FC på halvdelen til Crystal Palace FC.
    90'+5
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC like utenfor Crystal Palace FC-området.
    90'+7
    Joao Gomes
    Målsjanse på Molineux Stadium! Joao Gomes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+7
    90'+7
    Thomas Bramall tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Joao Gomes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.