Slutt

2-0

Kornvig28' (Str.)
1-0
2-0
Supporterfordeling på VG
5 155
2 076
Author avatar

Ble dekket av NTB

    Kampen har startet
    0'
    Stor mulighet til Finne, men Odd slipper unna idet Miettinen blokkerer mesterlig! Brann-kombinasjoner fører til at Finne får skutt fra meget spennende hold i boksen, men stopper Miettinen kommer inn og blokkerer. Den hadde god retning. Solid involvering av finnen der. Redder det som fremstod som en ganske sikker scoring.
    11'
    Straffe til Brann
    23'
    VAR-situasjon
    VAR inne og ser på straffesituasjonen nå. Tar sin tid før man kommer til en avgjørelse her. Kornvig holder på ballen for Brann, og til slutt vil dommer Aslam se situasjonen på video. Ingen god reklame for VAR at dette tar såpass lang tid. Dagens kampleder velger til slutt å gi straffen.
    24'
    Brann scorer på straffe!
    Brann 1 - 0 Odd
    Mål: Emil Kornvig
    28'
    Gult kort til Brann
    Sander Erik Kartum
    30'
    Stor mulighet til Finne, som skyter rett utenfor etter rot i Odd-boksen! Mathisen får tid til å sikte fra høyre, men serven ser ut til å bli klarert unna. I stedet klønes det foran Hansen, som må se at Finne kommer til som en gjedde i sivet. Ballen sendes rett utenfor fra spennende hold. Ikke langt unna 2-0 der.
    41'
    Kornvig ikke langt unna sin andre for kvelden! Nok en fin Brann-opprulling, denne gangen anført av Kartum. Han får nesten for god tid idet han må foreta et veivalg på rundt 16 meter, men han finner Kornvig til høyre. Dansken klemmer til, han, og ballen ser ut til å ha bra retning. Er også mye fart i den, men den er innom en i hvitt. Ender med corner.
    43'
    Pause
    45'+1
    2. omgang
    45'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Etzaz Hussain
    Ut: Mihajlo Ivancevic
    45'
    Kartum på ferde etter rundt minuttet, men ballen sendes utenfor! Kornvig ser fint opp og finner Kartum til venstre i banen, og i boksen prøver trønderen seg. Skuddet er brukbart, men Hansen kan likevel se at det ender et stykke utenfor. Bra sett av Kornvig i forkant. Dansken med sin klart beste Brann-kamp så langt.
    46'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Niklas Fernando Castro
    Ut: Ulrik Mathisen
    51'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Felix Horn Myhre
    Ut: Sander Erik Kartum
    51'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Bilal Njie
    Ut: Mikael Norø Ingebrigtsen
    62'
    Gult kort til Odd
    Josef Baccay
    68'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Aune Heggebø
    Ut: Bård Finne
    70'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Magnus Warming
    Ut: Ole Didrik Blomberg
    70'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Ole Erik Midtskogen
    Ut: Bork Bang-Kittilsen
    76'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Syver Aas
    Ut: Tobias Svendsen
    76'
    Gult kort til Odd
    Etzaz Hussain
    81'
    Plutselig kommer Odd til en mulighet, og det er til slutt Tewelde som prøver seg! Et fint Odd-angrep kulminerer nesten med 1-1. Aas god idet han får lagt inn fra venstre, en pasning som finner Tewelde i meget god posisjon på rundt fem meter. Herfra skytes det, men Dyngeland er fint ute til sin høyre og redder. Omsider ble Odd farlige!
    84'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Jesper Skau
    Ut: Filip Rønningen Jørgensen
    85'
    Warming med alle kontringers mor, men Hansen går seirende ut av duellen i boksen! Odd med mange mann oppe i kjølvannet av corneren, noe som straffer seg når Brann får satt fart på. En pasning fra dypet sender Warming gjennom, og dansken har all plass i verden på vei mot Hansen. Han prøver å runde sisteskansen, som likevel makter å plukke. Mesterlig løst av Hansen, men der skal det stå 2-0!
    87'
    Hansen ser ut til å ha fått en smell her. Går faktisk mot en utespiller i mål på tampen her for Odd. Glenna som tar på seg Hansens keeperdrakt. Sporty gjort av backen.
    90'
    Mål for Brann!
    Brann 2 - 0 Odd
    Mål: Aune Heggebø
    Målgivende: Magnus Warming
    90'+3
    Kampen er slutt
    90'+6
VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her