Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Daniel Cook signaliserer et frispark til Leicester City på egen banehalvdel.
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 0 Leicester City
    Mål: Richarlison
    Målgivende: Anthony Gordon
    I Liverpool tar Everton FC ledelsen 1-0 etter et mål av Richarlison. Anthony Gordon var nest sist på ballen.
    10'
    I Liverpool slår Marc Albrighton en corner fra venstre.
    11'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    VAR sjekker om det er straffe til Everton
    13'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Everton FC får straffe av Daniel Cook på Goodison Park.
    15'
    Dommeren dømmer straffe til Everton
    16'
    Everton scorer på straffe!
    Everton 2 - 0 Leicester City
    Mål: Gylfi Sigurdsson
    Mål! Everton FC øker ledelsen til 2-0 etter et straffespark av Gylfi Sigurdsson.
    16'
    Frispark for Leicester City på egen banehalvdel.
    17'
    22'
    28'
    Gylfi Sigurdsson (Everton FC) løfter inn en corner fra venstre på Goodison Park.
    29'
    Daniel Cook signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    Daniel Cook tildeler Everton FC en corner. Lucas Digne sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Michael Keane
    Michael Keane (Everton FC) header utenfor.
    34'
    Frispark til Leicester City på halvdelen til Everton FC.
    35'
    Marc Albrighton (Leicester City) slår en corner fra høyre side på Goodison Park.
    37'
    Jonny Evans
    Leicester City angriper i Liverpool. Jonny Evans avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    Marc Albrighton (Leicester City) vinkes av for offside i Liverpool.
    41'
    James Justin
    James Justin (Leicester City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Harvey Barnes
    Målsjanse! Harvey Barnes (Leicester City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Richarlison
    Everton FC angriper, men avslutningen til Richarlison går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Harvey Barnes
    Bytte for Leicester City. Kelechi Iheanacho kommer inn for Harvey Barnes på Goodison Park.
    46'
    Inn: James Maddison
    Ut: Dennis Praet
    Dennis Praet (Leicester City) erstattes av James Maddison.
    46'
    47'
    I Liverpool slår Gylfi Sigurdsson en corner fra venstre.
    49'
    Mål for Leicester City!
    Everton 2 - 1 Leicester City
    Mål: Kelechi Iheanacho
    Kelechi Iheanacho setter inn en redusering på Goodison Park. Stillingen er nå 2-1.
    51'
    Leicester City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    54'
    Gult kort til Leicester City
    Onyinye Ndidi
    Onyinye Ndidi (Leicester City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Dommer Daniel Cook venter med å sette i gang spillet fordi Richarlison ligger nede.
    54'
    Richarlison kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Goodison Park.
    56'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Tom Davies
    Ut: Richarlison
    Carlo Ancelotti (Everton FC) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Tom Davies erstatter Richarlison som sannsynligvis er skadet.
    57'
    James Maddison (Leicester City) løfter inn en corner fra høyre på Goodison Park.
    63'
    Jonny Evans
    Jonny Evans (Leicester City) kommer til en målsjanse på Goodison Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Daniel Cook signaliserer et frispark til Leicester City.
    64'
    Kelechi Iheanacho
    Sjanse! Leicester City avanserer forover, men Kelechi Iheanacho avslutter utenfor.
    65'
    66'
    Inn: Yerry Mina
    Ut: Alex Iwobi
    Everton FC bytter ut Alex Iwobi med Yerry Mina. Dette er det andre byttet som Carlo Ancelotti gjør i dagens kamp.
    68'
    69'
    Leicester City angriper. Kelechi Iheanacho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Gult kort til Everton
    Jordan Pickford
    Dommer Daniel Cook gir Jordan Pickford (Everton FC) et gult kort.
    74'
    Ben Chilwell
    Leicester City avanserer forover i Liverpool. Benjamin Chilwell avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Inn: Bernard
    Ut: Anthony Gordon
    Everton FC bytter ut Anthony Gordon med Bernard.
    78'
    81'
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Marc Albrighton
    Leicester City gjør sitt tredje bytte. Marc Albrighton erstattes av Demarai Gray.
    81'
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: Youri Tielemans
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City. Inn kommer Ayoze Perez, mens Youri Tielemans tar plass på benken.
    81'
    James Maddison
    Målsjanse! James Maddison (Leicester City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    84'
    84'
    Daniel Cook tildeler Leicester City en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.