Ble dekket av Simon Zetlitz Nessler

Velkommen til livedekningen av kampen mellom Chelsea og Manchester City!
    Lagoppstillingene er inne:
    Chelsea (4-3-3): Mendy - Azpilicueta, Zouma, Silva, Chilwell - Kovacic, Kanté, Mount - Ziyech, Werner, Pulisic.
    Timo Werner får altså sjansen som midtspiss. Ziyech er også tilbake og spiller for første gang siden seieren mot Leeds 5. desember.
    Manchester City (4-2-3-1): Steffen - Cancelo, Stones, Dias, Zinchenko - Gündogan, Rodri - Bernardo, De Bruyne, Foden - Sterling.
    City har flere spillere ute med coronasmitte, deriblant Kyle Walker, Ederson og Gabriel Jesus.
    City som holder i ballen de første minuttene.
    2'
    Chelsea prøver å gripe en overgangsmulighet, men City er godt tilbake og får blokkert innleggsforsøket til Chilwell.
    4'
    Tilbakespill! Indirekte frispark til Chelsea inne i Citys 16-meter, rundt 15 meter fra mål. Ikke ofte du ser. Rodri som spiller bakover og Steffen plukker altså opp ballen med hendene.
    5'
    Ziyech skyter, men via Gündogan og ut til hjørnespark.
    6'
    Werner stusser videre, men City får ballen ut til et nytt hjørnespark.
    7'
    Heades unna.
    7'
    De Bruyne drar seg inn i 16-meteren og legger ut mot Rodri, men spanjolen får ikke skutt.
    7'
    Werner og Mount får kombinert ut til Ziyech, men innlegget hans blir for upresist og City får klarert.
    10'
    Ziyech kommer seg igjen i en god posisjon ute på høyresiden, men treffer bare Zinchenko med innlegget.
    11'
    Werner går i bakken inne i 16-meteren og ser opp mot dommer Anthony Taylor, men spillet vinkes bare videre.
    12'
    For en sjanse! De Bruyne spilles nydelig gjennom, men bommer fra ti meter! Belgieren prøver å prikke ballen forbi Mendy og nede ved stolperoten, men skuddet går en halv meter utenfor.
    16'
    Fin City-vegg og Sterling kommer seg til innlegg, men han treffer bare Thiago Silva og ballen ender opp inne hos Mendy.
    18'
    Mål for Manchester City!
    Chelsea 0 - 1 Manchester City
    Mål: Ilkay Gündogan
    Målgivende: Phil Foden
    Gündogan vender opp 16 meter fra mål og har den nødvendige halvmeteren. Skyter raskt ned til høyre og sender City i ledelsen.
    18'
    Chelsea 0 - 2 Manchester City
    Mål: Phil Foden
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    City igjen! De Bruyne prøver å spille fri Foden, men Silva avskjærer pasningen. De Bruyne plukker opp igjen og finner Foden inne foran mål med et lavt innlegg. Engelskmannen styrer det fint i mål fra seks-syv meter.
    21'
    Bernardo drar seg inn i banen og skyter fra 16 meter, men får ikke nok kraft i skuddet og Mendy redder enkelt.
    23'
    Sterling prøver å legge inn fra høyresiden. Chilwell får blokkert ut til hjørnespark.
    24'
    Tas kort. De Bruyne prøver seg med et lavt innlegg, men Chelsea klarerer fint.
    25'
    Foden vinner ballen gunstig, men klarer ikke å holde seg på beina. Får et frispark.
    27'
    Foden finner Cancelo bak i feltet. Under press må han ta skuddet litt tidlig og forsøket på halv volley går høyt over.
    28'
    Fine tendenser for Chelsea. Kommer seg fint inn i feltet og holder ballen der i flere sekunder, men klarer aldri å få løsnet skudd.
    29'
    Sterling kommer fint rundt på høyrekanten og legger inn foran mål. Der får Gündogan skutt, men forsøket blokkeres.
    30'
    Rodri lager et frispark på egen halvdel. Spanjolen har vært nær ved å rote det til flere ganger for City i kveld.
    34'
    Men Rodri er god å ha også. Header fint unna.
    34'
    Chelsea 0 - 3 Manchester City
    Mål: Kevin De Bruyne
    Rodri stanger unna først. Kanté lemper inn igjen, men bare rett til De Bruyne. Ballen slås raskt opp i bakrom til Sterling, som kommer seg forbi Mendy, men kommer for langt ut og må stoppe opp. Kommer seg etter hvert til skudd, som smeller i stolpen. De Bruyne plukker opp ballen inne i 16-meteren og setter ballen trygt i mål fra kort hold!
    35'
    Nesten fire! Foden står helt fri bak i feltet, men header over mål.
    36'
    Litt roligere tempo de siste minuttene. Kommer Frank Lampard til å gjøre grep i pausen her?
    41'
    Chelsea har overtatt mer av banespillet. City ser farlige ut når de får overgangsmuligheter.
    43'
    Lang ball opp mot Pulisic, som bommer i mottaket. Ut til kast.
    44'
    Nesten igjen for City! Nydelig kontring, hvor Gündogan prøver å flikke ballen i mål fra seks meter, men det går like utenfor!
    45'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Gult kort til Chelsea
    Christian Pulisic
    Pulisic feller Cancelo, men får et frispark etter å ha blitt hindret i situasjonen i forkant. Men får altså et gult kort.
    45'+2
    Vi er halvspilt i London! Manchester City leder hele 3-0 etter 45 minutter.
    Sterling nær ved å vinne ballen fra Silva, men Chelsea slipper med skrekken.
    47'
    De Bruyne i god skuddposisjon, men kommer ut av balanse og skuddet går langt utenfor.
    48'
    Farlig City-kontring. Foden velger å spille inn til Zinchenko, som ikke får fullklaff med skuddet fra 16 meter og Mendy redder greit.
    51'
    N'Golo Kante
    Feller Sterling på vei fremover.
    53'
    Rodri løper seg helt fri bak i feltet og får en kjempesjanse, men Mendy er lynraskt oppe med armen og får slått over.
    54'
    Hjørnesparket tas ut mot Foden, som på volley skyter et stykke utenfor.
    55'
    Kovacic drar seg forbi Rodri og skyter fra 18 meter, men må se at skuddet sklir noe av og går utenfor.
    59'
    City gjør nesten som de vil. Bernardo kommer seg til et skudd, men blokkeres. Vinner ballen tilbake og City har holdt ballen i godt over ett minutt nå.
    62'
    Angrepet avsluttes med at Sterling spiller opp til De Bruyne, som drar seg innover og skyter mot mål fra 20-25 meter, men dessverre for City et stykke utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Callum Hudson-Odoi
    Ut: Hakim Ziyech
    64'
    Inn: Billy Gilmour
    Ut: N'Golo Kante
    64'
    De Bruyne får nesten pirket ballen forbi Mendy, men Chelsea-keeperen får hanskene på ballen først.
    66'
    Hudson-Odoi kommer seg inn i feltet, men må vende ut igjen. Legger til Kovacic, hvis skudd blir blokkert.
    69'
    De Bruyne og Sterling kommer alene mot to Chelsea-forsvarere. Sterling prøver å drible seg fri, men stoppes av Silva.
    70'
    Mateo Kovacic
    Feller De Bruyne.
    71'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Fernandinho
    Ut: Ilkay Gündogan
    75'
    Lang ball opp mot Sterling. Silva kommer skliende inn og får ballen unna til kast.
    76'
    Werner forsøker å runde John Stones, men tyskeren løper ballen rett ut og oppsummerer sin Chelsea-karriere så langt.
    77'
    Inn: Kai Havertz
    Ut: Mateo Kovacic
    78'
    Hudson-Odoi får frispark etter hardt press.
    78'
    Cancelo stopper Pulisic' forsøk på å ta seg forbi, men hjemmelaget vinner et hjørnespark.
    79'
    Det blir stanget unna av Dias.
    79'
    Havertz lager frispark i duell med de Bruyne.
    80'
    City triller rundt og koser seg nå, stinne av selvtillit.
    82'
    Sterling går på egen hånd og blir lagt i bakken av Silva.
    83'
    De Bruyne ser etter korthjørnet, men skuddet går via muren og ut til hjørnespark.
    84'
    De tar den kort og virker fornøyde med å bare bruke tid.
    85'
    Corner motsatt side, til Chelsea, nå. Cancelo header den unna.
    85'
    Inn: Sergio Aguero
    Ut: Kevin De Bruyne
    86'
    Inn: Riyad Mahrez
    Ut: Phil Foden
    87'
    Aguero lurer i femmeteren, men Mendy er kjapt ute og plukker ned innleggsforsøket.
    87'
    Werner forsøker å slå inn, men Dias stopper.
    88'
    Werner skal ta corneren, men sparker i hjørneflagget og tar litt telling. Det vil seg bare ikke. Helt utrolig.
    89'
    Gult kort til Manchester City
    Bernardo Silva
    På etterskudd mot Pulisic.
    90'+1
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 3 Manchester City
    Mål: Callum Hudson-Odoi
    Målgivende: Kai Havertz
    Plaster, møt sår! Havertz får mye rom til venstre og spiller den fint på tvers til Hudson-Odoi, som sklir inn reduseringen på Chelseas første sjanse i denne kampen.