Charlie Taylor takler Raphinha i siste sekund inne i feltet. Meget viktig inngripen akkurat når han skal avslutte.
    Midstopper Struijk får gå uforstyrret opp på seks meter, men header utenfor!
    31'
    Alioski får ballen på 12 meter inne i feltet. Et FRYKTELIG forsøk som ender med innkast. En liten trøst er det at det dømmes offside i forkant.
    35'
    Nå er det Leeds fpr alle pengene her. Innlegg fra venstre, som Bamford bommer på - så er det via en forsvarer før Raphinha prøver seg med en akrobatisk variant - høyt over.
    38'
    Mål for Leeds United!
    Burnley 0 - 1 Leeds United
    Mål: Mateusz Klich
    Målgivende: Raphinha
    44'
    Frispark til Burnley på venstrekanten. McNeil slår inn fra kanten, og Jack Cork får nesten en fot på ballen i meget farlig posisjon inne i feltet.
    48'
    Vydra med enorm sjanse! Utnytter slurv i Leeds-forsvaret, og stormer igjennom, men Meslier redder med en nydelig benparade.
    56'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Rodrigo Moreno
    Ut: Patrick Bamford
    58'
    Burnley 0 - 2 Leeds United
    Mål: Jack Harrison
    Målgivende: Ezgjan Alioski
    60'
    Gult kort til Leeds United
    Kalvin Phillips
    62'
    Gult kort til Burnley
    Ashley Westwood
    65'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Ashley Barnes
    Ut: Chris Wood
    65'
    Inn: Jay Rodriguez
    Ut: Matej Vydra
    66'
    Inn: Johann Gudmundsson
    Ut: Dwight McNeil
    70'
    Dommeren må ta en prat med fjerdedommer og de to managerne. Usikkert hva som er årsaken til det. Det er noe som har skjedd mellom Alioski og McNeil like før sistnevnte ble byttet ut.
    72'
    Gudmundsspn får en god mulighet inne i feltet, men Meslier redder godt.
    74'
    Inn: Tyler Roberts
    Ut: Mateusz Klich
    75'
    Burnley 0 - 3 Leeds United
    Mål: Rodrigo Moreno
    Målgivende: Jack Harrison
    77'
    Burnley 0 - 4 Leeds United
    79'
    Inn: Ian Poveda
    Ut: Raphinha
    81'
    Ben Mee header ned til Tarkowski, som avslutter over fra kloss hold.
    83'
    Stor sjanse for Rodrigo. Får ta ned ballen i feltet, men Taylor takler i siste liten. Avslutningen går utenfor, og er vel innom Burnley-forsvareren.