117
1 094

Skudd utenfor mål, Bochum
    4'
    Benjamin Brand tildeler VfL Bochum en corner. Kevin Stoger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    7'
    En av VfL Bochums spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Kevin Stoger (VfL Bochum) løfter inn en corner fra høyre på Vonovia Ruhrstadion.
    11'
    11'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    14'
    Rødt kort til Bochum
    Felix Passlack
    Utvisning! VfL Bochum må klare seg uten Felix Passlack resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    15'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen like utenfor VfL Bochum-området.
    15'
    VfL Bochum tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Tim Oermann
    Ut: Takuma Asano
    VfL Bochum bytter ut Takuma Asano med Tim Oermann. Dette er det første byttet som Heiko Butscher gjør i dagens kamp.
    20'
    En av Bayer Leverkusens spillere går i offside.
    21'
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    23'
    VfL Bochum fosser fremover, men Benjamin Brand blåser for offside på Vonovia Ruhrstadion.
    24'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til VfL Bochum.
    24'
    Frispark for VfL Bochum på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Nathan Tella
    Dommer Benjamin Brand gir Nathan Tella (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    26'
    Nathan Tella (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på Vonovia Ruhrstadion.
    30'
    Granit Xhaka
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Bochum. Granit Xhaka avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    33'
    40'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bochum 0 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Patrik Schick
    Målgivende: Arthur
    Bayer Leverkusen leder 0-1 etter en scoring av Patrik Schick. Arthur sto for den målgivende pasningen.
    41'
    VAR sjekker om det er straffe til Bayer Leverkusen
    44'
    Ingen straffe til Bayer Leverkusen
    44'
    Straffe til Bayer Leverkusen
    45'+1
    Gult kort til Bochum
    Keven Schlotterbeck
    Keven Schlotterbeck (VfL Bochum) mottar sitt første gule kort for dagen på Vonovia Ruhrstadion.
    45'+1
    Bayer Leverkusen scorer på straffe!
    Bochum 0 - 2 Bayer Leverkusen
    Mål: Victor Boniface
    Mål! Bayer Leverkusen får et straffespark som Victor Boniface setter i mål på Vonovia Ruhrstadion. 0-2.
    45'+2
    Inn: Erhan Erhan Masovic
    Ut: Bernardo
    Bytte for VfL Bochum. Erhan Erhan Masovic kommer inn for Bernardo på Vonovia Ruhrstadion.
    46'
    I Bochum slår Arthur en corner fra venstre.
    49'
    Patrik Schick
    Bayer Leverkusen angriper i Bochum. Patrik Schick avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    Bochum, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    53'
    VfL Bochum angriper, men blir avblåst for offside.
    54'
    58'
    Victor Boniface
    Bayer Leverkusen angriper i Bochum. Victor Boniface fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    60'
    Inn: Matus Bero
    Ut: Anthony Losilla
    Heiko Butscher (VfL Bochum) gjør sitt tredje bytte for dagen. Matus Bero erstatter Anthony Losilla.
    61'
    Inn: Lukas Daschner
    Ut: Philipp Hofmann
    Heiko Butscher gjør dagens fjerde bytte i Bochum, når han tar ut Philipp Hofmann og setter inn Lukas Daschner.
    61'
    Kevin Stoger
    Kevin Stoger (VfL Bochum) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    I Bochum har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Ivan Ordets
    Ivan Ordets (VfL Bochum) får et gult kort av dommer Benjamin Brand.
    63'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Jonas Hofmann
    Ut: Odilon Kossounou
    Bayer Leverkusen bytter ut Odilon Kossounou med Jonas Hofmann.
    64'
    Robert Andrich
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Robert Andrich går utenfor.
    64'
    Patrik Schick (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på Vonovia Ruhrstadion, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Victor Boniface
    Bytte for Bayer Leverkusen. Borja Iglesias kommer inn for Victor Boniface på Vonovia Ruhrstadion.
    69'
    Inn: Amine Adli
    Ut: Patrik Schick
    Bayer Leverkusen bytter ut Patrik Schick med Amine Adli. Dette er det tredje byttet som Xabi Alonso gjør i dagens kamp.
    69'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    71'
    71'
    Benjamin Brand tildeler Bayer Leverkusen en corner. Jonas Hofmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    72'
    Amine Adli
    Sjanse til Bayer Leverkusen! Amine Adli er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på Vonovia Ruhrstadion.
    76'
    Bochum 0 - 3 Bayer Leverkusen
    Mål: Amine Adli
    Målgivende: Jonas Hofmann
    Mål! Amine Adli (Bayer Leverkusen) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-3 på Vonovia Ruhrstadion. Det er en fin assist fra Jonas Hofmann.
    76'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på Vonovia Ruhrstadion.
    78'
    Målet til Bayer Leverkusen sjekkes av VAR
    79'
    Målet til Bayer Leverkusen blir annullert
    80'
    Bayer Leverkusen angriper i Bochum, men blir avblåst for offside.
    80'
    Inn: Gustavo Puerta
    Ut: Granit Xhaka
    Granit Xhaka (Bayer Leverkusen) erstattes av Gustavo Puerta.
    80'
    Inn: Alex Grimaldo
    Ut: Nathan Tella
    Xabi Alonso gjør dagens femte bytte i Bochum, når han tar ut Nathan Tella og setter inn Alex Grimaldo.
    80'
    Skudd på mål, Bochum
    81'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    Jonas Hofmann
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Jonas Hofmann treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    83'
    Arthur
    Bayer Leverkusen angriper i Bochum. Arthur fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Bochum 0 - 4 Bayer Leverkusen
    Mål: Josip Stanisic
    Mål! Josip Stanisic øker Bayer Leverkusens ledelse til 0-4 på Vonovia Ruhrstadion. Flott spill fra Arthur før målet.
    86'
    88'
    88'
    I Bochum slår Alex Grimaldo en corner fra høyre.
    89'
    Gustavo Puerta
    Gustavo Puerta (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på Vonovia Ruhrstadion, men klarer ikke å score.
    89'
    Jonathan Tah
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Jonathan Tah avslutter utenfor.
    90'+1
    Bochum 0 - 5 Bayer Leverkusen
    Mål: Alex Grimaldo
    Målgivende: Josip Stanisic
    I Bochum øker Bayer Leverkusen ledelsen til 0-5 takket være et mål av Alex Grimaldo. Josip Stanisic var nest sist på ballen.