I Istanbul slår Ruslan Malinovskyi en corner fra høyre.
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Skudd på mål, Besiktas
    Ricardo Quaresma
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Ricardo Quaresma avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    6'
    Ruslan Malinovskyi (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Vodafone Park.
    7'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Tolgay Arslan får behandling for en skade på banen.
    10'
    Besiktas blir avblåst for offside
    Oguzhan Ozyakup
    Besiktas JKs Oguzhan Ozyakup blåses av for offside på Vodafone Park.
    11'
    Tolgay Arslan er på beina igjen og fortsetter kampen på Vodafone Park.
    12'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til KRC Genk.
    13'
    Besiktas får tildelt et frispark
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    14'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd utenfor mål, Genk
    Målsjanse! Ruslan Malinovskyi (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    17'
    Skudd utenfor mål, Besiktas
    Sjanse! Besiktas JK avanserer forover, men Oguzhan Ozyakup avslutter utenfor.
    18'
    19'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Sebastien Dewaest
    Sebastien Dewaest (KRC Genk) header utenfor.
    22'
    Mål for Genk!
    Besiktas 0 - 1 Genk
    Mål: Mbwana Samatta
    Målgivende: Joakim Maehle
    Mål! Mbwana Samatta gir KRC Genk en 0-1 ledelse. Joakim Maehle var nest sist på ballen.
    23'
    Frispark til Besiktas JK på halvdelen til KRC Genk.
    24'
    Skudd på mål, Genk
    Mbwana Samatta
    KRC Genk fosser forover og Mbwana Samatta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tolgay Arslan (Besiktas JK) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Enzo Roco
    Ut: Tolgay Arslan
    Det virker som Tolgay Arslan ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Enzo Roco.
    27'
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    30'
    31'
    32'
    34'
    Mbwana Samatta (KRC Genk) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Dieumerci Ndongala
    Dieumerci Ndongala (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men klarer ikke å score.
    36'
    Genk blir avblåst for offside
    KRC Genk angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    KRC Genk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Besiktas JK.
    38'
    Besiktas får tildelt et hjørnespark
    Oguzhan Ozyakup (Besiktas JK) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    39'
    Mbwana Samatta ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    Mbwana Samatta ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    43'
    45'
    Gult kort til Genk
    Jhon Lucumi
    Dommeren gir Jhon Lucumi (KRC Genk) et gult kort.
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    Gult kort til Besiktas
    Jeremain Lens
    Dommer Daniel Stefanski gir Jeremain Lens (Besiktas JK) et gult kort.
    45'+3
    Alejandro Pozuelo
    KRC Genk angriper, men avslutningen til Alejandro Pozuelo går utenfor.
    45'+4
    45'+4
    Sebastien Dewaest (KRC Genk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+4
    Inn: Vagner Love
    Ut: Cyle Larin
    Bytte for Besiktas JK. Vagner Love kommer inn for Cyle Larin på Vodafone Park.
    46'
    47'
    Enzo Roco
    Dommer Daniel Stefanski viser Enzo Roco (Besiktas JK) det gule kortet.
    47'
    Offside! Dieumerci Ndongala blir vinket av og KRC Genk må dermed bygge opp et nytt angrep.
    48'
    49'
    52'
    Necip Uysal
    Necip Uysal (Besiktas JK) vinkes av for offside i Istanbul.
    52'
    54'
    55'
    Gokhan Gonul
    Gokhan Gonul (Besiktas JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    Dommer Daniel Stefanski venter med å sette i gang spillet fordi Gokhan Gonul ligger nede.
    55'
    Daniel Stefanski tildeler KRC Genk en corner. Alejandro Pozuelo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Sebastien Dewaest (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Joseph Paintsil
    KRC Genk fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    KRC Genk angriper, men Daniel Stefanski blåser for offside.
    59'
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Ricardo Quaresma fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Målsjanse til KRC Genk! Mbwana Samatta treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    60'
    61'
    Jere Uronen
    Jere Uronen (KRC Genk) får et gult kort av dommer Daniel Stefanski.
    61'
    62'
    KRC Genk avanserer forover i Istanbul. Alejandro Pozuelo avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Besiktas JK slipper å klare seg uten Gokhan Gonul som kommer tilbake på banen igjen.
    63'
    64'
    Frispark Besiktas JK.
    66'
    En av Besiktas JKs spillere går i offside.
    66'
    KRC Genk fosser fremover, men Mbwana Samatta går rett i offsidefella.
    67'
    68'
    69'
    69'
    69'
    Besiktas 0 - 2 Genk
    I Istanbul øker KRC Genk ledelsen til 0-2 takket være et mål av Mbwana Samatta. Det er en fin assist fra Joakim Maehle.
    69'
    Dommer Daniel Stefanski ser at linjemannen løfter flagget, og Besiktas JKs Ricardo Quaresma blåses av for offside.
    71'
    74'
    Mål for Besiktas!
    Besiktas 1 - 2 Genk
    Mål: Vagner Love
    Målgivende: Gokhan Gonul
    Besiktas JK reduserer til 1-2 etter et mål av Vagner Love. Flott spill fra Gokhan Gonul før målet.
    74'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Jakub Piotrowski
    Ut: Joseph Paintsil
    KRC Genk gjør sitt første bytte. Joseph Paintsil erstattes av Jakub Piotrowski.
    75'
    75'
    Ricardo Quaresma (Besiktas JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    77'
    Mbwana Samatta (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men klarer ikke å score.
    80'
    Inn: Ibrahima Seck
    Ut: Alejandro Pozuelo
    KRC Genk bytter ut Alejandro Pozuelo med Ibrahima Seck. Dette er det andre byttet som Philippe Clement gjør i dagens kamp.
    80'
    Besiktas 1 - 3 Genk
    Mål: Dieumerci Ndongala
    Mål! Dieumerci Ndongala gir KRC Genk en komfortabel 1-3 ledelse.
    81'
    Vagner Love
    Sjanse til Besiktas JK! Vagner Love er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    I Istanbul slår Ricardo Quaresma en corner fra venstre.
    82'
    Besiktas 1 - 4 Genk
    Mål: Jakub Piotrowski
    Målgivende: Mbwana Samatta
    Jakub Piotrowski setter ballen i eget mål! 1-4. Mbwana Samatta sto for den målgivende pasningen.
    83'
    Inn: Mustafa Pektemek
    Ut: Caner Erkin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Besiktas JK. Inn kommer Mustafa Pektemek, mens Caner Erkin tar plass på benken.
    85'
    Daniel Stefanski tildeler Besiktas JK en corner. Ricardo Quaresma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Necip Uysal
    Sjanse i Istanbul! Necip Uysal (Besiktas JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    86'
    Besiktas 2 - 4 Genk
    Målgivende: Mustafa Pektemek
    Mål! Besiktas JK reduserer til 2-4 ved Vagner Love. Mustafa Pektemek sto for den målgivende pasningen.
    86'
    Inn: Zinho Gano
    Ut: Mbwana Samatta
    Philippe Clement (KRC Genk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Zinho Gano erstatter Mbwana Samatta.
    87'
    Mustafa Pektemek
    Mustafa Pektemek (Besiktas JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    89'
    Mustafa Pektemek (Besiktas JK) mottar sitt første gule kort for dagen på Vodafone Park.
    90'
    Spillet på Vodafone Park er stoppet midlertidig fordi Ruslan Malinovskyi ligger nede.
    90'
    90'+2
    En av KRC Genks spillere blir avblåst for offside.
    90'+3
    Ruslan Malinovskyi er tilbake på banen igjen.
    90'+3
    90'+3
    Oguzhan Ozyakup (Besiktas JK) pådrar seg et gult kort.
    90'+4
    90'+6
    Besiktas JK angriper. Ricardo Quaresma får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.