Frispark for Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    7'
    Haji Wright
    Haji Wright (Coventry City) header utenfor.
    7'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    8'
    Lucas Andersen
    Sjanse til Queens Park Rangers! Lucas Andersen er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Coventry City, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    I Coventry har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Callum O`Hare
    Callum O`Hare (Coventry City) avanserer forover på Ricoh Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    Queens Park Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Josh Smith tildeler Coventry City en corner. Ben Sheaf sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Ellis Reco Simms
    Sjanse! Coventry City avanserer forover, men Ellis Reco Simms avslutter utenfor.
    15'
    Offside! Ellis Reco Simms (Coventry City) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    15'
    Frispark til Queens Park Rangers på halvdelen til Coventry City.
    16'
    Frispark Coventry City.
    22'
    Gult kort til Queens Park Rangers
    Lyndon Dykes
    Lyndon Dykes (Queens Park Rangers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    22'
    I Coventry slår Jake Bidwell en corner fra høyre.
    23'
    Ben Sheaf
    Coventry City angriper, men avslutningen til Ben Sheaf går utenfor.
    28'
    Coventry City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    29'
    Lucas Andersen (Queens Park Rangers) slår en corner fra høyre side på Ricoh Arena.
    32'
    32'
    Mål for Queens Park Rangers!
    Coventry City 0 - 1 Queens Park Rangers
    Mål: Ilias Chair
    Målgivende: Elijah Dixon-Bonner
    Ilias Chair setter ballen i nettet og Queens Park Rangers leder nå 0-1. Flott spill fra Elijah Dixon-Bonner før målet.
    33'
    36'
    Kan Coventry City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    36'
    Jake Bidwell (Coventry City) løfter inn en corner fra høyre på Ricoh Arena.
    38'
    Milan Van Ewijk
    Coventry City avanserer forover og Milan Van Ewijk kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    38'
    38'
    Det blir farlig! Frispark for Queens Park Rangers er nær straffområde.
    39'
    Coventry City 0 - 2 Queens Park Rangers
    Mål: Morgan Fox
    Målgivende: Lucas Andersen
    Queens Park Rangers går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Morgan Fox. Det er en fin assist fra Lucas Andersen.
    40'
    Gult kort til Coventry City
    Bobby Thomas
    Dommer Josh Smith viser Bobby Thomas (Coventry City) det gule kortet.
    40'
    Josh Eccles
    Josh Eccles (Coventry City) kommer til en målsjanse på Ricoh Arena, men klarer ikke å score.
    45'
    Coventry City angriper i Coventry, men blir avblåst for offside.
    46'
    Josh Smith tildeler Queens Park Rangers en corner. Lucas Andersen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    I Coventry slår Josh Eccles en corner fra venstre.
    49'
    49'
    52'
    Frispark for Coventry City på egen banehalvdel.
    54'
    Coventry City angriper i Coventry. Ellis Reco Simms avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    55'
    Liam Kelly
    Coventry City avanserer forover i Coventry. Liam Kelly avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Queens Park Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Joe Walsh (Queens Park Rangers) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ricoh Arena.
    58'
    Queens Park Rangers slipper å klare seg uten Joe Walsh som kommer tilbake på banen i Coventry.
    59'
    En av Queens Park Rangerss spillere går i offside.
    60'
    Målsjanse til Coventry City! Callum O`Hare treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Queens Park Rangers
    Inn: Albert Adomah
    Ut: Chris Willock
    Bytte for Queens Park Rangers. Albert Adomah kommer inn for Chris Willock på Ricoh Arena.
    62'
    Inn: Sam Field
    Ut: Isaac Hayden
    Marti Cifuentes Corvillo gjør dagens andre bytte i Coventry, når han tar ut Isaac Hayden og setter inn Sam Field.
    62'
    Inn: Jack Colback
    Ut: Lucas Andersen
    Marti Cifuentes Corvillo (Queens Park Rangers) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jack Colback erstatter Lucas Andersen.
    62'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Queens Park Rangers.
    62'
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) slår en corner fra venstre side på Ricoh Arena.
    65'
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Ricoh Arena.
    65'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Coventry City.
    66'
    Spillerbytte - Coventry City
    Inn: Kasey Palmer
    Ut: Liam Kelly
    Coventry City bytter ut Liam Kelly med Kasey Palmer. Dette er det første byttet som Mark Robins gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Jay DaSilva
    Ut: Jake Bidwell
    Coventry City gjør sitt andre bytte. Jake Bidwell erstattes av Jay DaSilva.
    66'
    Coventry City fosser fremover, men Haji Wright går rett i offsidefella.
    67'
    I Coventry slår Callum O`Hare en corner fra høyre.
    68'
    Frispark til Coventry City på halvdelen til Queens Park Rangers.
    70'
    Kenneth Paal
    Kenneth Paal (Queens Park Rangers) får et gult kort av dommer Josh Smith.
    70'
    Ilias Chair
    Ilias Chair skyter i stolpen! Nære på for Queens Park Rangers.
    72'
    Elijah Dixon-Bonner (Queens Park Rangers) vinkes av for offside i Coventry.
    72'
    73'
    Josh Eccles
    Dommer Josh Smith gir Josh Eccles (Coventry City) et gult kort.
    73'
    74'
    Albert Adomah
    Albert Adomah (Queens Park Rangers) mottar sitt første gule kort for dagen på Ricoh Arena.
    74'
    Inn: Victor Torp
    Ut: Callum O`Hare
    Mark Robins gjør dagens tredje bytte i Coventry, når han tar ut Callum O`Hare og setter inn Victor Torp.
    76'
    Inn: Matt Godden
    Ut: Ellis Reco Simms
    Coventry City bytter ut Ellis Reco Simms med Matt Godden. Dette er det fjerde byttet som Mark Robins gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Sinclair Armstrong
    Ut: Elijah Dixon-Bonner
    Marti Cifuentes Corvillo (Queens Park Rangers) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Sinclair Armstrong erstatter Elijah Dixon-Bonner.
    81'
    Inn: Jamie Allen
    Ut: Josh Eccles
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Coventry City. Inn kommer Jamie Allen, mens Josh Eccles tar plass på benken.
    81'
    81'
    Mål for Coventry City!
    Coventry City 1 - 2 Queens Park Rangers
    Mål: Jamie Allen
    Målgivende: Haji Wright
    Jamie Allen (Coventry City) reduserer til 1-2 etter en heading. Haji Wright var nest sist på ballen.