Dagens dommer, Bobby Madden, blåser i gang kampen.
    Målsjanse til Bayern München! Philippe Coutinho treffer mål, men keeper redder.
    2'
    Røde Stjerne, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Bobby Madden signaliserer et frispark til FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    3'
    Spillet på Allianz Arena er stoppet midlertidig fordi Joshua Kimmich ligger nede.
    5'
    Ivan Perisic
    Bayern München avanserer forover og Ivan Perisic kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    8'
    8'
    Joshua Kimmich ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i München.
    8'
    Hjørnespark til Bayern München
    12'
    Frispark for FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    12'
    Hjørnespark til Røde Stjerne
    14'
    Bayern München angriper. Philippe Coutinho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    14'
    Corentin Tolisso
    Corentin Tolisso (Bayern München) kommer til en målsjanse på Allianz Arena, men klarer ikke å score.
    16'
    18'
    FK Red Star Belgrade tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Kingsley Coman
    Bayern München angriper i München. Kingsley Coman fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Bayern München avanserer forover i München. Philippe Coutinho avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    24'
    25'
    Lucas Hernandez
    Lucas Hernandez (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Jander
    Jander (FK Red Star Belgrade) kommer seg fri på Allianz Arena, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Kan Bayern München utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    33'
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 0 Røde Stjerne
    Mål: Kingsley Coman
    Målgivende: Ivan Perisic
    Kingsley Coman header ballen i mål og Bayern München leder dermed 1-0. Ivan Perisic sto for den målgivende pasningen.
    34'
    37'
    Robert Lewandowski
    Sjanse til Bayern München! Robert Lewandowski er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    Bayern München angriper, men Philippe Coutinho vinkes av for offside.
    40'
    42'
    Philippe Coutinho (Bayern München) kommer seg fri på Allianz Arena, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Målsjanse på Allianz Arena! Robert Lewandowski fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Sjanse i München! Corentin Tolisso (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    45'+2
    Frispark Bayern München.
    47'
    Bayern München angriper i München. Philippe Coutinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    49'
    50'
    Gult kort til Røde Stjerne
    Milos Degenek
    Milos Degenek (FK Red Star Belgrade) får et gult kort av dommer Bobby Madden.
    51'
    Frisparket tildelt Bayern München er farlig nær FK Red Star Belgrades målområde.
    51'
    Bayern München avanserer forover i München. Robert Lewandowski avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Bayern München angriper i München. Corentin Tolisso avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Marko Gobeljic
    Marko Gobeljic (FK Red Star Belgrade) kommer til en målsjanse på Allianz Arena, men klarer ikke å score.
    54'
    54'
    Ivan Perisic (Bayern München) avanserer forover på Allianz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til FK Red Star Belgrade.
    57'
    57'
    Bayern München fosser forover og Robert Lewandowski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    57'
    Jander
    61'
    Spillerbytte - Røde Stjerne
    Inn: Milos Vulic
    Ut: Dusan Jovancic
    FK Red Star Belgrade bytter ut Dusan Jovancic med Milos Vulic. Dette er det første byttet som Vladan Milojevic gjør i dagens kamp.
    62'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    64'
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Ivan Perisic avslutter utenfor.
    65'
    Målsjanse! Robert Lewandowski (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Javi Martinez
    Ut: Corentin Tolisso
    Bayern München bytter ut Corentin Tolisso med Javi Martinez.
    65'
    Inn: Serge Gnabry
    Ut: Ivan Perisic
    Ivan Perisic (Bayern München) erstattes av Serge Gnabry.
    66'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i München fordi Milan Borjan får behandling for en skade på banen.
    66'
    Milan Borjan er på beina igjen og fortsetter kampen på Allianz Arena.
    67'
    69'
    Inn: Richmond Boakye
    Ut: Milan Pavkov
    Vladan Milojevic gjør dagens andre bytte i München, når han tar ut Milan Pavkov og setter inn Richmond Boakye.
    70'
    74'
    Benjamin Pavard
    Bayern München angriper, men avslutningen til Benjamin Pavard går utenfor.
    74'
    En av FK Red Star Belgrades spillere blir avblåst for offside.
    75'
    Serge Gnabry
    Serge Gnabry (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    75'
    Bobby Madden signaliserer et frispark til FK Red Star Belgrade.
    77'
    Marko Marin
    Målsjanse! Marko Marin (FK Red Star Belgrade) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Bayern München 2 - 0 Røde Stjerne
    Mål: Robert Lewandowski
    Mål! Robert Lewandowski gir Bayern München en komfortabel 2-0 ledelse.
    80'
    Milos Vulic
    Milos Vulic (FK Red Star Belgrade) kommer til en målsjanse på Allianz Arena, men klarer ikke å score.
    82'
    Inn: Aleksa Vukanovic
    Ut: Mateo Garcia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Red Star Belgrade. Inn kommer Aleksa Vukanovic, mens Mateo Garcia tar plass på benken.
    83'
    Inn: Thomas Müller
    Ut: Philippe Coutinho
    Bayern München gjør sitt tredje bytte. Philippe Coutinho erstattes av Thomas Muller.
    83'
    86'
    87'
    88'
    88'
    I München har et frispark blitt tildelt bortelag.
    89'
    Frispark i en god posisjon for Bayern München!
    90'
    Milos Vulic
    Dommeren gir Milos Vulic (FK Red Star Belgrade) et gult kort.
    90'
    Bayern München 3 - 0 Røde Stjerne
    Mål: Thomas Müller
    Målgivende: Thiago
    Mål! Bayern München øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Thomas Muller på Allianz Arena. Det er en fin assist fra Thiago Alcantara.