2-4
57'
Bakke90'+2
3-4

Velkommen til livedekningen av denne femte serierunden, hvor Brann tar imot Start. Sørlendingene har hatt en noe bedre sesongstart enn Brann, og ligger på 4. plass. Kampstart er klokken 1800.
    Nystemten er ferdigsunget og spillerne er klare til å sparke i gang kampen. Brann begynner med ballen og skal angripe mot solen og Frydenbø-tribunen.
    Huseklepp kommer til et tidlig innlegg på høyrekanten, men det treffer ingen.
    1'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 0 Start
    Mål: Diego Guastavino
    Målgivende: Erik Huseklepp
    Mjelde slår igjennom Huseklepp på høyrekanten. Han avanserer og venter lenge før han finner Guastavino som pirker ballen inn fra bakerste stolpe.
    2'
    Start roter det til for seg selv i forsvar, slik at Guastavio nesten finner Huseklepp på 16 meter. Borgersen får klarert.
    7'
    Huseklepp kommer aleine med keeper, men vender opp og gir til Guastavino som skyter utenfor fra syv meter.
    9'
    Start får frispark fra god innleggsposisjon. Bolanos skal ta det.
    9'
    Det slås godt på bakerste. Årst får avsluttet, men rett i klypene på Opdal, som setter kjapt i gang. Ballen ender hos Kenneth Høie.
    10'
    Mål for Start!
    Brann 1 - 1 Start
    Stokkelien kommer til skudd. Det går i stolpen og Årst kan sette returen i det åpne buret.
    10'
    Sævarsson kommer til innlegg fra høyrekanten og finner Guastavino som prøver å helsparke ballen i mål. Det blir med halvsjansen.
    13'
    Diego Guastavino prøver seg med en lobb fra 25 meter, men treffer dårlig, og ballen spretter inn til Høie.
    14'
    Brann-fansen roper på straffe når Petter Vaagan Moen går i bakken i feltet. Ingenting, sier dommer.
    16'
    Gult kort til Start
    Rolf Daniel Vikstøl
    Vikstøl tar Bakke og Brann får frispark som skal slås inn i feltet av Vaagan Moen.
    17'
    Klareres av Start.
    17'
    Brann 1 - 2 Start
    Mål: Christian Bolanos
    Brann og Tijan Jaiteh mister ballen på Starts halvdel. Start kontrer, Owello avanserer og finner Bolanos. Fra hjørnet av femmeteren gjør han ingen feil.
    22'
    Jaiteh mister nok en gang, og Geir Ludvig Fevang kommer til skudd fra 15 meter. Brukbar sjanse for sørlendingene.
    25'
    Frispark til Brann på hjørnet av Starts sekstenmeter. Det tas av Huseklepp.
    27'
    Brann 2 - 2 Start
    Mål: Erik Mjelde
    Målgivende: Yaw Amankwah
    Frisparket slås godt på bakerste stolpe. Der er Amankwah som header inn i feltet til Mjelde som stupheader ballen i nett-taket.
    27'
    Start får frispark fra midtsirkelen. Det går over alle, og til utspill fra Opdal.
    32'
    Start får frispark på midten etter at Vaagan Moen takler Owello bakfra.
    36'
    Gressmatten på Brann Stadion er full av små og tuer og humper, som gjør at ballen tidvis spretter litt i hytt og gevær.
    38'
    Vikstøl blir liggende etter en duell, men er på beina igjen.
    38'
    Brann 2 - 3 Start
    Christer Kleiven ligger inn fra død vinkel og finner Årst som setter ballen pent i mål med en brasselignende manøver.
    39'
    Guastavino fyrer løs fra et 25 meter. Ballen går like til venstre for mål.
    42'
    Gult kort til Brann
    Eirik Bakke
    Bakke får gult kort for å klippe ned Bolanos.
    42'
    Stokkelien finner Freeman som kommer på løp på høyrekanten. Han har enorme rom, men velger å legge inn. Det går over alt og alle, og Brann og Amankwah tar over ballen.
    45'
    Det legges til ett minutt på Brann Stadion.
    45'+1
    45'+1
    Start går til pause med en 3-2-ledelse. Sørlendingene og Ole Martin Årst har vært farlig effektive og har scoret på tilnærmet alle sjansene sine. Brann har også vært brukbare offensivt, men er ikke like farlige foran mål.
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Cato Guntveit
    Ut: Tijan Jaiteh
    45'
    45'
    Fevang og Årst sparker i gang andre omgang på Brann Stadion.
    46'
    Årst takles av Bakke og får frispark på egen halvdel.
    46'
    Blir småfarlig, men ingen får avsluttet skikkelig etter litt klabb og babb.
    47'
    El Fakiri kommer i god innleggsposisjon på venstrekanten, men bruker for lang tid, og angrepet renner ut i ingenting.
    51'
    Sævarsson løper fra egen halvdel og kommer til et innlegg fra dødlinjen. Innlegget klareres.
    52'
    Brann og Mjelde vinner et frispark midt på Starts haldel. Det tas kjapt og Huseklepp kommer rundt på kanten. Han får lagt inn, men utover linjen.
    55'
    Eirik Bakke vinner ballen, og skyter fra vel 25 meter. Ballen sniker seg utenfor stolpen til Høie. Stor sjanse!
    56'
    Brann 2 - 4 Start
    Vikstøl legger inn til Årst som legger igjen til Kleiven. Han fyrer løs fra 17 meter, en kanon helt nede i venstre hjørne.
    57'
    En Start-spiller handser, men dommer blåser frispark til Start.
    60'
    Inn: Cato Hansen
    Ut: Diego Guastavino
    61'
    Frispark til Brann fra farlig posisjon. Vaagan Moen blir tatt, og Mjelde og Huseklepp stiller seg opp for å ta frisparket.
    63'
    Fra 17 meter skyter Mjelde via muren og inn til Høie som bokser ut.
    64'
    Blir ikke farlig.
    64'
    Dagens tilskuertall er klart: 13 0011.
    65'
    Sævarsson med nok et løp fra egen halvdel til dødlinjen. Denne gangen går innlegget bak mål. Han får dog trampeklapp av bergenserne.
    68'
    Inn til Opdal.
    70'
    Espen Børufsen kommer gjennom, men Opdal er ute å snapper ballen.
    71'
    Brann-supportere begynner å bli frustrerte, og piper og synger at styret må gå.
    72'
    Inn: Bjarte Haugsdal
    Ut: Hassan El Fakiri
    72'
    Start overtar ballen, og kjører kontring. Børufsen gir til Kleiven som ikke får ordentlig kraft i skuddet som triller ut.
    73'
    Pent Brann-angrep med fint samarbeid mellom Vaagan Moen, Huseklepp og Mjelde. Sistnevnte legger inn. Det klareres rett foran streken, men linjemann har vinket for offside.
    74'
    Takler Cato Hansen. Frispark i god innleggsposisjon.
    75'
    Huseklepp slår på bakerste. Høie fanger den foran Bakke.
    76'
    Store sjanser til Start. Børufsen løper fra Amankwah og legger til Stokkelien. Skuddet blokkeres, og en liggende Bolanos prøver å prike ballen forbi Opdal som redder. Ingen får klarert, og Start beholder ballen på 16 meter, inntil Stokkelien mister.
    80'
    Brann prøver å presse høyt, noe som gir store overgangsrom for Start. Ingen av delene fører nevneverdig frem, og Brann ser ut til å ha gitt noe opp.
    81'
    Start-fansen er i storform, mens det er mer eller mindre helt stille blant bergenserne, som smått begynner å tusse hjemover.
    82'
    Flott samspill mellom Kleiven og Bolanos. Sistnevnte tar tunnel på Vaagan Moen, og forsøker skudd fra død vinkel. I nettveggen.
    84'
    Start triller ball, og Branns midtbane er mildt sagt fraværende. Det går mot nok en seier for sørlendingene.
    87'
    Eirik Bakke løper ned dommer Ken Henry Johnsen og får applaus fra publikum.
    88'
    Eirik Bakke kåres av en lokal jury til Branns beste spiller.
    90'+1
    Det legges til fire minutter.
    90'+1
    Brann 3 - 4 Start
    Mål: Eirik Bakke
    Målgivende: Bjarte Haugsdal
    Haugsdal finner Bakke i feltet som vender pent, og hamrer ballen i mål.
    90'+2
    Frispark i god posisjon fra Huseklepp.
    90'+3
    90'+5
    Start vinner kampen 4-3. Etter Kleivens scoring hadde Start god kontroll på et fantasiløst Brann-lag. Eirik Bakkes scoring på overtid kunne skapt ny spenning i kampen, men da var det for seint. Sørlendingene var dødelig effektive, og vinner fortjent.