0-1
462
633

Hei, og velkommen til livedekning av cupoppgjøret mellom Arendal og Bryne! Mitt navn er Daniel Netland, og jeg skal ta dere gjennom dagens kamp fra Norac stadion.
    Det er klart for ny cuprunde, og på Sørlandet møter 2. divisjonslaget Arendal Bryne, som hører til på nest øverste nivå i Norge. Arendal er ett av sju lag fra 2. divisjon som fortsatt er med i cupen.
    Dagens aktører står begge med ni poeng så langt i sine respektive serier, men Arendal har bare spilt fire kamper mot Brynes fem. Forrige serierunde vant begge 1-0 på hjemmebane.
    Kveldens verter har slått Express og Fram Larvik for å nå 3. runde. Bryne har enkelt tatt seg forbi Forus og Gausel og Mandalskameratene.
    Mens Arendal er uforandret fra helga, gjør Bryne store endringer på sitt mannskap etter 1-0-seieren mot Sogndal. Vil det ha en effekt på dagens resultat? Heng med fra klokken 16.00 for å finne ut!
    0'
    Der er vi i gang! Arendal med avspark.
    0'
    Gult kort til Bryne
    Imre Bech Hermansen
    Hermansen får et svært tidlig gult kort når han hindrer en Arendal-spiller på vei fremover på Brynes halvdel.
    0'
    Frispark
    0'
    Den blir for lav.
    1'
    Bryne med en del ball her i åpningsminuttene, men ingenting som har skjedd så langt.
    4'
    Heades utenfor av kaptein Norheim, men får en litt vanskelig ball å jobbe med.
    4'
    Får stå helt alene der når en Arendal-spiller går i bakken, men utenfor med pannebrasken fra Årsvoll.
    5'
    Frispark
    7'
    Frispark
    9'
    Vertene spiller frem til Williams. Han velger å skyte fra 17-18 meter, men det er ikke nok til å overliste Smedplass.
    10'
    Mål for Bryne!
    Arendal FK 0 - 1 Bryne
    Mål: Sjur Jonassen
    Bryne tar ledelsen! Grønli får ballen inne i 16-meteren og chipper den inn. Foran mål avsluttes det på keeper fra Årsvoll, før Jonassen setter inn returen.
    11'
    Like utenfor fra Williams når det heades ned til ham inne i boksen. God mulighet, det.
    13'
    Spillerbytte - Bryne
    Inn: Andreas Dybevik
    Ut: Sigurd Grønli
    15'
    Langt kast fra Arendal, men den stusses bare inn til Bryne-keeper Cajtoft.
    16'
    Håland prøver å legge den i det lengste hjørnet fra langt og skrått hold. Keeper redder, men et godt forsøk.
    16'
    Frispark
    17'
    Frispark
    19'
    Frispark
    20'
    Frispark
    22'
    Veldig lite som har skjedd her siden Bryne-scoringen. Men nå får gjestene en corner.
    25'
    Heades ut i returrommet, hvor vi får en volley utenfor.
    25'
    Gorlich slår inn for Bryne, men ikke i nærheten av noen lagkamerater og keeper fanger.
    28'
    Frispark
    29'
    Heades i hodet på en Levanger-spiller. Bryne er først på de to neste ballene, men i returrommet fyres det - men på keeper.
    30'
    Altfor lavt og Williams klarerer til kast på første stolpe.
    32'
    Maric skyter fra 20 meter i returrommet, men den stoppes på vei mot mål.
    36'
    Frispark
    36'
    Heades bakover i boks, men Bryne får aldri skutt.
    38'
    Frispark
    40'
    I nettveggen fra Håland, som inne i boks tar noen steg til venstre og skyter.
    42'
    Innlegg bak mål fra Arendals venstreside, og da blåses det nok straks for pause.
    45'
    Offside for Bryne
    45'
    45'+2
    Pause på Norac stadion. Bryne leder 1-0 etter scoring av Sjur Jonassen, men utenom dette har det egentlig skjedd svært lite på Sørlandet. Men med denne stillingen kan fortsatt alt skje. Heng med videre!
    45'
    Bryne, som har gjort et bytte i pausen, sparker i gang denne 2. omgangen.
    45'
    Inn: Jens Husebø
    Ut: Imre Bech Hermansen
    45'
    Gult kort til Arendal FK
    George Gibson
    Treffer ikke med taklingen på Landu-Landu, som tar telling på midtbanen.
    46'
    Frispark
    46'
    Landu-Landu halter litt, men er foreløpig fortsatt på banen.
    48'
    Den lange ballen slås i bakrom av Arendal-venstreback Andersen, men den blir akkurat for lang for Williams.
    49'
    Frispark
    51'
    Innlegget fra Arendals høyreside kommer. Andersen får hodet på den, men må litt bak og hente den, og ballen går rett på keeper.
    53'
    Målscorer Jonassen skyter skrått inne i 16-meteren, men det blir enkelt for Smedplass.
    55'
    Vertene med det lange kastet, men nok en gang stusses den bare inn til keeper.
    58'
    Frispark
    58'
    Langt opp fra Bryne, menn Hultqvist rydder opp i egen boks.
    60'
    Frispark
    61'
    Luis Gorlich
    Spiller vekk ballen etter at Arendal får et frispark.
    62'
    Frispark
    62'
    Andersen går for et litt overraskende skudd med sin svakeste fot fra langt hold, og det blir også et dårlig forsøk.
    64'
    Elias Årsvoll
    Med spiller i rygg etter et utspill bruker han armene litt for aktivt.
    64'
    Frispark
    65'
    Frispark til hjemmelaget fra drøye 20 meter. Ikke skapt noe enda i 2. omgang, Arendal.
    66'
    Det blir et fryktelig svakt innøvd frispark. Helgesen får imidlertid ballen igjen og skyter, men langt utenfor.
    66'
    Spillerbytte - Arendal FK
    Inn: Mikael Haga
    Ut: Adnan Maric
    67'
    Inn: Peder Nersveen
    Ut: George Gibson
    67'
    Inn: Alfred Scriven
    Ut: Elias Årsvoll
    67'
    Inn: Jon-Helge Tveita
    Ut: Kristian Skurve Håland
    67'
    En Arendal-spiller går i bakken i 16-meteren, men ingen straffe. Det er nok korrekt.
    69'
    Arendal er inne i en bedre periode nå. Her får de en corner.
    69'
    Heades ut.
    69'
    Inn: Sander Lille-Lovo
    Ut: Awet Alemseged
    72'
    Frispark
    73'
    Frispark
    74'
    Frispark
    75'
    Frispark
    76'
    Arendal er på både første- og andreballen.
    77'
    Langt, langt over og til siden fra Helgesen inne i boks. Arendal begynner å få dårlig tid, men det er slettes ikke noe stormløp mot Bryne-målet i skrivende stund.
    79'
    Frispark
    79'
    Corner til Arendal!
    80'
    Landu-Landu header vekk på første stolpe.
    80'
    Inn: Drilon Ibishi
    Ut: Thomas Ness
    82'
    Inn: Aldin Basic
    Ut: Stian Andersen
    82'
    Frispark
    82'
    Frispark
    83'
    Helgesen slår lavt inn foran mål på førstetouchet, men ingen Arendal-spillere er der til å sette ballen i mål.
    85'
    Inn: Robert Undheim
    Ut: Sjur Jonassen
    85'
    Slår den bare ut til femmeter.
    85'
    Hardt inn fra Haga, men Bryne klarerer på første stolpe. Tiden begynner å renne ut for Arendal.
    89'
    Frispark
    89'
    Heades ut på 20 meter, hvor det skytes i en Bryne-spiller.
    90'
    Frispark
    90'+2
    Arendal slår langt opp, men det er en håpløs ball, og den går ut til Bryne-dødball. Under to minutter igjen på klokka nå.
    90'+2
    Frispark
    90'+3
    Det blir etter hvert veldig mye klabb og babb etter et lang kast, men til slutt blåser dommer av kampen, og dermed er Bryne videre i cupen.
    90'+4
    Mikael Haga
    Haga klager på seg det gule når Arendal vil ha straffe, men ingenting å blåse for der, synes jeg.
    90'+4
    90'+5
    Bryne tar seg videre til cupens 4. runde etter 1-0-seier over 2. divisjonslaget Arendal. Sjur Jonassens scoring allerede etter tolv minutter blir forskjellen på lagene, og det er helt greit at OBOS-ligalaget går videre. Arendal slet nemlig med å true Bryne-målet og skape de store sjansene gjennom hele kampen, så dermed ebber dette ut i seier for forhåndsfavoritten. Daniel Netland takker for følget!