126
117

Skudd på mål, FC Nantes
    Dennis Appiah
    FC Nantes fosser forover og Dennis Appiah fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    FC Nantes får tildelt et hjørnespark
    Quentin Merlin
    Quentin Merlin (FC Nantes) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    3'
    FC Nantes får tildelt et frispark
    Harald Lechner signaliserer et frispark til FC Nantes like utenfor Olympiacos Piraeus-området.
    4'
    Olympiakos blir avblåst for offside
    Ui-jo Hwang
    En av Olympiacos Piraeuss spillere blir avblåst for offside på Stade de la Beaujoire.
    5'
    Quentin Merlin (FC Nantes) slår en corner fra høyre side på Stade de la Beaujoire.
    14'
    Skudd utenfor mål, FC Nantes
    Ludovic Blas
    Ludovic Blas (FC Nantes) kommer til en målsjanse på Stade de la Beaujoire, men klarer ikke å score.
    14'
    FC Nantes blir avblåst for offside
    Mostafa Mohamed
    Offside! Mostafa Mohamed (FC Nantes) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    17'
    Olympiakos får tildelt et frispark
    Olympiacos Piraeus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Harald Lechner tildeler FC Nantes en corner. Quentin Merlin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Sjanse! FC Nantes avanserer forover, men Ludovic Blas avslutter utenfor.
    27'
    Frispark FC Nantes.
    29'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    30'
    Mål for FC Nantes!
    FC Nantes 1 - 0 Olympiakos
    Mål: Mostafa Mohamed
    Målgivende: Ludovic Blas
    Mostafa Mohamed dundrer ballen i mål og FC Nantes tar ledelsen 1-0 på Stade de la Beaujoire. Flott spill fra Ludovic Blas før målet.
    32'
    I Nantes slår Quentin Merlin en corner fra høyre.
    35'
    Ignatius Kpene Ganago
    I Nantes header Ignatius Kpene Ganago (FC Nantes) mot mål, men ballen går utenfor.
    35'
    Mostafa Mohamed (FC Nantes) kommer seg fri på Stade de la Beaujoire, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Skudd utenfor mål, Olympiakos
    Pep Biel
    Pep Biel (Olympiacos Piraeus) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark for Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    42'
    47'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus.
    49'
    FC Nantes scorer selvmål!
    FC Nantes 1 - 1 Olympiakos
    Mål: Samuel Moutoussamy
    Et uheldig selvmål av Samuel Moutoussamy gjør at det står 1-1 på Stade de la Beaujoire.
    50'
    Olympiakos får tildelt et hjørnespark
    Pep Biel
    Pep Biel (Olympiacos Piraeus) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    50'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    FC Nantes angriper i Nantes. Ludovic Blas fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Det blir farlig! Frispark for FC Nantes er nær straffområde.
    55'
    Gult kort til Olympiakos
    Panagiotis Retsos
    Panagiotis Retsos (Olympiacos Piraeus) får et gult kort av dommer Harald Lechner.
    56'
    Olympiacos Piraeus må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Nantes.
    56'
    Målsjanse! Ludovic Blas (FC Nantes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Harald Lechner tildeler FC Nantes en corner. Quentin Merlin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Andrei
    FC Nantes angriper på Stade de la Beaujoire, men Andrei header utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Josh Bowler
    Ut: Giorgos Masouras
    Olympiacos Piraeus gjør sitt første bytte. Giorgos Masouras erstattes av Josh Bowler.
    60'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Nantes
    63'
    Ingen straffe til FC Nantes
    63'
    Skudd på mål, Olympiakos
    Josh Bowler
    Sjanse i Nantes! Josh Bowler (Olympiacos Piraeus) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Pep Biel
    Pep Biel (Olympiacos Piraeus) slår en corner fra høyre side på Stade de la Beaujoire.
    64'
    69'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Moses Simon
    Ut: Ignatius Kpene Ganago
    Antoine Kombouare gjør dagens første bytte i Nantes, når han tar ut Ignatius Kpene Ganago og setter inn Moses Simon.
    69'
    Inn: Moussa Sissoko
    Ut: Samuel Moutoussamy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Nantes. Inn kommer Moussa Sissoko, mens Samuel Moutoussamy tar plass på benken.
    69'
    I Nantes slår Quentin Merlin en corner fra venstre.
    72'
    Gult kort til FC Nantes
    Moussa Sissoko
    Dommer Harald Lechner viser Moussa Sissoko (FC Nantes) det gule kortet.
    72'
    Andrei
    Andrei (FC Nantes) header mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    Moussa Sissoko (FC Nantes) slår en corner fra venstre side på Stade de la Beaujoire.
    74'
    Målsjanse på Stade de la Beaujoire! Dennis Appiah fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    74'
    75'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Aboubakar Kamara
    Ut: Ui-jo Hwang
    Olympiacos Piraeus bytter ut Hwang Ui-Jo med Aboubakar Kamara.
    77'
    Nicolas Pallois
    FC Nantes angriper, men avslutningen til Nicolas Pallois går utenfor.
    81'
    FC Nantess Mostafa Mohamed blåses av for offside på Stade de la Beaujoire.
    83'
    Målet til FC Nantes sjekkes av VAR
    83'
    Målet til FC Nantes blir annullert
    83'
    Nicolas Pallois (FC Nantes) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Beaujoire.
    85'
    Inn: El Arabi
    Ut: Pep Biel
    Pep Biel (Olympiacos Piraeus) erstattes av El Arabi.
    86'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til Olympiacos Piraeus.
    86'
    88'
    FC Nantes avanserer forover i Nantes. Ludovic Blas avslutter, men treffer ikke mål.
    90'
    90'
    Moussa Sissoko (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    90'+1
    90'+1
    Dommer Harald Lechner gir Ludovic Blas (FC Nantes) et gult kort.
    90'+2
    Oleg Reabciuk
    Oleg Reabciuk (Olympiacos Piraeus) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+2
    FC Nantes 2 - 1 Olympiakos
    Mål: Evann Guessand
    FC Nantes tar ledelsen 2-1 etter en heading fra Evann Guessand. Ludovic Blas var nest sist på ballen.