Bentley slår inn, Kovacs header over fra 3 min, brukbar sjanse for Odd
    Odd har festet et grep de første minuttene av kampen
    Storbæk slår igjennom til Kovacs på løp, han blir avblåst for offside
    Odd avblåst for offside igjen, Madsen bommer på ballen og den detter til Kovacs som blir avblåst
    8'
    Gult kort til Sandefjord Fotball
    9'
    Brukbar sjanse til Odd. Valencia slår inn fra høyre, Bentley header over fra 4 meter
    10'
    Innkast til Odd nede ved hjørneflagget, langt inn i feltet, Bugge Pettersen henter ned ballen
    12'
    Nesten sjanse til Odd. Bentley header ballen inn i feltet, men Kovacs får ikke tak i ballen
    13'
    Sandefjord sitt første skudd mot Arason. Tre meter til side for mål
    13'
    Odd strammer grepet på Sandefjord. To gode tilløp nå, men den siste presisjonen mangler.
    15'
    Odd klart snytt for corner, merkelig avgjørelse av Edvartsen
    16'
    Sandefjord kommer til innlegg fra høyre, men for dårlig slått av Røyrane
    17'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Sandefjord Fotball
    Mål: Bentley
    Målgivende: Torjus Ekeli Hansén
    Odd går opp i ledelsen 1-0. Bentley fører ballen og går forbi Zanetti, setter ballen i korthjørnet til Bugge Pettersen. Pent mål og flott prestasjon av Bentley!.
    19'
    Odd 2 - 0 Sandefjord Fotball
    Mål: Håvard Storbæk
    Målgivende: Bentley
    Odd har først to store sjanser som ikke omsettes. Til slutt legger Bentley nydelig over til Storbæk, som dundrer ballen forbi Bugge Pettersen! 2-0 til Odd.
    21'
    Kjempesjanse til Odd igjen. Rambekk kommer seg frem på venstre, legger inn til Kovacs som header. Fin redning av Bugge Pettersen.
    24'
    Litt over halvspilt i første omgang og Odd har vært klart best til nå på Skagerak Arena. Sandefjord sliter med å etablere spill og har sjelden vært på Odds banehalvdel.
    26'
    Mane får en sjanse i løpsduell mot Fevang, Fevang viser stor ro og kommer seg unna med ballen.
    30'
    Frispark til Odd fra 25 meter. Bentley tar det men ballen går inn til Bugge Pettersen.
    31'
    Bentley skyter fra 25meter, virker ufarlig, men Bugge Pettersen fomler ballen ut til corner for Odd.
    36'
    36'
    Bentley slår inn, men Madsen får ballen unna for Sandefjord.
    36'
    Gult kort til Odd
    Tommy Svindal Larsen
    36'
    Alex Valencia
    Valencia slår inn, men Sandefjord får ballen enkelt unna.
    39'
    To cornere på rad for Odd, Hagen header corner nummer to over for Odd.
    40'
    Sandefjord ruller fint opp fra venstre til høyre, ballen ender hos Røyrane som setter ballen høyt over.
    44'
    45'+2
    Odd har vært best i første omgang på Skagerak Arena. Sandefjord har fått til lite og har ikke truet Arason i Odd målet.
    45'
    Sandefjord Fotball får tildelt et hjørnespark
    Jensen slår inn i feltet, Kovacs rager høyest
    46'
    Bentley slår til Valencia som får ballen inn i feltet, men Bugge Pettersen plukker for Sandefjord.
    49'
    Sandefjord har tydelig fått beskjed om å flytte laget høyere i annen omgang, presser Odd mer nå, uten resultater foreløpig.
    50'
    Fevang får ballen på 30 meter og klemmer til. Høyt over.
    51'
    Røyrane snubler i egne ben, Brenne stjeler ballen og spiller til Kovacs som dessverre for Odd er offside
    53'
    Jevn og sjansefattig start på andre omgang her på Skagerak Arena.
    54'
    Odd kjører kontra, Kovacs spiller igjennom Valencia, redning av Bugge Pettersen
    55'
    Brenne spiller Bentley fint igjennom. Innlegg fra Bentley, men Sandefjord får klarert
    57'
    Arason roter det til, Rascic får en sjanse til å lobbe over han, men med et tigersprang redder Arason ballen.
    59'
    Corneren går over alle og ut
    60'
    Jensen slår ballen inn i feltet, Arason bommer grovt på utboksing, men ballen går forbi alle og ut til innkast.
    63'
    Sandefjord bedre i andre omgang uten at de klarer å skape de store sjansene til nå.
    65'
    Sørensen overtar høyre kanten for Valencia.
    67'
    Svindal Larsen setter opp Bentley på venstre. Han legger inn, treffer Kovacs, men innlegget har vært bak mål i følge dommer.
    70'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Samuel Isaksen
    Ut: Ørjan Røyrane
    71'
    Isaksen inn på høyre kant for Sandefjord.
    72'
    Innkast ved cornerflagget for Sandefjord. Renner ut i sanden, Jensen får ikke lagt inn når han får ballen tilbake.
    73'
    God sjanse for Odd. Skudd fra 16 meter, like over målet.
    74'
    Frispark til Odd fra 17 meter. Bentley skyter, men god redning av Bugge Pettersen.
    76'
    Vi går inn i de siste 15min på Skagerak Arena. Odd virker å ha god kontroll. Sandefjord sliter med å få til spill og sjanser.
    77'
    Sjanse for Odd. Innlegg fra høyre, men hverken Kovacs eller Sørensen når frem.
    79'
    Stor sjanse for SAndefjord. Fint spill og avslutning som ender i redning fra Arason.
    80'
    Jensen slår inn fra høyre, Hagen klarerer for Odd.
    80'
    Corneren fra venstre ender i ingenting for Sandefjord.
    83'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Magnus Lekven
    Ut: Håvard Storbæk
    83'
    Bentley forfølger en lang ball for Odd. Får tak i ballen, blir taklet og får frispark ved cornerflagget.
    85'
    Ballen blir slått inn i feltet på bakre stolpe, Bugge Pettersen får fistet ballen unna.
    86'
    Odd spiller Sørensen får ballen på 18meter, fyrer løs, men over målet til Bugge Pettersen.
    88'
    Bentley
    Kort corner ender i lite for Odd.
    88'
    Stor sjanse til Odd, Fevang får ikke helt rent treff på bakre stolpe og Bugge Pettersen redder.
    90'+1
    Tre minutter tillegg på Skagerak Arena.
    90'+1
    90'+3
    Kampen over på Skagerak Arena. Odd vinner fortjent 2-0. Odd best i første omgang, jevnere i andre omgang, men Sandefjord skaper lite sjanser hele kampen igjennom.