5'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Pieter Gerkens
    RSC Anderlecht angriper. Pieter Gerkens får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    6'
    RSC Anderlecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    8'
    9'
    10'
    Gult kort til Fenerbahce
    Jailson
    Jailson (Fenerbahce) mottar sitt første gule kort for dagen på Constant Vanden Stock.
    10'
    Kenny Saief ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    10'
    Kenny Saief kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Constant Vanden Stock.
    11'
    I Brussel har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Yassine Benzia
    Yassine Benzia (Fenerbahce) kommer seg fri på Constant Vanden Stock, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    16'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til RSC Anderlecht.
    17'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til RSC Anderlecht.
    19'
    Slimani Islam
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Islam Slimani avslutter utenfor.
    20'
    23'
    Målsjanse! Yassine Benzia (Fenerbahce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    27'
    Mauricio Isla
    Mauricio Isla (Fenerbahce) får et gult kort av dommer Georgi Nikolov Kabakov.
    27'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til RSC Anderlecht like utenfor Fenerbahce-området.
    28'
    Adrien Trebel
    Adrien Trebel (RSC Anderlecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Fenerbahce fosser forover og Islam Slimani fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    33'
    Skudd på mål, Anderlecht
    33'
    34'
    Målsjanse til Fenerbahce! Yassine Benzia treffer mål, men keeper redder.
    34'
    34'
    Mål for Anderlecht!
    Anderlecht 1 - 0 Fenerbahce
    Mål: Zakaria Bakkali
    Målgivende: Sven Kums
    Mål! RSC Anderlecht tar ledelsen 1-0 ved Zakaria Bakkali. Flott spill fra Sven Kums før målet.
    35'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    Michael Frey
    Målsjanse til Fenerbahce! Michael Frey treffer mål, men keeper redder.
    39'
    Hasan Ali Kaldirim (Fenerbahce) slår en corner fra venstre side på Constant Vanden Stock.
    39'
    Frispark til RSC Anderlecht på halvdelen til Fenerbahce.
    40'
    Ivan Santini
    RSC Anderlecht angriper i Brussel. Ivan Santini avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    41'
    Georgi Nikolov Kabakov tildeler RSC Anderlecht en corner. Adrien Trebel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    RSC Anderlecht angriper, men avslutningen til Ivan Santini går utenfor.
    42'
    Kan RSC Anderlecht utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    Martin Skrtel
    Martin Skrtel (Fenerbahce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    Sven Kums
    På Constant Vanden Stock fyrer Sven Kums (RSC Anderlecht) av et skudd - i stolpen!
    45'
    I Brussel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Gult kort til Anderlecht
    Sven Kums
    Dommeren gir Sven Kums (RSC Anderlecht) et gult kort.
    45'+1
    Dommer Georgi Nikolov Kabakov gir Islam Slimani (Fenerbahce) et gult kort.
    45'+1
    I Brussel slår Hasan Ali Kaldirim en corner fra høyre.
    49'
    Anderlecht 2 - 0 Fenerbahce
    RSC Anderlecht går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Zakaria Bakkali.
    49'
    En av Fenerbahces spillere går i offside.
    51'
    Dommer Georgi Nikolov Kabakov viser Yassine Benzia (Fenerbahce) det gule kortet.
    52'
    RSC Anderlecht fosser fremover, men Georgi Nikolov Kabakov blåser for offside på Constant Vanden Stock.
    53'
    Mål for Fenerbahce!
    Anderlecht 2 - 1 Fenerbahce
    Mål: Michael Frey
    Mål! Fenerbahce reduserer til 2-1 ved Michael Frey.
    53'
    Adrien Trebel (RSC Anderlecht) kommer til en målsjanse på Constant Vanden Stock, men klarer ikke å score.
    54'
    55'
    55'
    57'
    Anderlecht 2 - 2 Fenerbahce
    Mål: Hasan Ali Kaldirim
    Målgivende: Michael Frey
    Hasan Ali Kaldirim scorer og utligningen er et faktum på Constant Vanden Stock. 2-2. Det er en fin assist fra Michael Frey.
    57'
    59'
    Jailson
    Fenerbahce angriper, men avslutningen til Jailson går utenfor.
    59'
    60'
    Fenerbahce angriper. Michael Frey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    Målsjanse! Pieter Gerkens (RSC Anderlecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Sven Kums (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra høyre på Constant Vanden Stock.
    63'
    Ivan Santini (RSC Anderlecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    64'
    64'
    64'
    Eljif Elmas
    Dommer Georgi Nikolov Kabakov viser Elif Elmas (Fenerbahce) det gule kortet.
    64'
    Frisparket tildelt RSC Anderlecht er farlig nær Fenerbahces målområde.
    65'
    66'
    Det blir farlig! Frispark for Fenerbahce er nær straffområde.
    66'
    Alexis Saelemaekers
    Alexis Saelemaekers (RSC Anderlecht) mottar sitt første gule kort for dagen på Constant Vanden Stock.
    66'
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Yassine Benzia avslutter utenfor.
    68'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    68'
    Ivan Santini (RSC Anderlecht) får et gult kort av dommer Georgi Nikolov Kabakov.
    68'
    Sven Kums
    Sjanse! RSC Anderlecht avanserer forover, men Sven Kums avslutter utenfor.
    72'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Oguz Guctekin
    Ut: Yassine Benzia
    Phillip Cocu (Fenerbahce) gjør sitt første bytte for dagen. Oguz Guctekin erstatter Yassine Benzia.
    74'
    Inn: Andre Morgan Rami Ayew
    Ut: Slimani Islam
    Islam Slimani (Fenerbahce) erstattes av Andre Ayew.
    74'
    Frispark Fenerbahce.
    75'
    76'
    78'
    Zakaria Bakkali
    Zakaria Bakkali (RSC Anderlecht) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    81'
    Eljif Elmas
    Fenerbahce angriper i Brussel. Elif Elmas fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Georgi Nikolov Kabakov tildeler RSC Anderlecht en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Inn: Alper Potuk
    Ut: Eljif Elmas
    Fenerbahce gjør sitt tredje bytte. Elif Elmas erstattes av Alper Potuk.
    86'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Andy Najar
    Ut: Alexis Saelemaekers
    RSC Anderlecht bytter ut Alexis Saelemaekers med Andy Najar.
    86'
    Inn: Dauda Mohammed
    Ut: Pieter Gerkens
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RSC Anderlecht. Inn kommer Dauda Mohammed, mens Pieter Gerkens tar plass på benken.