2-1
2-2
90'+3

Hei og velkommen til livedekning av kampen mellom AaFK og Stabæk.
    Etter at to kamper er spilt av årets eliteserie, ligger AaFK før kampen på en strålende 1.plass med full pott og hele 5-0 i målforskjell. Stabæk på sin side, ligger på 6.plass med 4-3 i målforskjell.
    Det har lenge vært uklart om Veigar Pál Gunnarson ville bli klar til dagens kamp grunnet en skade i låret. Pál Gunnarson er klar, og er i dagens startoppstilling. I tillegg ser det ut til at også Høiland får spille fra i dagens kamp. Ellers få skader å melde om fra Stabæk-leiren.
    Når det gjelder skadefronten på AaFK er det lite nytt å melde om. Alexander Mathisen og Khari Stephenson er fortsatt ute med henholdsvis rygg og legg-/ankelskade. Resten ser ut til å være skadefrie.
    Da er vi i gang her på Color Line Stadion. AaFK med avsparket.
    1'
    Mål for Aalesund!
    Aalesund 1 - 0 Stabæk
    Mål: Tor Hogne Aarøy
    Phillips vipper ballen over forsvaret til Stabæk. Der er Aarøy og knaller ballen i mål! For en åpning på kampen!
    2'
    Mye frem og tilbake etter skoringen.
    5'
    AaFK har tilrevet seg et lite initiativ nå. Stabæk sliter på det sleipe underlaget.
    7'
    Nannskog og Pál Gunnarsson med fine kombinasjoner. Svak avslutning utenfor.
    8'
    Parr med innlegg fra høyre. Finner Sylling Olsen, som beiner ballen langt opp på tribunen.
    8'
    AaFK presser Stabæk bakover, og bærumslaget sliter voldsomt med å komme seg ut.
    11'
    Pál Gunnarsson viser gamle takter, men blir taklet glimrende av Carlsen.
    13'
    Ser ut til at Pál Gunnarsson ble skadet av taklingen. Har han slått opp igjen skaden som har satt han ute de siste kampene?
    14'
    Stabæk spiller seg frem til en nesten-mulighet. Lindegaard er ute og plukker ned ballen.
    15'
    Stabæk har kommet mer med de siste minuttene.
    16'
    Stabæk-frispark inne på Aafk sin banehalvdel ute til høyre. Nannskog slår inn, men blir klarert av Orry Larsen.
    19'
    Orry Larsen med stygg tversoverpasning, men Diskerud som får ballen, blir løpt opp igjen av Carlsen.
    20'
    Stabæk som styrer kampen nå, men sliter med å komme til sjanser mot et godt organisert AaFK-lag.
    22'
    Hoff legger inn til Nannskog, som er helt alene på bakerste stolpe. Header rett på Lindegaard. Stor sjanse for Stabæk der!
    23'
    Stabæk vinner frispark på 30 meter. Hoff stiller seg opp for å ta frisparket.
    24'
    Klabb og babb fører til at Stabæk vinner corner. Kunne fort blitt en stor sjanse der.
    25'
    Stabæk får tildelt et hjørnespark
    Dårlig corner, men blir klarert til ny corner.
    25'
    Denne gang treffer Hoff, Høiland, som header like utenfor.
    25'
    Det er stadig Stabæk som har ballen, og AaFK har sluppet seg langt ned i banen.
    26'
    Fantastiske kombinasjoner av Stabæk. Høiland avslutter angrepet med venstrefoten. Lindegaard er flott nede og redder.
    29'
    Lindegaard glipper et forholdsvis lett Stabæk-innlegg. Hoff prøver og lobbe over Lindegaard, men ballen går like over mål.
    30'
    Aarøy river seg forbi Skjønsberg, men Knudsen er nede og redder lett.
    31'
    Kan også ta med at Hoff har tatt plass på venstrekanten, mens Andersson har lagt seg opp som spiss ved siden av Nannskog.
    34'
    AaFK bli presset langt bak i banen. Stabæk vinner corner.
    34'
    Blir klarert av Sylling Olsen.
    34'
    Mål for Stabæk!
    Aalesund 1 - 1 Stabæk
    Målgivende: Johan Andersson
    Andersson finner Diskerud, som setter ballen lekkert til side for Lindegaard med utsiden av høyrefoten.
    35'
    Stabæk fortsetter og presse AaFK langt ned i banen.
    37'
    Diskerud med lang crosser til Nannskog. Nannskog avslutter på volley, men ballen går et par meter til side for mål.
    38'
    Phillips vinner frispark langt inne på egen banehalvdel, og AaFK kan roe ned litt.
    39'
    Phillips legger fint inn til Aarøy, som header ballen en halv meter over målet til Knudsen.
    40'
    Kan også legge til at målet til Stabæk var årets første baklengsmål for Lindegaard og AaFK.
    42'
    Stabæk fortsetter og presse AaFK hardt. Hoff drar seg inn i banen. Fyrer av et skudd, som går via en AaFK-spiller og ut til corner.
    43'
    Nannskog gjør nok et dårlig valg på corneren, og det ender i ingenting.
    43'
    Parr får frispark ute til høyre ved Stabæks 16-meter. Phillips slår inn. Nannskog klarerer til corner.
    44'
    Aalesund får tildelt et hjørnespark
    Ballen går over alt og alle og ut til fem-meter for Knudsen.
    45'
    Aarøy vinner frispark 15 meter inne på Stabæks banehalvdel. Arneng slår inn.
    45'+1
    Arnefjord får til en heading, men er altfor svak, og Knudsen redder enkelt.
    45'+1
    AaFK er mer med på slutten av omgangen, men omgangen ser ut til å ebbe ut i 1-1.
    45'+2
    45'+3
    Da er det pause her på Color Line Stadion. AaFK var best i åpningen av kampen, men så tok Stabæk bare mer og mer over. Etter hvert dominerte de kampen totalt, men etter sjanser kan en vel si at 1-1 er et rettferdig resultat til pause.
    45'
    Da er andreomgang i gang. Stabæk med avsparket.
    46'
    Andreomgang starte som den første. Mye langt og frem og tilbake.
    47'
    Skjønsberg roter ballen ut til AaFK-corner etter håpløst innlegg fra Parr.
    48'
    Knudsen bokser unna corneren og Stabæk og Hoff kontrer. Hoff vinner corner.
    48'
    Arnefjord header ut til ny corner.
    49'
    Etter mye frem og tilbake får Farnerud headet. Headingen er god, med bare et tigersprang av Lindegaard redder ny skoring av Stabæk.
    49'
    Orry Larsen avslutter med venstrebenet fra 20 meter. Knudsen er nede og redder.
    53'
    Stabæk har startet omgangen klart best, og har et klart initiativ om kampen.
    53'
    Parr fyrer av fra 20 meter like utenfor 16-meteren. Skuddet sniker seg rett målet til Knudsen, som ser ut til å ha kontroll.
    55'
    Aalesund 2 - 1 Stabæk
    Mål: Magnus Olsen
    Arneng kjører karusell med Skjønsberg, legger glimrende inn til Sylling Olsen, som klistrer ballen nede i Knudsens venstre hjørne.
    55'
    Phillips mottar ballen på 20 meter etter et glimrende raid av Orry Larsen. Phillips fyrer av en kanon, som går to meter til side for mål.
    58'
    AaFK er virkelig i siget nå. Parr legger inn til Sylling Olsen, som bredsider ballen på volley. Ballen går igjen til side for mål. Stor sjanse for Sylling Olsen der, som hadde god tid.
    59'
    Diskerud får ballen etter mye klabb og babb. Lindegaard viser verdensklasse, og redder mesterlig.
    61'
    Corneren ender i skudd like utenfor 16-meteren. Ballen går over mål.
    61'
    Skjer mye her nå. Phillips slår inn, men Knudsen og Farnerud får ballen unna.
    61'
    Kjempesjanse for Stabæk etter flere headinger frem og tilbake. Carlsen redder på streken, og AaFK får klarert.
    62'
    Stabæk med flere fine kombinasjoner. Et dårlig mottak av Hoff hindrer stor sjanse for Stabæk.
    65'
    AaFK vinner ballen nede på egen halvdel og kontrer. Stabæk vinner utspill for Knudsen.
    66'
    Diskerud med avslutning rett innenfor 16-meteren. Lindegaard er kjapt nede og redder.
    67'
    For en pasning av Carlsen! Spiller Sylling Olsen fri bak Stabæk sitt forsvar. Litt skrå vinkel gjør at avslutningen blir dårlig.
    68'
    AaFK ligger med fem mann i forsvar og gjør det ekstremt vanskelig for Stabæk å skape de helt store mulighetene.
    70'
    Stabæk har ballen mest, men friske AaFK-spillere gjør at det blir kontring hver gang AaFK vinner ballen.
    72'
    Stabæk får frispark på 35 meter. Nannskog slår inn. Frisparket ender i skudd like til side for mål.
    74'
    Nytt Stabæk-frispark. Denne gang fra 25 meter. Nannskog står igjen klar til å slå inn. Høiland river Arnefjord over ende, og blir avblåst.
    76'
    Gult kort til Aalesund
    Arnefjord feier ned Diskerud og får kampens første gule kort.
    79'
    Hoff slår ballen over alle og ut til utspark for Lindegaard.
    80'
    Hoff blir spilt gjennom, men en glimrende takling av Parr hindrer avslutning.
    82'
    Stabæk med annulert mål. Lindegaard skal prise seg lykkelig for den der. Lindegaard glipper et skudd fra Hoff, og Nannskog, som angivelig står i offside avslutter i mål på returen.
    85'
    Stabæk får frispark på 30 meter ute til venstre. Hoff står klar til å slå inn.Frisparket blir klarert av AaFK.
    86'
    Stabæk presser for en utligning i sluttminuttene.
    87'
    Sylling Olsen viser finer tendenser. Drar av to Stabæk-spillere, før ballen blir klarert.
    90'
    Det er fire minutter tillagt tid her på Color Line Stadion.
    90'+2
    Aarøy har gått ned som stopper nå i sluttminuttene.
    90'+2
    Aalesund 2 - 2 Stabæk
    Farnerud får stå helt alene utenfor 16-meteren og prikke ballen inn nede til venstre for Lindegaard, som er sjanseløs.
    90'+3
    90'+5
    Da er kampen over her på Color Line Stadion. Det hele har vært en jevnspilt kamp der begge lag har hatt sine perioder. Alt i alt greit med 2-2, men det må ha svidd for Rekdal og AaFK når utligningsmålet til Stabæk kommer så sent.