Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jeanricner Bellegarde (Wolverhampton Wanderers FC) vrir seg av smerte i gresset.
    Inn: Thomas Doyle
    Ut: Jean-Ricner Bellegarde
    Thomas Doyle (Wolverhampton Wanderers FC) erstatter Jeanricner Bellegarde som ser ut til å måtte forlate Molineux Stadium med en skade.
    11'
    Tony Harrington tildeler Fulham FC en corner. Andreas Pereira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Alex Iwobi
    Målsjanse til Fulham FC! Alex Iwobi treffer mål, men keeper redder.
    11'
    Wolverhampton, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Pedro Neto
    Sjanse! Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover, men Pedro Neto avslutter utenfor.
    17'
    Andreas Pereira (Fulham FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    19'
    I Wolverhampton slår Pablo Sarabia en corner fra høyre.
    22'
    Harry Wilson
    Harry Wilson (Fulham FC) kommer seg fri på Molineux Stadium, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Rodrigo Muniz Cavalho
    Fulham FC fosser forover og Rodrigo Muniz Cavalho fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    25'
    En av Wolverhampton Wanderers FCs spillere blir avblåst for offside.
    26'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Frispark for Fulham FC på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark Fulham FC.
    33'
    Andreas Pereira (Fulham FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    35'
    Tosin Adarabioyo
    Tosin Adarabioyo skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Fulham FC.
    35'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Fulham FC.
    37'
    Frispark til Wolverhampton Wanderers FC på halvdelen til Fulham FC.
    38'
    39'
    En av Wolverhampton Wanderers FCs spillere går i offside.
    41'
    Spillet på Molineux Stadium er stoppet midlertidig fordi Pedro Neto ligger nede.
    42'
    Nelson Semedo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Gult kort til Wolverhampton
    Nelson Semedo
    Dommer Tony Harrington gir Nelson Semedo (Wolverhampton Wanderers FC) et gult kort.
    45'
    Inn: Toti Gomes
    Ut: Pedro Neto
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Pedro Neto som ikke ser ut til å kunne fortsette. Gary O'Neil blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Toti Gomes.
    45'+1
    Nelson Semedo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wolverhampton.
    45'+1
    Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) vinkes av for offside i Wolverhampton.
    48'
    Fulham FC angriper, men avslutningen til Harry Wilson går utenfor.
    49'
    Frispark Wolverhampton Wanderers FC.
    51'
    Gult kort til Fulham
    Harrison Reed
    Harrison Reed (Fulham FC) pådrar seg et gult kort.
    51'
    Mål for Wolverhampton!
    Wolverhampton 1 - 0 Fulham
    Mål: Rayan Ait-Nouri
    Målgivende: Toti Gomes
    Wolverhampton Wanderers FC leder 1-0 etter en scoring av Rayan Ait-Nouri. Flott spill fra Toti Gomes før målet.
    52'
    55'
    Santiago Bueno
    Santiago Bueno (Wolverhampton Wanderers FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    Fulham FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Nathan Fraser
    Sjanse til Wolverhampton Wanderers FC! Nathan Fraser er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    Fulham, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    59'
    Max Kilman
    Max Kilman (Wolverhampton Wanderers FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    60'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Tom Cairney
    Ut: Harrison Reed
    Marco Silva gjør dagens første bytte i Wolverhampton, når han tar ut Harrison Reed og setter inn Tom Cairney.
    61'
    Inn: Willian
    Ut: Andreas Pereira
    Fulham FC bytter ut Andreas Pereira med Willian.
    62'
    Fulham scorer selvmål!
    Wolverhampton 2 - 0 Fulham
    Mål: Tom Cairney
    Målgivende: Joao Gomes
    Mål! Tom Cairney gir Wolverhampton Wanderers FC en komfortabel 2-0 ledelse. Joao Gomes sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Målet til Wolverhampton sjekkes av VAR
    68'
    Målet til Wolverhampton blir stående
    69'
    Inn: Joao Palhinha
    Ut: Sasa Lukic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fulham FC. Inn kommer Joao Palhinha, mens Sasa Lukic tar plass på benken.
    69'
    Inn: Adama Traore
    Ut: Harry Wilson
    Fulham FC bytter ut Harry Wilson med Adama Traore. Dette er det fjerde byttet som Marco Silva gjør i dagens kamp.
    70'
    Joao Palhinha
    Dommer Tony Harrington viser Joao Palhinha (Fulham FC) det gule kortet.
    72'
    73'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Fulham FC på egen banehalvdel.
    73'
    75'
    Inn: Matt Doherty
    Ut: Nathan Fraser
    Gary O'Neil (Wolverhampton Wanderers FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Matt Doherty erstatter Nathan Fraser.
    77'
    78'
    Tony Harrington tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Pablo Sarabia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Inn: Armando Broja
    Ut: Timothy Castagne
    Bytte for Fulham FC. Armando Broja kommer inn for Timothy Castagne på Molineux Stadium.
    80'
    Målsjanse på Molineux Stadium! Rodrigo Muniz Cavalho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    Rodrigo Muniz Cavalho (Fulham FC) kommer til avslutning på Molineux Stadium, men headingen blir reddet.
    82'
    82'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    82'
    I Wolverhampton slår Willian en corner fra venstre.
    85'
    Adama Traore
    Adama Traore (Fulham FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Jose Sa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    86'
    Wolverhampton Wanderers FC slipper å klare seg uten Jose Sa som kommer tilbake på banen i Wolverhampton.
    88'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC like utenfor Fulham FC-området.
    90'
    Thomas Doyle
    Thomas Doyle (Wolverhampton Wanderers FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+3
    Fulham FC avancerar på Molineux Stadium och Joao Palhinha får en nickmöjlighet – utanför!
    90'+4
    Mario Lemina
    Målsjanse! Mario Lemina (Wolverhampton Wanderers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+6
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    90'+7
    Mål for Fulham!
    Wolverhampton 2 - 1 Fulham
    Mål: Alex Iwobi
    Målgivende: Armando Broja
    Mål! Fulham FC reduserer til 2-1 ved Alex Iwobi. Armando Broja var nest sist på ballen.