4-0
49'
5-0
6-0

Disse lagene har ikke møtt hverandre i seriesammenheng tidligere. I cupen har de imidlertid spilt mot hverandre to ganger. LSK har vunnet ved begge anledninger.
    Forrige møte var i 2004. Da gjestet Hønefoss Åråsen i cupens andre runde. LSK vant 2-0 etter scoringer av Gylfi Einarsson og på straffe av Pål Strand.
    Vertene har kun scoret én gang i løpet av vinterens treningskamper. Madiou Konate fikk nettkjenning i kampen mot Fredrikstad.
    Han er nå spilleklar for klubben etter at papirarbeid har forsinket overgangen fra Tyrkia.
    Hønefoss har ikke scoret i de to første serierunde og jakter sitt første Tippeliga-mål. Laget spiller også sin første sesong på toppnivå noensinne.
    LSKs Arild Sundgot møter broren Ole Bjørn som er Hønefoss-trener i dag. Arild, som har vært LSK-spiller siden 1997, har møtt storebroren både som Lyn- og Molde-spiller.
    Lagene er på banen og godt i gang med oppvarminga.
    Drøyt 100 Hønefoss-supportere har tatt turen til Åråsen i ettermiddag.
    Lagene kommer ut på banen i dette øyeblikk.
    LSK med avspark i første omgang.
    1'
    LSK kommer til avslutning. Innlegg fra Essediri som Nosa header på mål. Solvoll er nede i hjørnet og redder. Kampens første sjanse.
    2'
    Lillestrøm får tildelt et hjørnespark
    Ballen krysser dødlinja før Solvoll plukker ned ballen. Utspill for Hønefoss.
    3'
    Frispark til Hønefoss midt på LSKs banehalvdel. Steffensen slår den inn. Byfuglien får stå helt alene på bakerste stolpe. Headingen styrer han mot lengste stolpe. Magnusson kaster seg og redder mesterlig helt nede ved stolpen.
    5'
    Knudtzon kommer seg til dødlinja og slår inn. Solvoll fanger, men glipper ballen. Den havner i beina til Ujah. LSK-spissen får frispark i mot seg for angrep på keeper.
    7'
    Nosa med overstegsfinter ute på høyrekanten. Blir lagt i bakken av Benny Olsen og hjemmelaget får frispark.
    7'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Hønefoss
    Mål: Frode Kippe
    Essediri skrur ballen inn. Den havner på hodet til LSKs kaptein som stanger ballen i mål. Får gå opp helt umarkert.
    7'
    Konate med et raid fra egen halvdel, men stoppes før det blir ordentlig farlig.
    10'
    Hjemmelaget kontrer og Ujah kommer til avslutning. Nigerianeren får aldri noe trykk i avslutningen og den triller inn til Solvoll.
    11'
    Bolseth finner Steffensen som komemr til innlegg fra venstre. Pasningen havner hos Benny Olsen, men han får ikke ballen på mål.
    13'
    Angan og Konate forsøker en kombinasjon, men mislykkes. Ballen går helt inn til Magnusson i LSK-målet.
    14'
    Knudtzon slår inn mot Sundgot på bakerste. Hønefoss klarer til corner.
    15'
    Gult kort til Hønefoss
    Madiou Konate
    15'
    15'
    Lillestrøm 2 - 0 Hønefoss
    Mål: Anthony Ujah
    Målgivende: Frode Kippe
    Innoverskrudd hjørnespark fra Essediri. Ballen ramler ned på hodet til Kippe, og spretter til Ujah som krangler ballen over streken og dobler ledelsen.
    15'
    Drømmeåpning for LSK. Scorer på to av sine tre første sjanser i kampen.
    17'
    Elyounoussi forsøker å komme seg fram på venstrekanten, men stoppes av Olsen.
    19'
    Bangura prøver en avslutning fra 20 meter. Skuddet er verken hardt eller velplassert og blir enkelt for Magnusson.
    20'
    Kippe med et sleivspark når han skal klarere et Hønefoss-innlegg. Ballen går over mål og til corner.
    21'
    Hønefoss får tildelt et hjørnespark
    Umaru Bangura
    Svakt på første stolpe. Sundgot gir til ny corner.
    21'
    Lennart Steffensen
    Innoverskrudd. Hønefoss-spillerne står i kø foran mål. LSK får klarert i siste sekund til ny corner.
    22'
    LSK header ballen unna.
    23'
    23'
    Lillestrøm 3 - 0 Hønefoss
    Mål: Steinar Pedersen
    Målgivende: Arild Sundgot
    Corner som Solvoll bokser rett i beina på Nosa i returrommet. Han spiller til Sundgot som legger igjen til Pedersen. Han bruker innsiden av foten og plasserer ballen i det lengste hjørnet.
    24'
    Innlegg fra Byfuglien som Angan header mot mål. Avslutningen stryker stolpen til Magnusson.
    28'
    Kort variant til Elyounoussi. Han finner Nosa i returrommet. Pasningen ender hos Kippe, som med ryggen vendt mot mål, avslutter. Ballen blir enkel for Solvoll.
    29'
    LSK prøver å tre seg gjennom Hønefoss-forsvaret. Lafton stopper angrepet.
    34'
    Frispark til LSK midt på halvdelen til Hønefoss. Kippe går opp, men blåses av for offside.
    34'
    Bangura river Elyounoussi overende. Essediri skur den inn i boksen. Benny Olsen sleiver ballen over dødlinja til corner.
    37'
    Solvoll
    37'
    Lillestrøm 4 - 0 Hønefoss
    Ny LSK-scoring etter dødball. Essediri får tilbake ballen etter et mislykket hjørnespark. Det andre forsøket header Kippe inn i lengste hjørne. Hans andre for dagen.
    37'
    Nosa med en lang bakromspasning mot Ujah, men Lafton og Sigurdsson rydder opp.
    38'
    LSKs høyreback Karim Essediri står bak alle målene til vertene sålangt i denne kampen.
    39'
    Knudtzon feller Steffensen og gjestene får frispark på LSKs halvdel.
    43'
    Slås inn av Bangura, men Kippe klarerer.
    43'
    Nytt godt angrep av hjemmelaget. Knudtzon slår inn langs bakken. Ballen beines til corner.
    43'
    Pedersen rager høyest i feltet, men kommer ikke over ballen.
    43'
    Kippe nær ved å sette sitt tredje for dagen. Et nytt godt slått innlegg havner hos LSK-kapteinen. Han styrer ballen like utenfor stolpen fra kort hold.
    45'
    45'+1
    En forrykende første omgang av vertene som får stående applaus når de går av banen. Kaptein Frode Kippe sendte LSK i ledelsen etter sju minutter. Aanthony Ujah kranglet inn 2-0 etter nok et hjørnespark. Da var det spilt et kvarter. Ni minutter senere tegnet nok en midtstopper seg på scoringslista. Steinar Pedersen satte hjemmelagets tredje. Stopperkololega Kippe satte sitt andre med hodet etter 37 minutter i en omgang hvor det fort kunne sett enda styggere ut for gjestene fra Hønefoss.
    45'
    Spillerbytte - Hønefoss
    Inn: Tor Oyvind Hovda
    Ut: Leo Olsen
    46'
    Frispark fra Essediri. Slås knallhardt mot mål, men ingen kommer på ballen. Solvoll fanger innlegget enkelt.
    48'
    Lillestrøm 5 - 0 Hønefoss
    Nosa med en perfekt vektet pasning til Elyounoussi. Han krangler med seg ballen forbi Solvoll og setter den i mål.
    49'
    LSK med to avslutninger i tverrliggeren i løpet av kort tid. Først er det Ujah som header et innlegg fra Eriksen i metallet før Elyounoussis scoring. Så bredsider Nosa ballen i rammeverket bak Solvoll minuttet etter scoringen.
    52'
    Utoverskruddfrispark fra Essediri. Pedersen er først på ballen, men kommer ikke til avslutning. Ballen havner i returrommet hvor Elyounoussi befinner seg. Skuddet er hardt, men Solvoll redder.
    54'
    54'
    Konate spilles igjennom og kommer alene med Magnusson. Avslutningen fra 16 meter går én meter over mål.
    56'
    Lillestrøm 6 - 0 Hønefoss
    Mål: Arild Sundgot
    Perfekt innlegg fra Essediri på hodet til Sundgot. Han stiger til værs og styrer ballen i det lengste hjørnet for Solvoll.
    57'
    Ujah nede i egen boks og header unna.
    58'
    Angan med et håpløst skuddforsøk fra 20 meter. Ballen går langt tilside for mål.
    60'
    Eriksen får seg en smell i ansiktet i duell med Bolseth. LSK-backen kommer seg raskt på beina igjen.
    61'
    Benny Olsen finner Konate på bakerst stolpe. Spissen får tatt ned ballen, men Pedersen sørger for at han ikke kommer til avslutning.
    64'
    Tamandanis første innvolvering i kampen holder på å bli en målgivende pasning. Canadieren finner Sundgot med en følson pasning. Headingen til Sundgot går rett på Solvoll.
    66'
    Benny Olsen går for tøft inn i ryggen på Elyounoussi og lager frispark på 30 meter.
    67'
    Essediri slår ballen inn i feltet. Ballen detter ned hos Kippe, men midtstopperen kommer ikke til avslutning.
    68'
    Elyounoussi snapper opp en feilpasning fra Hønefoss. Istedenfor å skyte spiller han til Eziyodawe. Han finter før han skyter. Skuddet blir det aldri noe kraft i og dermed avverger gjestene.
    69'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Stian Ringstad
    Ut: Erling Knudtzon
    69'
    Skudd fra Bangura som blir en pasning til Angan. Hønefoss-spissen står i offside når han mottar ballen.
    71'
    Angan fyrer løs fra 16 meter. Rett på Magnusson.
    72'
    Nosa skyter fra 20 meter. Avslutningen går langt over målet til Solvoll.
    72'
    Dobbelsjanse til LSK. Sundgot skyter. Solvoll redder. Retur havner i beina på Eriksen, men Solvoll redder igjen.
    76'
    Klareres unna.
    76'
    LSK holder ballen på Hønefoss' halvdel.
    80'
    Hønefoss forsøker seg med et par innlegg. LSK-forsvaret har god kontroll på det gjestene kommer med.
    82'
    Elyounoussi avslutter fra skrå vinkel. Avslutningen går tilside for mål.
    83'
    Eziyodawe tar ned ballen inne i Hønefoss-boksen, men får ikke kontroll. Lafton overtar.
    86'
    Inn: Abdou Darboe
    Ut: Madiou Konate
    88'
    Elyounoussi forsøker seg på helvolley fra skrå vinkel. Skuddforsøket går rett på Solvoll.
    90'+1
    Det er lagt til tre minutter.
    90'+1
    Innlegg fra Benny Olsen. Magnusson går ut i feltet, men når aldri fram til ballen. LSK-forsvaret får slått ballen unna.
    90'+2
    90'+3
    LSK vinner 6-0 over nyopprykkende Hønefoss. Laget fra Ringerike hadde noen gode målsjanser før hvilen, men klarte ikke overliste LSK-keeper Stefan Logi Magnusson. Nærmest var back Kjetil Byfuglien. Han tvang fram en kjemperedning fra LSKs sisteskanse tidlig i kampen. Vertene scoret ytterligere to ganger i andre omgang ved Tarik Elyounoussi og Arild Sundgot. Det kunne blitt enda styggere for Hønefoss. Både Anthony Ujah og Nosa Igiebor traff tverrliggeren bak Solvoll like før og etter scoringen. Mot slutten ble det en ren parademarsj for LSK.