Bournemouth AFC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    I Bournemouth slår Ryan Christie en corner fra høyre.
    2'
    Frispark for Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    6'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    6'
    Bournemouth AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark til Tottenham Hotspur FC på halvdelen til Bournemouth AFC.
    9'
    Hjørnespark til Tottenham Hotspur
    11'
    Cristian Romero vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    12'
    Tottenham Hotspur FC slipper å klare seg uten Cristian Romero som kommer tilbake på banen i Bournemouth.
    12'
    Tim Robinson tildeler Bournemouth AFC en corner. Justin Kluivert sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Tottenham Hotspur FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    James Maddison
    James Maddison (Tottenham Hotspur FC) avanserer forover på Vitality Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    Bournemouth, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Bournemouth 0 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: James Maddison
    Målgivende: Pape Matar Sarr
    I Bournemouth tar Tottenham Hotspur FC ledelsen 0-1 etter et mål av James Maddison. Pape Matar Sarr var nest sist på ballen.
    17'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    18'
    Hjørnespark til Bournemouth
    21'
    21'
    Pape Matar Sarr
    Målsjanse til Tottenham Hotspur FC! Pape Matar Sarr treffer mål, men keeper redder.
    23'
    23'
    James Maddison (Tottenham Hotspur FC) løfter inn en corner fra høyre på Vitality Stadium.
    26'
    Son Heung-min
    Målsjanse! Son Heung-min (Tottenham Hotspur FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    28'
    Pape Matar Sarr (Tottenham Hotspur FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vitality Stadium.
    30'
    Pape Matar Sarr er på beina igjen og fortsetter kampen på Vitality Stadium.
    32'
    Offside! Dominic Solanke blir vinket av og Bournemouth AFC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    32'
    Kan Bournemouth AFC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    34'
    Philip Billing
    I Bournemouth får Philip Billing (Bournemouth AFC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    35'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Antoine Semenyo (Bournemouth AFC) vrir seg av smerte i gresset.
    37'
    Antoine Semenyo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bournemouth.
    39'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC like utenfor Bournemouth AFC-området.
    39'
    Richarlison
    Richarlison (Tottenham Hotspur FC) kommer til en målsjanse på Vitality Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Ryan Christie
    Målsjanse på Vitality Stadium! Ryan Christie fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    Tim Robinson tildeler Bournemouth AFC en corner. Joe Rothwell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    44'
    Gult kort til Bournemouth
    Lloyd Kelly
    Lloyd Kelly (Bournemouth AFC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for Tottenham Hotspur FC!
    45'+1
    Yves Bissouma
    Yves Bissouma (Tottenham Hotspur FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Frispark Tottenham Hotspur FC.
    45'+5
    Bournemouth AFC angriper i Bournemouth. Philip Billing fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+6
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Lewis Cook
    Ut: Joe Rothwell
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bournemouth AFC. Inn kommer Lewis Cook, mens Joe Rothwell tar plass på benken.
    46'
    En av Bournemouth AFCs spillere går i offside.
    46'
    47'
    Det blir farlig! Frispark for Bournemouth AFC er nær straffområde.
    50'
    51'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Bournemouth AFC.
    52'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Dommer Tim Robinson gir Yves Bissouma (Tottenham Hotspur FC) et gult kort.
    53'
    Richarlison
    Richarlison (Tottenham Hotspur FC) pådrar seg et gult kort.
    54'
    54'
    I Bournemouth har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Antoine Semenyo
    Antoine Semenyo (Bournemouth AFC) kommer til en målsjanse på Vitality Stadium, men klarer ikke å score.
    57'
    59'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Ivan Perisic
    Ut: Pape Matar Sarr
    Bytte for Tottenham Hotspur FC. Ivan Perisic kommer inn for Pape Matar Sarr på Vitality Stadium.
    59'
    Inn: Pierre Højbjerg
    Ut: Richarlison
    Ange Postecoglou gjør dagens andre bytte i Bournemouth, når han tar ut Richarlison og setter inn Pierre Højbjerg.
    60'
    Inn: Jaidon Anthony
    Ut: Justin Kluivert
    Bournemouth AFC bytter ut Justin Kluivert med Jaidon Anthony. Dette er det andre byttet som Andoni Iraola gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Hamed Junior Traoré
    Ut: Ryan Christie
    Ryan Christie (Bournemouth AFC) erstattes av Hamed Junior Traoré.
    60'
    61'
    Bournemouth 0 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Dejan Kulusevski
    Målgivende: Iyenoma Destiny Udogie
    Mål! Tottenham Hotspur FC øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Dejan Kulusevski på Vitality Stadium. Det er en fin assist fra Iyenoma Destiny Udogie.
    63'
    Frispark for Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    66'
    Jaidon Anthony
    Bournemouth AFC fosser forover og Jaidon Anthony fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    67'
    Tottenham Hotspur FC angriper, men avslutningen til James Maddison går utenfor.
    70'
    Ivan Perisic
    Ivan Perisic (Tottenham Hotspur FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Vitality Stadium.
    71'
    Frispark til Bournemouth AFC på halvdelen til Tottenham Hotspur FC.
    71'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    71'
    Ikke rødt kort likevel
    72'
    73'
    Inn: David Brooks
    Ut: Antoine Semenyo
    Bournemouth AFC gjør sitt fjerde bytte. Antoine Semenyo erstattes av David Brooks.
    73'
    Inn: Oliver Skipp
    Ut: James Maddison
    Tottenham Hotspur FC bytter ut James Maddison med Oliver Skipp.
    74'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Yves Bissouma
    Tottenham Hotspur FC bytter ut Yves Bissouma med Giovani Lo Celso.
    74'
    78'
    Iyenoma Destiny Udogie ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    Inn: Ben Davies
    Ut: Iyenoma Destiny Udogie
    Det virker som Iyenoma Destiny Udogie ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Ben Davies.
    81'
    I Bournemouth slår Hamed Junior Traoré en corner fra venstre.
    85'
    Lewis Cook
    Sjanse! Bournemouth AFC avanserer forover, men Lewis Cook avslutter utenfor.
    85'
    Son Heung-min (Tottenham Hotspur FC) kommer seg fri på Vitality Stadium, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Inn: Kieffer Moore
    Ut: Philip Billing
    Philip Billing (Bournemouth AFC) erstattes av Kieffer Moore.
    86'
    Dominic Solanke
    Bournemouth AFC angriper på Vitality Stadium, men Dominic Solanke header utenfor.
    87'
    88'
    Frisparket tildelt Tottenham Hotspur FC er farlig nær Bournemouth AFCs målområde.
    90'
    Pedro Porro
    Tottenham Hotspur FC angriper, men avslutningen til Pedro Porro går utenfor.
    90'+1
    90'+1
    90'+4
    Ben Davies
    Tottenham Hotspur FC avanserer forover i Bournemouth. Ben Davies avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+5
    Tottenham Hotspur FC avanserer forover i Bournemouth. Ivan Perisic avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+6
    Sjanse! Bournemouth AFC avanserer forover, men Jaidon Anthony avslutter utenfor.