Fløyta har gått for å starte kampen.
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Toni Domgjoni
    Målsjanse på Letzigrund! Toni Domgjoni fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    I Zürich slår Benjamin Kololli en corner fra høyre.
    4'
    Leon Bailey (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på Letzigrund.
    7'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Antonio Marchesano
    Antonio Marchesano (FC Zurich) kommer til en målsjanse på Letzigrund, men klarer ikke å score.
    15'
    Leon Bailey
    Sjanse i Zürich! Leon Bailey (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    FC Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Aliyar Aghayev tildeler Bayer Leverkusen en corner. Leon Bailey sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Frispark for FC Zurich på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark FC Zurich.
    19'
    Aliyar Aghayev signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til FC Zurich
    Pa Modou Jagne
    Pa Modou (FC Zurich) får et gult kort av dommer Aliyar Aghayev.
    20'
    Aliyar Aghayev signaliserer et frispark til FC Zurich.
    22'
    Benjamin Kololli (FC Zurich) løfter inn en corner fra venstre på Letzigrund.
    23'
    Aliyar Aghayev signaliserer et frispark til FC Zurich på egen banehalvdel.
    23'
    Kai Havertz
    Kai Havertz (Bayer Leverkusen) avanserer forover på Letzigrund. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    26'
    27'
    Stephen Odey
    FC Zurich fosser forover og Stephen Odey fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    Toni Domgjoni (FC Zurich) kommer seg fri på Letzigrund, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Benjamin Kololli
    FC Zurich angriper i Zürich. Benjamin Kololli fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark til FC Zurich på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    34'
    Benjamin Kololli (FC Zurich) slår en corner fra venstre side på Letzigrund.
    36'
    I Zürich har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    39'
    Aliyar Aghayev tildeler Bayer Leverkusen en corner. Leon Bailey sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Karim Bellarabi
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Zürich. Karim Bellarabi avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    42'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Leon Bailey
    Dommer Aliyar Aghayev gir Leon Bailey (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    42'
    Mål for FC Zurich!
    FC Zurich 1 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Antonio Marchesano
    Målgivende: Kevin Ruegg
    Mål! Antonio Marchesano gir FC Zurich ledelsen 1-0 i Zürich. Flott spill fra Kevin Ruegg før målet.
    44'
    45'
    FC Zurich angriper. Benjamin Kololli får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Kevin Volland
    Ut: Isaac Kiese Thelin
    Isaac Thelin (Bayer Leverkusen) erstattes av Kevin Volland.
    46'
    Inn: Mitchell Weiser
    Ut: Aleksandar Dragovic
    Bayer Leverkusen bytter ut Aleksandar Dragovic med Mitchell Weiser.
    46'
    Dominik Kohr
    Dominik Kohr (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på Letzigrund, men klarer ikke å score.
    49'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    FC Zurich 1 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Karim Bellarabi
    Målgivende: Kai Havertz
    Utligning! Karim Bellarabi setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Kai Havertz var nest sist på ballen.
    49'
    50'
    51'
    Aliyar Aghayev signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    51'
    FC Zurich 1 - 2 Bayer Leverkusen
    Bayer Leverkusen leder 1-2 etter en scoring av Karim Bellarabi. Det er en fin assist fra Kai Havertz.
    53'
    55'
    57'
    58'
    Spillerbytte - FC Zurich
    Inn: Salim Khelifi
    Ut: Adrian Winter
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Zurich. Inn kommer Salim Khelifi, mens Adrian Winter tar plass på benken.
    58'
    FC Zurich 2 - 2 Bayer Leverkusen
    Mål: Toni Domgjoni
    Mål! Toni Domgjoni utligner for FC Zurich. Stillingen er dermed 2-2 i Zürich.
    59'
    Leon Bailey (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på Letzigrund.
    62'
    Tin Jedvaj
    Bayer Leverkusen angriper i Zürich. Tin Jedvaj fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Bayer Leverkusen angriper i Zürich. Karim Bellarabi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Leon Bailey
    Leon Bailey (Bayer Leverkusen) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    66'
    66'
    Sjanse! FC Zurich avanserer forover, men Antonio Marchesano avslutter utenfor.
    70'
    I Zürich slår Leon Bailey en corner fra venstre.
    73'
    En av Bayer Leverkusens spillere går i offside.
    73'
    74'
    Sjanse i Zürich! Pa Modou (FC Zurich) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    FC Zurich 3 - 2 Bayer Leverkusen
    Mål: Stephen Odey
    Målgivende: Pa Modou Jagne
    Stephen Odey dundrer ballen i mål og FC Zurich tar ledelsen 3-2 på Letzigrund. Pa Modou sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Inn: Roberto Rodriguez
    Ut: Benjamin Kololli
    Bytte for FC Zurich. Roberto Rodriguez kommer inn for Benjamin Kololli på Letzigrund.
    79'
    Inn: Julian Brandt
    Ut: Leon Bailey
    Bayer Leverkusen gjør sitt tredje bytte. Leon Bailey erstattes av Julian Brandt.
    79'
    81'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til FC Zurich.
    86'
    Roberto Rodriguez
    Dommer Aliyar Aghayev viser Roberto Rodriguez (FC Zurich) det gule kortet.
    88'
    Julian Brandt (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på Letzigrund.
    88'
    Antonio Marchesano ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    89'
    Inn: Alain Nef
    Ut: Antonio Marchesano
    Antonio Marchesano (FC Zurich) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Alain Nef.
    90'
    Aliyar Aghayev tildeler Bayer Leverkusen en corner. Julian Brandt sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.