Dunk73'
2-0

Ble dekket av Henrik Myhrvold Simensen

Hei, og velkommen til dekingen av kampen mellom Bournemouth og Brighton!
    Bournemouth startet sesongen fantastisk, men har tapt fire av sine siste fem kamper, og røk i tillegg ut av Ligacupen i midtuken. De har falt ned på 11. plass på tabellen.
    Dagens motstander, Brighton, er kun to poeng bak på 13. plass. De har tatt jevnt med poeng denne sesongen, men kommer fra to tap, det siste mot Chelsea.
    BOURNEMOUTH (4-4-2): Begovic - Francis, Cook, Ake, Daniels - Brooks, Lerma, Surman, Stanislas - King, Wilson.
    Joshua King fra start altså.
    BRIGHTON (4-5-1): Ryan - Montoya, Balogun, Dunk, Bernardo - Locadia, Gross, Propper, Bissouma, March - Andone.
    Stanislas skyter på et frispark fra siden, men over. Burde gått for innlegget.
    4'
    Bissouma med et godt skuddforsøk, men en halvmeter over.
    6'
    Jevn åpning på Vitality. Gjestene fra Brighton som har ballen mest.
    8'
    Bernardo er altfor tøff i ryggen på Brooks i en hodeduell. Sistnevnte får seg en smell i nakkeregionen.
    10'
    Frispark til Brighton på 20 meter. March prøver venstrefoten, men en drøy meter over.
    13'
    Det slås inn mot Wilson, han får noen hårstrå på ballen, men greier ikke å styre ballen mot mål.
    14'
    Nesten for Bournemouth! Wilson kommer gjennom, skrått hold og får et søplete treff, Stanislas nære å løpe ballen inn på bakerste, men Bernardo får ballen unna.
    17'
    Locadia skyter fra 20 meter, Begovic slår ballen utenfor. God redning!
    20'
    Mål for Bournemouth!
    Bournemouth 1 - 0 Brighton
    Mål: David Brooks
    Målgivende: Joshua King
    Bournemouth tar ledelsen! Brooks får ballen av King på Brightons halvdel, avanserer og plasserer ballen i hjørnet fra drøyt 20 meter.
    22'
    Francis med en viktig klarering rett foran Locadia på bakerste stolpe.
    28'
    Bournemouth prøver en kort variant, men Stanislas roter det til.
    31'
    Bournemouth med god kontroll på ting nå.
    37'
    Andone jakter en ball ved dødlinja, sklir og slår seg i reklameskiltene, men kommer seg opp.
    39'
    Bissouma får ballen på 11 meter, skal bare sette den i mål, men skyter i kroppen til Ake.
    41'
    Et frispark slås inn i Brighton-boksen, Ake kommer nesten på ballen, men stoppes.
    45'+1
    Stanislas slår corneren mot Daniels. Han får en fot på ballen, men får ikke styrt ballen mot mål.
    45'+2
    Bournemouth går til pause med ledelse etter en forholdsvis jevnspilt omgang.
    Kameraene finner en smilende Glenn Murray på benken, der har Chris Hughton en mann å sette inn.
    48'
    Staniaslas slår inn, ballen lander på nettaket.
    50'
    Brooks kommer rundt på venstre, men Balogun setter inn en god takling.
    53'
    Kaos i boksen på corneren fra Brooks, men Brighton får ballen unna.
    55'
    Begovic ute og svømmer litt i feltet, men ballen går over alle.
    58'
    Brooks felles. Frispark til Bournemouth på 20 meter. Her ønsker nok Brooks å prøve seg selv.