3 821

Ble dekket av Sander Randeberg Hauan

Hei og velkommen til livedekning av Wolverhampton mot Manchester City!
    Lagoppstillingene ventes klokken 15:00
    Oscar Bobb får plass på benken til City i ettermiddag. 20-åringen fra Oslo fikk starte ligacupkampen mot Newcastle onsdag. Kanskje blir det et innhopp i løpet av lørdagen?
    Wolverhampton har fått en frynsete start på sesongen og ligger på 16.-plass. 1 seier, 1 uavgjort og 4 tap har det blitt på de seks første. Heldigvis for manager Gary O'Neil går det enda verre for Luton, Burnley, og Sheffield United. De tre står alle med kun ett enslig poeng. (Luton og Burnley har kun spilt fem kamper).
    City har fått maskineriet i gang på glimrende vis: Seks seiere på seks kamper, 16 scorede mål og kun tre innslupne! Liverpool er to poeng bak de lyseblå, mens Aston Villa og Brighton akkurat nå ligger på 3.- og 4.-plass, tre poeng bak - men begge med en kamp mer spilt.
    City-benken: Ortega Moreno, Carson, Phillips, Grealish, Gomez, Gvardiol, Bobb, Lewis
    Manchester City (4-2-3-1): Ederson - Walker (C), Akanji, Dias, Ake - Kovacic, Nunes - Doku, Fode, Alvarez - Haaland
    Wolves-benken: Bentley, Doherty, Bueno, Traore, Silva, Kalajdzic, Sarabia, Hodge
    Wolverhampton (3-4-3): Sa - Dawson, Kilman (C), Toti - Semedo, Lemina, Gomes, Ait-Nouri - Neto, Cunha, Hwang
    1400 stemmer
    På sesongens seks første ligakamper har Erling Braut Haaland notert seg for åtte scoringer på seks kamper. Blir det flere i kveld?
    VG Live svarer
    Fredrik
    Får bobb spille tror du?
    Lov å håpe på et lite innhopp! Blir også spennende å se om han dukker opp i den norske landslagstroppen neste uke!
    Pep Guardiola blir ikke å se på benken i dag. City-manageren har fått en «touchline ban», ifølge den engelske kommentatoren Jacqui Oatley. Årsaken er det gule kortet han fikk i ligacup-kampen mot Newcastle. Det var spanjolens tredje gule kort - som gjør at han må se kampen fra tribunen. I fjor var grensen på fire gule kort, men Premier League har endret regelverket denne sesongen.
    Lagene er på ut på gressmatta, med låten «Kashmir» av Led Zeppelin dundrende på anlegget. Led Zeppelin-vokalist Robert Plant er også på plass!
    Cunha og Wolves tar avspark, vi er i gang!
    1'
    City har hatt ballen stort sett hele tiden de første to minuttene. Triller ball fra side til side og ser etter åpningene. Til slutt prøver Akanji et langskudd fra 30-35 meter - himmelhøyt over.
    3'
    Kamera plukker opp City-sjef Guardiola på tribunen. Spanjolen sitter med en AirPod i øret. Sender nok jevnlige beskjeder ned til benken.
    4'
    NESTEN FOR HAALAND! City spiller seg fint gjennom med Alvarez, som forsøker å dytte videre til Haaland. Der kommer Dawson skliende inn i siste sekund og forhindre at jærbuen får avsluttet.
    5'
    En corner lander hos Doku og han får til en brukbar avslutning. Ender med ny corner.
    6'
    City klarer nesten å bryte høyt i banen, men Doku lager frispark.
    9'
    Wolves forsvarer seg med samtlige mann bak ballen nå. Blir spilt lave av City, men foreløpig har ikke gjestene funnet de rette åpningene.
    10'
    Wolverhampton spiller seg fint gjennom på høyrekanten. Neto kommer til innlegg, men blir enkelt klarert av City-forsvaret.
    11'
    Manchester City scorer selvmål!
    Wolverhampton Wanderers 1 - 0 Manchester City
    Mål: Ruben Dias
    Målgivende: Pedro Neto
    PEDRO NETO, FOR EN PRESTASJON! Portugiseren starter på egen banehalvdel, tar med seg halve City på løpetur langs høyresiden før han forsøker å finne Cunha i midten. Ruben Dias kaster seg frem for å klarere, men takler ballen inn i eget mål!
    13'
    Guardiola ser meget betenkt ut på tribunen. City har dominert de første 13 minuttene, men det er Wolves som noterer seg for kampens første scoring!
    15'
    Ola
    Hvem på wolves skal vi se mest opp for?
    Pedro Neto må vel være fasitsvaret her! For en spiller!
    Foreløpig har ikke scoringen endret alt for mye på denne kampen. City fortsetter å være tålmodige med ball og har fortsatt i samme spor. Wolves ligger med 11 mann innenfor egen 30-meter.
    16'
    Gult kort til Manchester City
    Kyle Walker
    Walker mister ball og i frustrasjon river han ned Ait-Nouri.
    17'
    Ny situasjon med Ait-Nouri og Walker. Denne gang er det Ait-Nouri som er for sent inne i en takling og tråkker Walker på foten. Slipper unna det gule kortet, Wolves-backen. Walker blir liggende og vri seg litt, men kommer seg på beina igjen.
    18'
    Tidligere Wolves-spiller Matheus Nunes takles kontant hver eneste gang han har ball. Har vært en frustrerende åpning for Nunes og resten av City dette.
    21'
    21'
    Doku drar seg inn fra venstrekanten og prøver å curle ballen i lengste. Tanker er god, men utførelsen er ikke helt på topp og skuddet seiler utenfor.
    21'
    Midtstopper på tur! Ruben Dias tar med seg ballen fra dypet, spiller en slags vegg med Alvarez og Haaland før ballen lander i beina hans inne i Wolves sin 16-meter. Portugiseren prøver et skudd, men 2-3 Wolves-spillere står i veien.
    22'
    Doku danser litt ute på venstrekanten sin og prøver et innlegg mot Haaland. Blir for høy for jærbuen. Men Jeremy Doku har vært frisk for City!
    23'
    Gult kort til Wolverhampton Wanderers
    Hwang Hee-chan
    Småstygg takling på Akanji fra Hwang. Begge forsøker å nå en løs ball, men med strak fot treffer Hwang kun Akanji. Greit gult kort det.
    24'
    Nunes finner litt rom i midten og drar seg forbi Gomes. Blir taklet, men holder seg på beina i noen meter til før han går i bakken og får frispark.
    25'
    Meget god posisjon for City dette. 25 meter fra mål.
    27'
    CITY NÆRMER SEG! Frisparket blir en innøvd variant der Alvarez løfter mot Akanji. Sveitseren får til en heading og så en volley, men begge forsøkene går rett i Wolves-blokka.
    27'
    Nytt frispark til City i god posisjon.
    28'
    Foden pisker frisparket inn i boks, retning Haaland, men Wolves får klarert.
    28'
    Foden presser høyt, vinner ballen og kommer seg helt ned til dødlinja før han prøver et skudd/innlegg. Jose Sa har kommet ut fra målet og redder til corner.
    29'
    Corneren tas kort. Ender med et innleggsforsøk fra Foden, men igjen klarerer Wolves.
    30'
    Fra venstre løfter Doku et innlegg mot Haaland - men det er godt med snø på den ballen og Jose Sa får god til å plukke den ned i trygt grep.
    31'
    City beleirer feltet til Wolves nå. Doku og Foden prøver skudd, men ingen av dem får til spesielt bra avslutninger.
    31'
    Wolves-kaptein Max Kilman legger ut på et lite raid. Midtstopperen kommer seg over midtbanen før han takles av Nathan Ake. Frispark til Wolves ved midtsirkelen.
    32'
    Seks kamper som spilles samtidig nå i Premier League. Foreløpig leder Arsenal 1-0 mot Bournemouth, og skulle dette resultatet stå seg er The Gunners kun ett poeng bak City. Samtidig spiller Liverpool mot Tottenham senere, og en Liverpool-seier der kan gjøre at City mister tabelltoppen.
    33'
    Haaland prøver å rettvende seg like utenfor 16-meteren, men pakkes inn av 3 Wolves-forsvarere. Ikke de beste arbeidsforholdene for jærbuen dette.
    35'
    Semedo prøver å komme seg forbi Ake ute til høyre, men nederlenderen varter opp med en god takling som går via Semedo og ut til utspark for City.
    36'
    Neto danser seg fri på høyrekanten og kommer til en god innleggsposisjon, men han klarer ikke å treffe en i oransje trøye inne i feltet.
    37'
    Kilman går rett i kropp på Alvarez midt i banen. Frispark til City cirka 35 meter fra Wolves-målet.
    38'
    Alvarez sender frisparket ut til Doku på venstrekanten. Han prøver et innlegg, men Lemina får beinet ballen unna.
    39'
    Mario Lemina
    Tråkker på foten til tidligere Wolves-spiller Nunes.
    39'
    Doku drar seg nok en gang inn fra venstre. Stoppes først, men så får han ballen rett tilbake igjen. Belgieren løsner skudd, men himmelhøyt over målet til Jose Sa
    40'
    City prøver å spille opp Haaland, men han passes utrolig godt på av Dawson. Den rutinerte stopperen bryter pasningen og Wolves overtar.
    41'
    Neto får en arm i ansiktet fra Nathan Ake. Frispark til Wolves og Neto blir liggende.
    42'
    Wolves sitt medisinske team har tatt turen over til andre siden av banen for å sjekke at alt står bra til med Neto. Portugiseren står utenfor banen, men Wolverhampton tar seg likevel god tid på frisparket.
    43'
    Kovacic forsøker å finne Haaland, men Wolves forsvarer seg utrolig bra nå og gjør det vanskelig for City.
    43'
    69% ballbesittelse for City I denne første omgangen - og 11 registrerte målsjanser... Wolverhampton står oppført med 0(!) målsjanser, men leder likevel 1-0 etter selvmål fra Ruben Dias.
    45'
    Legges til tre minutter.
    45'+1
    Ake løfter inn i boks, og det er like før Nunes får flikket den videre mot mål, men forsøket går hele veien inn til Sa.
    45'+1
    Så er det Wolves som får en mulighet. Ulvene kontrer og Hwang får ballen inne i feltet. Kjører en skuddfinte på Akanji men avslutningen blokkeres. I et forsøk på å vinne ballen tilbake takler han Walker. Har allerede gult kort Hwang, så skal passe seg litt.
    45'+2
    City med frispark fra 30 meter. Sannsynligvis det siste som skjer i første omgang.
    45'+3
    Foden løfter inn og midt mellom 4 forsvarere kommer Ruben Dias til en god mulighet. Godt med kraft i headingen, men går rett på keeper Sa.
    45'+4
    Det er pause! City har eid ballen i første omgang - og ifølge Premier League sin egen grafikk har de skapt 12 målsjanser, men det er Wolverhampton som leder til pause. Pedro Neto sprang over halve banen før han forsøkte å finne en lagkamerat i boks - der fant han istedenfor Ruben Dias, som sklitaklet ballen i eget mål.
    En meget spennende 2. omgang venter, for skulle dette stå seg kan City risikere å miste tabelltoppen i løpet av kvelden. Arsenal leder 2-0 til pause mot Bournemouth og vil være ett poeng bak City om det ender med Wolverhampton-seier på Molineux. Skulle Liverpool slå Tottenham senere i kveld vil gutta fra Merseyside være serieledere - ett poeng foran City.
    Lagene er på vei ut til andre omgang!
    Oscar Bobb står klar, vi får en ny nordmann på banen i andre omgang!
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Oscar Bobb
    Ut: Matheus Nunes
    20-åringen fra Oslo får en hel omgang her. Meget spennende!
    46'
    City får frispark og det løftes inn i boks. Kilman flikker videre til corner.
    46'
    Manchester City får tildelt et hjørnespark
    Foden svinger inn corneren. Den stanges rett opp og ut av farlig område av Dawson.
    47'
    Bobb lager frispark inne på Wolves sin banehalvdel.
    48'
    Ruben Dias prøver seg fra 30 meter. Skuddet flyr langt over mål.
    49'
    Neto rykker seg fint fri ute på høyrekanten og kommer til innlegg. Ederson kaster seg inn og snapper ballen foran Cunha. Har vært den klart farligste spilleren til Wolves her, Pedro Neto.
    51'
    Norsk kombinasjon som nesten fungerer perfekt! Bobb får ballen utenfor 16-meteren og flikker gjennom til Haaland. Jærbuen får til en avslutning, men via en Wolves-spiller og ballen spretter inn til keeper Sa.
    52'
    Hwang blir taklet av Akanji. Frispark ved midtbanen.
    52'
    City prøver og prøver, men finner foreløpig ikke rom i Wolverhampton-forsvaret.
    54'
    Alvarez rapper til fra 16-meteren, men rett i klypene til Jose Sa.
    55'
    Ait-Nouri ligger nede. Fikk seg en smell i duell med Ruben Dias i forkant av muligheten til Alvarez.
    55'
    Kommer seg opp igjen, Ait-Nouri. Wolverhampton nyter alle stopp i spillet nå.
    56'
    Kovacic mister til Cunha, som nesten løper hele veien fra midtbanen og inn i feltet til City. Cunha går i bakken rett utenfor 16-meteren i duell med Akanji, men får ikke frispark.
    56'
    Bobb blir tatt av Gomes like utenfor 16-meteren.
    57'
    Pedro Neto
    Gult for protester.
    58'
    Alvarez og Foden står klare....
    58'
    Mål for Manchester City!
    Wolverhampton Wanderers 1 - 1 Manchester City
    Mål: Julian Alvarez
    HAN BØYER DEN OPP I VINKELEN! «Det er jo alltid ledig i krysset», tenker Alvarez og curler den vakkert over muret og i mål!
    58'
    Der kom scoringen for City, etter at gjestene har stanget og stanget mot Wolverhampton-muren.
    60'
    I fare for å bli anklaget for et alvorlig tilfelle av nisselue må innhoppet til Oscar Bobb sies å være vellykket så langt! Skaffer frisparket som Alvarez limte i krysset og har vært aktiv så langt unggutten!
    61'
    Doku kommer seg fri på venstresiden av 16-meteren. Prøver et innlegg, men Wolves får klarert.
    61'
    City holder trykket oppe nå.
    62'
    Julian Alvarez
    63'
    Nesten en stor mulighet for Wolves! Neto blir spilt fri og rykker enkelt ifra Ake og har strake veien til målet, men Akanji kommer løpende til og får taklet portugiseren.
    64'
    Inn: Kalvin Phillips
    Ut: Mateo Kovacic
    65'
    NESTEN 2-1 CITY! En corner ender hos Bobb på 20 meter. Oslo-gutten løfter inn igjen mot bakre stolpe og der får Foden styrt ballen mot mål. Mellom beina på keeper Sa, men stopper Dawson får klarert på streken!
    66'
    Mål for Wolverhampton Wanderers!
    Wolverhampton Wanderers 2 - 1 Manchester City
    Mål: Hwang Hee-chan
    Målgivende: Matheus Cunha
    SÅ SMELLER DET ANDRE VEIEN! Semedo løper seg fri på høyrekanten og får lagt inn. Cunha prøver først, før ballen ender hos Hwang. Første forsøk blokkeres av Dias, men returen går til Cunha - som triller den tilbake til Hwang og da står det 2-1 til ulvene!
    66'
    Du verden for noen minutter på Molineux! Wolverhampton har knapt skapt målsjanser, men styrer i øyeblikket mot seier!
    67'
    Spillerbytte - Wolverhampton Wanderers
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Joao Gomes
    69'
    Bobb prøver å stikke gjennom til Foden, men Wolves får beinet ballen unna. Forsvarer seg med alt de har nå.
    70'
    Wolverhampton presser høyt og får enorm applaus fra hjemmefansen når de hindrer City i å spille seg ut bakfra. De har troen på det på Molineux nå!
    71'
    Grafikken fra Oracle på tv-sendingen melder 19 målsjanser for City og 3 for Wolverhampton.... De har vært effektive i ettermiddag Wolverhampton.
    73'
    Ait-Nouri ligger nede med krampe og bruke laaaaaaang tid på å komme seg av banen.
    74'
    Inn: Matt Doherty
    Ut: Rayan Ait-Nouri
    Applauderes av banen, Ait-Nouri.
    74'
    Doku har prøvd og prøvd, og nok en gang forsøker belgieren et innlegg fra venstre. Går i Semedo og ut til corner.
    75'
    Corneren løftes mot Haaland, stanges ut av Wolves-forsvaret.
    75'
    PHILLIPS PRØVER SEG! Han får ballen like utenfor 16 og dunker til. Prøver seg i nærmeste hjørnet og overrasker nok Sa litt, men forsøket går til side for mål.
    75'
    Doherty lager frispark til City. 25 meter fra mål ute på høyresiden.
    77'
    Alvarez løfter inn mot bakre stolpe - keeper Jose Sa plukker den enkelt ned.
    78'
    Grealish gjør seg klar på City-benken.
    78'
    Nok et frispark til City. Alvarez og Foden står klare...
    79'
    Frisparket løftes mot Ake, men han får ikke headingen på mål.
    79'
    Inn: Jack Grealish
    Ut: Nathan Ake
    Offensivt bytte fra Guardiola. Må ha mål her de siste ti minuttene og kaster inn det han har nå!
    80'
    City triller ball utenfor 16-metern til Wolves - som har samtlige mann bak ball.
    80'
    Hwang blir liggende ved sidelinjen. Etterhvert velger dommer å blåse. I etterkant prøver Jeremy Doku å dytte Hwang UT av banen. Merkelig situasjon.
    82'
    Jose Sa
    Gult for munnbruk.
    83'
    Jeremy Doku
    Får det gule for forsøket på å dytte en liggende Hwang ut av banen.
    83'
    Kyle Walker banker til fra 20 meter. Forsøket er hardt og godt plassert, men Jose Sa holder i fast grep og får klemmer fra lagkameratene.
    83'
    Det begynner å haste for City nå!
    84'
    Traore stopper Grealish på venstrekanten og prøver å sette i gang en kontring, men pasningen mot Neto går ut over sidelinjen.
    84'
    City prøver innlegg etter innlegg, men hver eneste gang er det en Wolves-spiller som ruver høyest og stanger ballen unna.
    85'
    Inn: Fabio Silva
    Ut: Hwang Hee-chan
    86'
    Inn: Jonny Castro
    Ut: Matheus Cunha
    86'
    Hiver inn friske ben på tampen for å forsvare ledelsen nå Wolverhampton. Hwang får stående applaus. Blir han matchvinner i ettermiddag?
    88'
    City kaster frem det de har nå, men Wolves forsvarer seg med alt de har!
    89'
    Grealish prøver å rive seg fri på venstresiden av 16-meteren. Passes godt på av Semedo og det ender med utspark Wolves.
    90'
    Kameraet finner Guardiola på tribunen. Ikke veldig fornøyd nå, City-manageren.
    90'
    Legges til seks minutter.
    90'+1
    Med andre ord fortsatt tid til at ting kan skje på Molineux! For et drama!
    90'+1
    Fabio Silva er fryktelig alene ved midtbanen, men takles av Doku og får frispark.
    90'+2
    Wolves bruker tid. Fire minutter igjen!
    90'+3
    VG Live Bruker
    Har Haaland vært på banen idag?
    Jaa, men han har ikke vært mye involvert!
    Neto lager frispark i duell med Akanji på midtbanen.
    90'+3
    Silva prøver å sette i gang en kontring, men pasningen mot Neto er upresis.
    90'+3
    Phillips kommer til avslutning fra 16-meter! Går via Jonny og til corner...
    90'+4
    Foden løfter inn, mot Haaland, men forsøket flyr over feltet og lander hos Doku. Belgieren prøver en avslutning, men via et Wolves-ben og inn til keeper Sa.
    90'+4
    Grealish og Akanji kombinerer ute til venstre, men sistnevntes innlegg går rett i Semedo.
    90'+5
    40 sekunder igjen på Molineux!
    90'+6
    Neto og Wolverhampton roper på firspark, men det er vel dømt innkast til City
    90'+6
    Neto blir liggende med krampe i noen sekunder.
    90'+6
    Joda, de har fått frispark Wolverhampton.
    90'+6
    Kilian beiner frisparket opp. Neto får tak i ball og går mot cornerflagget.
    90'+7
    Det er slutt! Wolverhampton tar en aldri så liten sjokk-seier mot serieleder City! Gjestene fra Manchester skapte mest og hadde ballen mest, men Wolverhampton var både dyktige og heldige på Molineux!
    Samtidig har Arsenal slått Bournemouth 4-0, og The Gunners er nå kun ett poeng bak City! Senere i kveld kan Liverpool overta tabelltoppen dersom de slår Tottenham. For en fotballkamp og hvilken dramatikk! Takk for følget!