1-0
2-0

Velkommen til LIVE-dekning av Fredrikstad - Strømsgodset på Nye Fredrikstad Stadion.
    Det er begynt å regne i plankebyen. Men stadion begynner å fylle seg.
    Både FFK og SIF spilte uavgjort i første serierunde. Fredrikstad spilte 1-1 borte mot Bodø/Glimt, mens Strømsgodset spilte 3-3 hjemme mot Start.
    Lagene entrer banen.
    FFK starter offensivt. Da Costa legger ned ballen til Ramberg, Ramberg prøver en stikker til da Costa, ballen litt for hard.
    2'
    Ramberg spiller fri da Costa på høyre. Skjærer skrått inn, skyter rett på Larsen og til corner.
    6'
    Fredrikstad får tildelt et hjørnespark
    Kasey Wehrman
    Legger inn, men SIF-forsvaret får klarert.
    6'
    Frispark til FFK, Andersen takler Ramberg, 19 meter. Gashi gjør seg klar. Gashi skyter knallhardt, men Winsnes løper ut og ofrer seg.
    7'
    Kvisvik finner Ramberg som spiller videre til Gashi, Gashi prøver et skudd, blir blokkert. Wehrman finner Ramberg som er ubalanse, prøver et skudd som går høyt over.
    10'
    Det er uten tvil FFK som har startet 1.omgangen best, men ingen av lagene har kommet til noen store sjanser.
    11'
    Da Costa får vendt opp på 16 meter, avslutningen rett på Larsen i SIF-målet.
    12'
    Nordkvelle kommer inn i en duell med knottene først, treffer Wehrman i skuldra. Dommer Hagen velger kun å gi Nordkvelle tilsnakk.
    15'
    Setffen Nystrøm skjærer inn fra høyre, skyter hardt ned i korthjørnet. Staw er raskt nede, men må gi retur. Storflor er på returen fra skrått hold, men nok engang er Staw på plass. Denne gangen må han gi corner.
    17'
    Strømsgodset får tildelt et hjørnespark
    Øyvind Storflor
    FFK-forsvaret får headet unna.
    17'
    Kort corner til Winsnes, men FFK vinner ballen.
    17'
    Strømsgodset har et massivt press på FFK, Fredrikstad-forsvaret har store problemer med å rydde unna.
    19'
    Innlegg fra Kvisvik, Ramberg stusser videre, på bakre kommer Thomassen som går i duell med Larsen i SIF-målet. Larsen vinner duellen og får bokset ballen unna.
    20'
    Nystrøm kommer en mot en mot Pereira, kommer seg forbi, prøver et skudd, men Gashi blokkerer skuddet. Nystrøm blir liggende og får behandling.
    23'
    Nystrøm er tilbake på banen.
    25'
    Wehrman prøver en lang ball til Ramberg, men SIF-forsvaret får klarert.
    25'
    Frispark til FFK ved cornerflagger. Kvisvik legger inn, Larsen får bokset unna.
    26'
    Mål for Fredrikstad!
    Fredrikstad 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Hans Erik Ramberg
    Målgivende: Joachim Thomassen
    Ballen havner hos Thomassen som legger inn, Ramberg står helt alene på bakre stolpe. Ramberg header ballen enkelt i mål!
    26'
    Piiroja blir liggende etter en smell i duellen, men etter litt behandling på sidelinjen er han tilbake på banen.
    28'
    Ramberg skyter, ballen skifter retning og treffer stolpen. Larsen får plukket returen.
    30'
    Gult kort til Strømsgodset
    Fredrik Nordkvelle
    Nordkvelle kommer forsent inn i taklingen av Ramberg.
    30'
    Gashi bryter i midtsirkelen, da Costa får ballen, har med seg to mann, men velger å avslutte. Kvisvik og Ramberg slår ut med armene. Her burde da Costa spilt.
    33'
    Staw får ikke klarert, ballen havner hos Storflor som prøver seg. Storflor prøver å legge ballen over Staw, men ballen går like over.
    33'
    SIF kommer på høyre, Nystrøm skjærer inn fra høyre, legger inn mot bakre, men det er det ingen SIF-spillere.
    34'
    George prøver å finne Nystrøm som kommer i stor fart. Piiroja får kastet seg i mellom og stoppet pasningen.
    37'
    SIF har kommet mer og mer inn i kampen etter en god åpning av FFK.
    38'
    Pedersen prøver et skudd fra ca 20 meter, men nok engang får FFK-forsvaret blokkert.
    38'
    FFK kommer 4 mot 3, da Costa kommer i midten. Fører ballen oppover. Prøver å spille igjennom Thomassen, men SIF-forsvaret får klarert.
    39'
    Frispark til FFK, da Costa blir taklet på ca 23 meter. Pereira, Kvisvik og Gashi står klare. Pereira skyter, Larsen må ut i fullstrekk for å få bokset unna ballen.
    40'
    FFK vinner ballen på midten, Thomassen prøver å spille en stikker, men ballen er altfor hard.
    45'
    Marcus Pedersen
    Pedersen klipper ned Kvisvik.
    45'+1
    Det skal spilles 2 tilleggsminutter.
    45'+1
    45'+3
    Fredrikstad leder 1-0 etter scoring av Ramberg. Fredrikstad startet 1.omgangen best, men Strømsgodset kom mer og mer inn i kampen i slutten av 1.omgangen.
    Lagene er tilbake på banen.
    45'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Alfred Sankoh
    Ut: Fredrik Nordkvelle
    46'
    Everton kommer inn fra venstre, men skuddet blir for enkelt, rett på Larsen.
    47'
    Skudd fra Gashi, treffer et SIF-bein og til corner.
    48'
    Raymond Kvisvik
    48'
    Skudd fra Storflor, ballen går like over.
    50'
    2.omgangen har startet litt rolig. Ingen av lagene har startet bra.
    53'
    Frispark til SIF, Nystrøm skyter, treffer muren. Ballen havner hos Pedersen, Pedersen spiller fri George som dundrer ballen langt over.
    54'
    SIF har våknet! Det kommer gang på gang på farlige overganger. Men enn så lenge klarer FFK å holde SIF unna de helt store sjansene.
    55'
    FFK biter seg fast på SIFs banehalvdel uten å skape de helt store sjansene.
    56'
    George prøver et skudd fra 25 meter, skuddet går langt over.
    57'
    Legger inn, Piiroja er høyest, men headingen går over.
    59'
    Shabani får behandling etter en kollisjon innen for SIFs 16 meter.
    60'
    Shabani på banen igjen.
    61'
    Storflor kommer seg fri på venstre, legger inn, men Marthinsen får klarert.
    62'
    SIF kommer nok engang med Storflor, legger inn, Pedersen får headet, men FFK-forsvaret får klarert.
    63'
    Spillerbytte - Fredrikstad
    Inn: Pål Andre Czwartek
    Ut: Agim Shabani
    63'
    Kvisvik kliner avgårde en løpeball, Everton er milimetere fra å få tåa på ballen. Larsen kommer ut og plukker.
    64'
    Riddez slår ballen inn mot bakre, Nystrøm får headet, men treffer ballen feil.
    69'
    Ramberg legger inn fra høyre, prøver å finne Everton, men Sankoh får klarert.
    70'
    Madsen ligger nede etter en duell med Kvisvik. Madsen holder seg til skuldra. Piiroja vinker etter hjelp. Mulig skuldra er ute av ledd. Båre kommer på banen.
    72'
    Inn: Muhamed Keita
    Ut: Steffen Nystrøm
    72'
    Røde Kors har ennå ikke fått ut Madsen.
    73'
    Inn: Stian Ohr
    Ut: Kim Andre Madsen
    Madsen bæres ut på båre.
    73'
    Der er kampen igang igjen.
    75'
    Tegström prøver å flikke til Ramberg, men Ramberg kommer seg ikke forbi SIF-forsvaret.
    77'
    Inn: Levon Pachajyan
    Ut: Raymond Kvisvik
    79'
    FFK kommer i stor fart, Kvisvik til Tegström. Tegström prøver å finne Thomassen, men SIF får brutt.
    82'
    Wehrman takler Sankoh, heldig som ikke får kort der.
    83'
    Winsnes legger inn, Marthinsen header til corner.
    83'
    Christer George
    Legger inn, dommer Hagen blåser frispark til FFK.
    83'
    Ballen går over alle.. Thomassen får klarert.
    84'
    SIF presser høyt, men foreløpig har ikke FFK problemer med å rydde unna.
    85'
    Stor sjanse til SIF. Ohr legger inn mot første stolpe, men ballen går igjennom hele feltet. SIFs Pedersen får et bein på den, ballen like tilside for FFK-målet. Men dommer Hagen vil ha corner.Nære for Godset!
    87'
    Legger inn, men FFK-forsvaret får klarert.
    87'
    Legger inn, duell i feltet, ballen havner hos Andersen som får klarert.
    88'
    FFK prøver mer eller mindre å ri stormen av, mens SIF jakter utligningen.
    89'
    Wehrman til Pachayjan, Pachayjan tar med seg ballen inn i feltet, prøver et skudd rett på Larsen.
    90'+1
    Det skal spilles fem tilleggsminutter.
    90'+1
    Czwartek spiller vegg med Tegström, Czwartek faller, men dommer Hagen vinker spillet videre.
    90'+2
    Wehrman og Tegström kommer, Wehrman skyter, redning på streken av Andersen!
    90'+3
    Legger kort til Gashi, Gashi på høyre kanten, prøver å gå forbi, prøver et skudd, rett i nettveggen.
    90'+4
    SIF sliter med å forsvare seg mot et offensivt FFK i sluttminuttene.
    90'+5
    3 mot 2. Gashi kommer seg ut på høyre, legger mot bakre stolpe, prøver å finne Ramberg, Ramberg header, men headingen har ikke nok trøkk i seg.
    90'+5
    Fredrikstad 2 - 0 Strømsgodset
    Mål: Andreas Tegström
    Målgivende: Kasey Wehrman
    Lang ball fra Wehrman, Tegström er helt alene gjennom, men flagget holdes nede av linjemannen. Svensken vender seg forbi Riddez, skyter mot lengste hjørne. MÅL!
    90'+6
    90'+7
    Fredrikstad vinner fortjent 2-0 over Strømsgodset.
    Etter en knallstart på 1.omgang dalte tempoet noe utover i kampen. Fredrikstad fikk en scoring etter et flott overgangsspill, Ramberg sto umarkert på bakre og headet ballen i mål. Strømsgodset var farlig frampå ved noen overganger, men laget fra plankebyen var aldri truet før Ohr la inn fra venstre i det 86. minutt. Pedersen kom litt for sent inn, og traff ikke ballen godt nok. FFK svarte nokså raskt, da Wehrman sendte en lang ball til Tegström som vendte vekk Riddez og satte inn 2-0-målet. FFK vant fortjent i sesongens første hjemmekamp.