Leeds stiller med dette laget: Meslier - Ayling, Llorente, Struijk, Alioski, Phillips, Klich, Dallas, Harrison, Raphinha, Bamford.
    Benken til Leeds: Casilla, Cooper, Davis, Berardi, Jenkins, Shackleton, Roberts, Poveda, Rodrigo.
    Burnleys startoppstilling: Peacock-Farrell - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor, McNeil, Westwood, Cork, Brownhill, Wood, Vydra.
    Burnleys benk: Norris, Nartey, Dunne, Gudmundsson, Pieters, Richardson, Barnes, Rodriguez.
    For Leeds handler de tre siste kampene først og fremst om å trygge en topp ti-plassering. Aston Villa er ett poeng bak. Men med seier her er det topoeng opp til Arsenal, som har én kamp mer spilt.
    Burnley har sikret ny Premier League-kontrakt. Ligger på 15. plass, og har gode muligheter til å klatre i alle fall to plasser til.
    Stjernekeeper Nick Pope mangler for Burnley på grunn av en skulderskade. Bailey Peacock-Farrell får dermed sjansen mot sin tidligere klubb.
    Burnley trykker på fra start her.
    1'
    Burnley får sin første corner. Heades unna ved første stolpe.
    2'
    McNeil får med seg ballen inn i feltet, men Vydra får ikke avlevert videre til Wood.
    3'
    Vydra igjen. Kommer til avslutning, men blokkeres til corner.
    3'
    Det blir ikke noe ut av denne corneren heller.
    4'
    Burnley fortsetter å kjøre på. Skudd fra Brownhill, som går utenfor stolpen til venstre for Meslier.
    4'
    Da har Leeds kommet litt mer inn i kampen. Holder ballen mye i laget nå.
    7'
    Begge lag slurver mye med pasningsspillet nå.
    9'
    Patrick Bamford viser seg frem - skyter fra skrått hold - Peacock-Farrell redder.
    10'
    Alioski fra motsatt side - også spiss vinkel - blokkeres på veien.
    10'
    Spilles frem på venstrekanten, men vinkes av.
    12'
    Leeds med småfarlig angrep - ender med at Dallas skyter over på halsvspretten fra 15 meter.
    16'
    McNeil felles, og Burnley får frispark fra 30 meters hold.
    17'
    Frisparket blir halvklarert, før Wood hopper inn i kroppen til Meslier. Frispark til Leeds.
    18'
    Meslier fanger ballen rett foran luggen til Wood, og avverger en farlighet.
    21'
    Llorente ligger nede med en skade. Fikk kneet til Tarkowski i ryggen. Det ser fryktelig vondt ut. Etter en liten pause på sidelinjen er han klar igjen.
    23'
    Leeds får et par cornere. Den andre ender til slutt hos Raphinha, men hans avslutning blokkeres.
    27'
    Ny corner til Leeds. Dallas slår inn mot første stolpe - klareres.
    28'
    Charlie Taylor takler Raphinha i siste sekund inne i feltet. Meget viktig inngripen akkurat når han skal avslutte.
    31'
    Midstopper Struijk får gå uforstyrret opp på seks meter, men header utenfor!
    31'
    Alioski får ballen på 12 meter inne i feltet. Et FRYKTELIG forsøk som ender med innkast. En liten trøst er det at det dømmes offside i forkant.
    35'
    Nå er det Leeds fpr alle pengene her. Innlegg fra venstre, som Bamford bommer på - så er det via en forsvarer før Raphinha prøver seg med en akrobatisk variant - høyt over.
    38'
    Mål for Leeds United!
    Burnley 0 - 1 Leeds United
    Mål: Mateusz Klich
    Målgivende: Raphinha
    Burnley-forsvaret bare rygger og rygger. Klich skyter fra 18 meter - lavt til venstre for keeper. Meget behersket av midtbanestrategen. Vakkert!
    44'
    Det legges til to minutter.
    45'
    Frispark til Burnley helt på tampen. Westwood skyter, og ballen har god retning - men Meslier redder enkelt.
    45'+3
    Leeds har vunnet alle kampene de har ledet til pause så langt i sesongen, melder TV 2. Foreløpig er det snakk om syv seirer.
    46'
    Frispark til Burnley på venstrekanten. McNeil slår inn fra kanten, og Jack Cork får nesten en fot på ballen i meget farlig posisjon inne i feltet.
    48'
    Burnley er friske også i starten av andre omgang.
    49'
    Westwood lader børsa fra distanse, og får meget godt treff - fin dupp, men dessverre for hjemmelaget litt utenfor stolpen til høyre for Meslier.
    52'
    Vydra med enorm sjanse! Utnytter slurv i Leeds-forsvaret, og stormer igjennom, men Meslier redder med en nydelig benparade.
    56'
    Wood forsøker seg med en avslutning, seiler over målet til Meslier.
    58'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Rodrigo Moreno
    Ut: Patrick Bamford
    58'
    Tarkowski med viktig klarering rett foran Rodrigo. Corner til gjestene.
    59'
    Burnley 0 - 2 Leeds United
    Mål: Jack Harrison
    Målgivende: Ezgjan Alioski
    Alioski skyter fra 20 meters hold, og Harrison flikker den elegant forbi keeper og i nettet.
    60'
    Gult kort til Leeds United
    Kalvin Phillips
    Feller Vydra, og får gult kort.
    62'
    Westwood med nytt skuddforsøk - treffer ikke målet nå heller.
    64'
    Gult kort til Burnley
    Ashley Westwood
    Westwood klipper ned Raphinha, og får gult kort.
    65'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Ashley Barnes
    Ut: Chris Wood
    65'
    Inn: Jay Rodriguez
    Ut: Matej Vydra
    66'
    Taylor legger inn fra venstre, men Meslier plukker ned.
    68'
    Rodrigo kommer til skudd - rett i en forsvarer.
    69'
    Inn: Johann Gudmundsson
    Ut: Dwight McNeil
    70'
    Raphinha får ikke kontrollen på en pasning fra Harrison inne i feltet. Kunne blitt meget farlig.
    71'
    Dommeren må ta en prat med fjerdedommer og de to managerne. Usikkert hva som er årsaken til det. Det er noe som har skjedd mellom Alioski og McNeil like før sistnevnte ble byttet ut.
    72'
    Gudmundsspn får en god mulighet inne i feltet, men Meslier redder godt.
    74'
    Burnley jakter febrilsk en redusering her nå.
    75'
    Inn: Tyler Roberts
    Ut: Mateusz Klich
    75'
    Burnley 0 - 3 Leeds United
    Mål: Rodrigo Moreno
    Målgivende: Jack Harrison
    DER SITTER NUMMER TRE! Harrison med stikker til innbytter Rodrigo, og han varter opp med en følsom, og ikke minst snerten, lobb over Peacock-Farrell. Herlig!
    77'
    Burnley 0 - 4 Leeds United
    FIRE! Rodrigo spilles frem, runder keeper og triller inn sitt andre. Det er avslutningen på et vakkert angrep.
    79'
    Westwood lever farlig nå. Feller Raphinha, og får tilsnakk. Har gult fra før.
    81'
    Inn: Ian Poveda
    Ut: Raphinha
    81'
    Ben Mee header ned til Tarkowski, som avslutter over fra kloss hold.
    83'
    Rodriguez prøver seg med et skudd - rett på Meslier.
    84'
    Westwood legger inn i feltet, og Barnes header like utenfor. Men Meslier ser ut til å ha full kontroll.
    84'
    Rodrigo jakter et tilbakespill, men er litt for sent ute der.
    87'
    Stor sjanse for Rodrigo. Får ta ned ballen i feltet, men Taylor takler i siste liten. Avslutningen går utenfor, og er vel innom Burnley-forsvareren.