1-1
84'

Velkommen til kveldens live-overføring fra Brann stadion.
    Det er de to siste års seriemestere som møtes i Bergen.
    Man er nesten garantert mål i kveld. På de 27 forrige kampene er det blitt scoret 101 mål. Stabæk har aldri klart å holde nullen når de besøker byen mellom de syv fjell.
    Det har vært et skiftende vær gjennom hele denne søndagen, i form av regn og hagl. Akkurat nå er det opphold.
    Spillerne står klare i tunnellen. Vi er fem minutter unna avspark.
    Brann skal ta avspark.
    Nannskog prøver å flikke gjennom til Farnerud, men Bjarnason kommer først på ballen.
    1'
    Huseklepp blir spilt fri i bakrommet og vinner løpsduellen mot Keller. Men innlegget mot Karadas blir for svakt. Knudsen fanger ballen.
    5'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 0 Stabæk
    Målgivende: Azar Karadas
    Frispark som lempes inn i feltet. Karadas stusser til Solli som tar ballen på brystet og legger den i lengste hjørne. Flott mål!
    5'
    Huseklepp i bakrommet igjen, men vinkes av for offside.
    6'
    Huseklepp utfordrer to Stabæk-spillere. Klareres til corner.
    7'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Hassan El Fakiri
    Finner Karadas i returrommet. Forsøket på volley går rett i fanget til Knudsen.
    7'
    Brann har vært friskest i starten. Steinar Nilsen har fått en drømmestart i sin første hjemmekamp på Stadion.
    9'
    Holmvik kommer fri i feltet. Ballen går i hånden på Hauger. Brann vil ha straffe, dommer Skjerven er ikke enig.
    11'
    Stabæk får tildelt et hjørnespark
    Daigo Kobayashi
    Høiland får stige umarkert opp i luften. Headingen går likevel høyt over mål.
    12'
    Fint kombinasjonsspill av hjemmelaget. Vaagan Moen kommer fri i boksen, klinker til fra skrått hold, Knudsen gir til corner.
    14'
    Knudsen bokser vekk.
    14'
    Gressteppet på arenaen er helt nytt. Det gjør at gresset løsner flere steder ute på banen. I tillegg går ballen saktere enkelt steder.
    19'
    Huseklepp varter opp langs høyresiden. Legger ut til Vaagan Moen som skyter rett utenfor 16-meteren. Men skuddet er svakt. Vingen skylder på gresset og sparker vekk en stor dott.
    19'
    Gult kort til Stabæk
    Tar Karadas i en overgang. Korrekt kort.
    20'
    Sigurdsson klarerer ved første stolpe.
    21'
    Nydelig Brann-angrep. Huseklepp finner Fakiri på fem meter, han vender opp, men en Stabæk-spiller får stoppet skuddet.
    24'
    Stabæk rydder opp.
    24'
    Holmvik klemmer til fra 20 meter. Skuddet er hardt og går rett på Knudsen.
    26'
    Bjarnason misser og Nannskog er fri i bakrom, men akkurat i det han skal avslutte sklir Sigrudsson inn en matchvinnende takling. Stabæks største sjanse!
    27'
    Huseklepp takles av Skjønsberg. Får frispark på venstre side av 16-meteren. Kan bli farlig.
    31'
    Nannskog header frisparket unna.
    31'
    Karadas kommer seg fri, vender vekk Keller. Knudsen får fistet skuddforsøket over mål.
    34'
    Petter Vaagan Moen
    Stabæk får til slutt klarert ballen.
    34'
    Nannskog legger ut til Palmason. Skuddet blokkerer Bjarnason.
    37'
    Sjansen kom etter at Sigurdsson feilberegnet farten til Nannskog.
    37'
    Karadas eier luftrommet og klarerer.
    38'
    Rolig periode av kampen akkurat nå.
    43'
    Både Karadas og Austin går etter ballen. De forstyrrer nok hverandre og en Stabæk-spiller får kontroll over ballen.
    44'
    Flott Brann-fotball. Ender med at Karadas skyter via en motspiller og like utenfor mål.
    45'+2
    Karadas stiger, men bommer litt på ballen. Gjestene sparker unna.
    45'+2
    45'+2
    Brann er ikke til å kjenne igjen etter mandagens opptreden i Sandefjord. Har vært det beste laget og har skapt fem målsjanser. Stabæk har likevel ikke vært ufarlige. Har hatt tre farlige angrep. Det kan bli en spennende andre omgang.
    Spillerne er tilbake på det opptråkkede gresset.
    Stabæk skal ta avspark.
    45'
    Dårlig utnyttet - Stabæk kontrer.
    46'
    Kontringen ender med at Palmason klinker ballen over mål.
    47'
    Austin får gå opp. Headingen går et par centimeter utenfor. En megasjanse!
    51'
    Kobayashi gir nytt hjørnespark.
    52'
    Fakiri får en dytt i ryggen, men Skjerven blåser ikke i fløyten.
    52'
    Brann får frispark i god innleggsposisjon.
    53'
    Ballen ender hos Karadas som header utenfor. Et litt svakt forsøk fra Brann-spissen.
    54'
    Brann har lagt et press på Stabæk etter sidebytte. Virker å være ute etter 2-0-scoringen som kan spikre seieren.
    55'
    Espen Hoff ruller opp, spiller fri Nannskog som legger tilbake til sin makker. Men Hoff har stoppet opp. Svensken slår ut med armene. Nananskog burde kanskje skutt selv i den situasjonen.
    57'
    Hoff prøver seg fra 20 meter. Opdal holder skuddet enkelt.
    59'
    Det svinger på Brann Stadion. Stabæk presser litt nå.
    59'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: David Jean Nielsen
    Ut: Petter Vaagan Moen
    Huseklepp flyttes trolig ned på kanten etter den rokkeringen.
    61'
    Farnerud blir liggende etter en duell med Nielsen. Er på beina igjen nå.
    64'
    Austin får klarert.
    65'
    Hoff skyter ballen i mål, men dommeren blåser frispark til Guntveit etter en duell med Nannskog i forkant. Der er Brann litt heldige. Stabæk nærmer seg utligning.
    67'
    Christian Keller
    69'
    Rodolph Austin har fått krampe og trenger behandling!
    70'
    Nannskog faller i feltet, men får sparket ballen videre. Den ser ut til å treffe El Fakiri i hånden. Svensken er i hvert fall skråsikker og løper bort til dommeren uten å få særlig sympati.
    73'
    Så begynte det å snø...
    73'
    TV-bildene viser at det var en soleklar hands på El Fakiri. Stabæk snytt for straffe!
    74'
    Keller rydder unna.
    74'
    Ballen lander hos Huseklepp som skyter midt på Knudsen fra skrått hold.
    76'
    Karadas og Nielsen ligger nede etter en duell i feltet. De to krasjet i hverande, kan se ut som at Karadas fikk støvelen til sin spiss-kollega i hodet.
    78'
    Karadas er i hvert fall på beina igjen.
    79'
    Det er 15 201 tilskuere på Brann Stadion.
    79'
    Nielsen er bandasjert, oppe og står, og får siste behandling på sidelinjen.
    80'
    Akkurat nå har Brann to spillere på sidelinjen.
    80'
    Begge står klare til å komme inn, men Skjerven ber dem vente.
    81'
    Der fikk spissene komme inn på banen igjen.
    81'
    Holmvik ser også ut til å ha pådratt seg en krampe.
    82'
    Inn: Bjørn Dahl
    Ut: Bjørnar Holmvik
    83'
    Mål for Stabæk!
    Brann 1 - 1 Stabæk
    Gjestene kommer seg løs på venstresiden, slår ut 45 grader til Hauger som skyter, Dahl redder forsøket, ballen treffer Sigurdsson og på bakerste stolpe har innbytter Diskerud en enkel jobb med å putte utligningen.
    84'
    1-1 har ligget litt i luften her. Siden Brann ikke klarte å sette 2-0 etter pause, har gjestene kommet mer og mer inn i kampen.
    86'
    Guntveit med en svak pasning, Hoff snapper og prøver å spille gjennom til Nannskog. Bjarnason kommer mellom og avverger.
    88'
    Huseklepp med et raid fra venstre, skjærer inn og skyter midt på Knudsen.
    89'
    Hauger kommer seg fri og får løsnet et skudd som går en meter til side for Opdals mål.
    90'
    Kjempesjanse! Bandasjerte Nielsen kommer alene mot Knudsen. Avslutningen er svak og blokkeres. Dansken fanger returen og legger ut til Karadas, men også dette skuddet blokkeres.
    90'+1
    Nærmere kommer du ikke! Espen Hoff treffer klokkeklart på et skudd fra 20 meter. Ballen går på innsiden av stolpen og ut!
    90'+2
    David Nielsen er svimmel og kan nesten ikke stå på beina etter smellene han har fått mot hodet. Likevel vil han fortsette kampen. Blir geleidet ut av dommer og støtteapparat. Får stående applaus.
    90'+4
    Henning Hauger
    Sparker vekk ballen.
    90'+4
    Nannskog får treff på volley, men skuddet går rett på Opdal.
    90'+5
    90'+6
    Da er en sjanserik og underholdende kamp over. Brann var best den første timen, men så tok Stabæk over. Utligningen kom etter et press fra gjestene. Likevel går nok Brann og bergenserne hjem med en dårlig smak i munnen. For hjemmelaget hadde mange sjanser til å punktere dette.