Velkommen til kampdekningen av Burnley mot Norwich, hvor vi har en norsk kaptein fra start!
    Burnley: Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Hendrick, Cork, Westwood, McNeil - Barnes, Wood
    Norwich: Krul - Byram, Amadou, Godfrey, Lewis - Tettey, McLean - Buendia, Stiepermann, Cantwell - Pukki
    Der er vi i gang!
    1'
    Norwich roter bort ballen i forsvar, og Wood skyter fra spiss vinkel. Blokkeres.
    3'
    Tettey mister ballen utover sidelinjen.
    3'
    Byram får seg en smell for Norwich, og like etter er det Barnes som ligger nede på gresset med blodig nese.
    5'
    Hendrik slår inn fra høyre. Enkelt for Krul.
    7'
    Pukki alene med keeper! Men finnen klarer ikke overliste Pope.
    9'
    Mål for Burnley!
    Burnley 1 - 0 Norwich City
    Mål: Chris Wood
    Målgivende: Ashley Westwood
    Burnley lykkes på corner! Westwood finner hodet til Chris Wood, som kontant finner nettmaskene bak Krul.
    10'
    Tettey sitter nede. Det ser ut som han må gå av. Vanskelig å se hva som skjedde i forkant.
    14'
    Spillerbytte - Norwich City
    Inn: Moritz Leitner
    Ut: Alexander Tettey
    14'
    Burnley 2 - 0 Norwich City
    Målgivende: Dwight McNeil
    Wood er der igjen! McNeil slår inn fra venstre, og Burnley-spissen lemper ballen følsomt opp i nettaket. Marerittstart for Norwich.
    14'
    Krul med en kjemperedning! Et Burnley-frispark styres videre av Cork rett foran mål, men sisteskansen får opp hanskene.
    18'
    Hvordan bommer du der, Hendrick?! Han kommer helt fri på bakerste stolpe, og skal heade ballen i nærmeste hjørne - men makter å heade ballen fullstendig feil vei.
    21'
    Leitner i stolpen! Nå kommer sjansene tett her. Innbytteren klemmer til fra nesten 30 meter, og ballen smeller i metallet bak Pope. Burnley fanger opp returen.
    22'
    Cantwell bommer fullstendig på Leitner på løp.
    25'
    Westwood slår inn fra høyre, og Barnes drar til på hel volley. Blokkeres.
    27'
    Stieperman prøver å stikke gjennom Pukki. Finnen får ikke stokket beina.
    29'
    Litt roligere nå. McNeil går seg fast på venstrekanten.
    34'
    Hendrick skyter fra avstand. Krul holder.
    35'
    Cantwell kommer til avslutning. Header over mål.
    36'
    Norwich kommer til innlegg fra høyre. Treffer Pukki, men han rekker ikke reagere.
    39'
    Buendia tar ned ballen på nydelig vis inne i Burnley-boksen, og drar til fra spiss vinkel. Mee blokkerer.
    40'
    Burnley presser på for å sette spikeren i kista før pause.
    45'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Wood på løp mot Godfrey. Norwich-stopperen vinner duellen.
    45'+2
    Det har vært en omgang med mange sjanser, der hjemmelaget Burnley har vært effektive, mens Norwich har truffet stolpene. Alexander Tettey har dessverre vært nødt til å forlate banen med en skade.
    Burnley sparker i gang 2. omgang.
    46'
    Buendia prøver seg fra 18 meter. Utenfor.
    47'
    Leitner setter fart etter en Burnley-corner, men han får ikke med noen andre gule på kontringsforsøket.
    49'
    Byram river ned Pieters i angrep. Frispark til Burnley inne i boksen.
    55'
    Frispark til Burnley i meget farlig posisjon!
    56'
    Westwood skyter rett i muren.
    57'
    Burnley får et hjørnespark, sitt syvende for dagen. Ebber ut i ingenting.
    59'
    Todd Cantwell kommer til innlegg. Pope holder.
    62'
    Norwich-corner, Buendia gjør seg klar... den går over alle.
    64'
    Pukki prøver å kombinere med Stieperman inn i boksen, men Burnley forsvarer seg ypperlig.
    67'
    Wood brenner en enorm sjanse! McNeil herjer ute på venstresiden, og triller en perfekt ball inn til Wood på seks meters hold. Han avslutter på direkten - men rett på Krul.
    67'
    Pukki kommer til skudd! Enkelt for Pope.
    68'
    Cantwell skyter utenfor.
    71'
    Barnes går ned på vei inn i feltet, men dommer vinker det videre. Kan dette være en situasjon da VAR går inn? Dommer peker på øret sitt.
    74'
    Neida, ingen straffe. Spillet er i gang igjen.
    74'
    Leitner fyrer! En meter utenfor mål.
    75'
    Inn: Josip Drmic
    Ut: Marco Stiepermann
    76'
    Cantwell med innlegg fra venstre. Litt for høyt for Pukki, og Pope tar ned.
    78'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Aaron Lennon
    Ut: Dwight McNeil
    79'
    Inn: Jay Rodriguez
    Ut: Ashley Barnes
    80'
    Norwich sliter stort med å spille seg gjennom et kompakt Burnley-forsvar.
    83'
    Pukki-skudd blokkeres.
    84'
    Leitner får muligheten fra 20 meter, og feier ballen like til venstre for målet! Nære.
    85'
    Norwich presser på, men kommer seg ikke gjennom.
    87'
    Det ser ut som at hjemmelaget skal ro dette i land.
    90'
    Inn: Patrick Roberts
    Ut: Todd Cantwell
    90'
    Det er lagt til tre minutter.
    90'+1
    Hendrick sliter med en skade.
    90'+1
    Inn: Robbie Brady
    Ut: Jeff Hendrick
    90'+2
    Brady snapper i angrep, men går ikke helhjertet mot mål. Bortelaget vinner ballen tilbake, og får en siste sjanse.
    90'+4
    Det ender med en lang ball som ikke treffer noen gule.
    90'+4
    Der er det over! Burnley vinner 2-0, og Norwich klarer ikke følge opp sin bragd mot Manchester City sist runde. Bortelaget så i det hele tatt planløse ut i dag, og Burnley gjorde en god jobb med å nøytralisere nøkkelspillerne Cantwell, Pukki og Buendia.