RBKs startoppstilling: Hansen - Hedenstad, Serbecic, Hovland, Gersbach - Jensen, Lundemo, Konradsen - Levi, Bendtner, De Lanlay.
    Rosenborgs reserver: Østbø, Adegbenro, Denic, Reitan, Søderlund, Trondsen, Vilhjalmsson.
    Salzburg: Walke - Lainer, RAmalho, Pongracic, Ulmer - Haidara, Samassekou, Junuzovic - Wolf - Dabbur, Gulbrandsen.
    Salsburgs reserver: Stankovic, Onguene, Yabo, Schlager, Mwepu, Prevljak, Minamino.
    Fredrik Gulbrandsen starter altså på topp for Red Bull Salzburg. Den tidligere Lillestrøm- og Molde-spissen scoret mot Rosenborg i Eliteserien i 2014. Da spilte han for Molde.
    Hjemmelaget har full pott etter de to første gruppespillkampene, og RBK har til gode å ta poeng. Kan bli en tøff aften i Salzburg for trønderne dette.
    Amadou Haidara kommer til skudd, men treffer ikke målet til André Hansen.
    2'
    Auda! Der får Kondradsen seg en smell idet han slår en pasning, av type feilpasning for øvrig, men dommeren lar spillet fortsette.
    4'
    Samassekou kaster seg inn i en duell med Lundemo. Det blir frispark, men der skulle han nok hatt et gult kort.
    5'
    Gulbrandsen kommer til avslutning, men blåses korrekt av for offside.
    8'
    Serbecic river Gulbrandsen i trøya, og det blir frispark til hjemmelaget.
    10'
    Rosenborg ligger lavt og trygger defensivt i åpningen. Har fungert helt greit det.
    11'
    Lainer legger lavt inn fra høyre, og Wolf kommer til skudd fra 17 meter - bra fart i skuddet, men treffer ikke RBK-målet. Kunne blitt stor den.
    13'
    Gult kort til Rosenborg
    Besim Serbecic
    Serbecic feller Haidar i farlig posisjon. Gult kort og frispark.
    14'
    Junuzovic skyter på frisparket - Hansen kaster seg mot høyre, og slår til corner. Fin redning!
    15'
    Corneren blir det ikke noe ut av.
    15'
    RBK med en brukbar overgangsmulighet, men Levis innlegg er ikke av ypperste klasse.
    16'
    Et nydelig Salzburg-angrep, og etter flere pasningstrekk havner ballen hos Gulbrandsen på åtte meter. Så får han ikke kontroll på ballen, og Rosenborg-spillerne slipper med skrekken.
    18'
    Gulbrandsen på farten i bakrommet. Slår inn i feltet, men blir blokkert.
    19'
    Frispark til hjemmelaget på høyrekanten. Gersbach som sørger for det.
    20'
    Frisparket blir det ikke noe ut av.
    20'
    Fryktelig feilpasning av Hovland, og Rosenborg mister ballen. Gulbrandsen spilles frem, men avslutningen hans går ufarlig utenfor.
    23'
    Bendtner får tak i ballen inne i feltet, men idet han skal avslutte så handser han. Uansett blir det ikke veeeldig futt i det skuddet. Frispark til Salzburg.
    24'
    Litt for mye rør i RBK så langt. Med litt mer presisjon her, så skal det være mulig å få et par sjanser.
    27'
    Så får RBK en overgangsmulighet, men pasningen i retning Konradsen blir upresis.
    29'
    Gulbrandsen skyter fra 18 mter - greit treff, men Hansen redder og holder.
    32'
    Rosenborg får en corner.
    32'
    Hjørnesparket havner rett i klypene til keeper.
    33'
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 Rosenborg
    Mål: Munas Dabbur
    Der sitter den for hjemmelaget! Munas Dabbur skaller i nettet fra fem meter etter at Lainer slår inn fra høyre. Det er mulig at Gulbrandsen er borti den med luggen også.
    34'
    Levi kommer til skudd - keeper kaster seg og får slått den unna.
    36'
    Stor sjanse for hjemmelaget. Dabbur spiller til Wolf, men skuddet seiler like over.
    37'
    Wolf finner Gulbrandsen inne i feltet, men han er presset av Hovland og bredsider et stykke utenfor.
    39'
    Leiner med forarbeidet, og slår lavt inn foran mål. Der er Gulbrandsen, som avslutter på direkten - Hansen kaster seg mot høyre og redder godt!
    43'
    Mike Jensen skyter fra distanse - ballen skrur feil vei, og går utenfor stolpen til venstre for keeper.
    44'
    Frispark til Salzburg på drøyt 20 meter. Ulmer skyter, men det er et stusselig forsøk.
    45'
    Hansen er langt ute og rydder unna foran nesa på Gulbrandsen.
    45'+1
    Gulbrandsen med en puslete avslutning etter forarbeid av Wolf.
    47'
    Hedenstad kommer til innlegg fra høyre, men Salzburg header unna.
    51'
    FC Salzburg 2 - 0 Rosenborg
    Mål: Hannes Wolf
    Der er det 2-0. Tenåringen Wolf får med seg ballen inn i feltet, og lurer Serbecic trill rundt, før han avslutter mellom bena til Andre Hansen fra spiss vinkel.
    53'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Matthias Vilhjalmsson
    Ut: Nicklas Bendtner
    56'
    Straffe til hjemmelaget! Hovland dytter Haidara i ryggen innenfor 16-meteren.
    58'
    FC Salzburg scorer på straffe!
    FC Salzburg 3 - 0 Rosenborg
    Hansen er etter det straffesparket, men klarer ikke å hindre scoring.
    59'
    Levi slår et frispark inn i feltet, men headingen fra Hovland går over målet til Salzburg.
    61'
    Hjemmelaget triller ball og koser seg nå.
    62'
    Herlig spill av vertene, og Haidara slår en farlig stikker inn i feltet - Hansen får tak i den foran tre Salzburg-spillere.
    64'
    Wolf kommer til avslutning inne i feltet nå. Får corner.
    65'
    Hjørnesparket ender med en avslutning som Hansen blokkerer.
    65'
    Hansen må i aksjon igjen - får slått unna en farlig ball som dupper ned foran målet hans.
    66'
    Inn: Samuel Adegbenro
    Ut: Yann-Erik de Lanlay
    66'
    Mike Jensen får gult kort for filming inne i Salzburgs 16-meter. Det ser ut til å være korrekt av dommeren.
    67'
    Gulbrandsen vender opp på fem meter, og skyter - blir blokkert.
    68'
    Inn: Djordje Denic
    Ut: Mike Jensen
    71'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Smail Prevljak
    Ut: Munas Dabbur
    72'
    Frispark til RBK på nærmere 30 meter. Hedenstad skyter, og keeper må gi retur. Vilhjalmsson er først på den, men keeper redder igjen.