FC Barcelona angriper, men avslutningen til Joao Cancelo går utenfor.
    3'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til FC Barcelona.
    4'
    Dommer Anthony Taylor ser at linjemannen løfter flagget, og FC Barcelonas Joao Felix blåses av for offside.
    5'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    9'
    Ilkay Gündogan (FC Barcelona) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    12'
    Gult kort til Barcelona
    Dommer Anthony Taylor gir Joao Cancelo (FC Barcelona) et gult kort.
    13'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til FC Barcelona.
    13'
    Alan Varela
    Alan Varela (FC Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Stephen Eustaquio (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Dragao.
    15'
    Stephen Eustaquio
    Sjanse til FC Porto! Stephen Eustaquio er nær ved å score, men keeper redder.
    17'
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    Wendell
    Sjanse i Porto! Wendell (FC Porto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    Joao Felix
    Joao Felix (FC Barcelona) avanserer forover på Estadio do Dragao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    FC Porto, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Anthony Taylor tildeler FC Barcelona en corner. Ilkay Gündogan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    I Porto slår Ilkay Gündogan en corner fra venstre.
    26'
    26'
    Ronald Araujo
    Ronald Araujo (FC Barcelona) pådrar seg et gult kort.
    28'
    Gult kort til FC Porto
    Fabio Cardoso
    Dommer Anthony Taylor viser Fabio Cardoso (FC Porto) det gule kortet.
    28'
    28'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    29'
    Joao Felix
    FC Barcelona angriper i Porto. Joao Felix fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    33'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Ferran Torres
    Ut: Robert Lewandowski
    Xavi (FC Barcelona) gjør sitt første bytte for dagen. Ferran Torres erstatter Robert Lewandowski.
    34'
    36'
    Gavi
    Gavi (FC Barcelona) får et gult kort av dommer Anthony Taylor.
    36'
    38'
    Wendell
    FC Porto angriper. Wendell får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    39'
    41'
    41'
    Stephen Eustaquio (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio do Dragao.
    43'
    Mehdi Taremi
    Målsjanse til FC Porto! Mehdi Taremi treffer mål, men keeper redder.
    44'
    44'
    Ferran Torres
    FC Barcelona angriper i Porto. Ferran Torres avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    Mål for Barcelona!
    FC Porto 0 - 1 Barcelona
    Mål: Ferran Torres
    Målgivende: Ilkay Gündogan
    Ferran Torres dundrer ballen i mål og FC Barcelona tar ledelsen 0-1 på Estadio do Dragao. Flott spill fra Ilkay Gündogan før målet.
    45'+1
    Joao Mario
    Sjanse! FC Porto avanserer forover, men Joao Mario avslutter utenfor.
    46'
    FC Barcelona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Jules Kounde
    Jules Kounde (FC Barcelona) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Dragao.
    47'
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Joao Felix
    Joao Felix (FC Barcelona) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    Joao Felix
    Målsjanse på Estadio do Dragao! Joao Felix fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    50'
    54'
    Ilkay Gündogan
    Ilkay Gündogan (FC Barcelona) kommer seg fri på Estadio do Dragao, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Wendell (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    57'
    Frispark i en god posisjon for FC Porto!
    59'
    62'
    Lamine Yamal
    Målsjanse! Lamine Yamal Nasraqui Ebana (FC Barcelona) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Mehdi Taremi (FC Porto) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Evanilson
    Ut: Romario Baro
    Romario Baro (FC Porto) erstattes av Evanilson.
    64'
    Wendell
    Målsjanse på Estadio do Dragao! Wendell fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    FC Porto angriper i Porto. Mehdi Taremi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Inn: Fermin Lopez
    Ut: Joao Felix
    FC Barcelona gjør sitt andre bytte. Joao Felix erstattes av Fermin Lopez Marin.
    69'
    Inn: Sergi Roberto
    Ut: Oriol Romeu
    FC Barcelona bytter ut Oriol Romeu med Sergi Roberto.
    69'
    Wendell
    71'
    71'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Porto fordi Ronald Araujo får behandling for en skade på banen.
    73'
    Ronald Araujo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio do Dragao.
    74'
    Alan Varela
    FC Porto avanserer forover i Porto. Alan Varela avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Porto
    78'
    Ingen straffe til FC Porto
    80'
    Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Marcos Alonso
    Ut: Lamine Yamal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Barcelona. Inn kommer Marcos Alonso, mens Lamine Yamal Nasraqui Ebana tar plass på benken.
    81'
    Frispark FC Porto.
    82'
    FC Porto fosser fremover, men Mehdi Taremi går rett i offsidefella.
    83'
    Målet til FC Porto sjekkes av VAR
    83'
    Målet til FC Porto blir annullert
    84'
    Inn: Chico Conceicao
    Ut: Alan Varela
    FC Porto bytter ut Alan Varela med Chico Conceicao. Dette er det andre byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Danny Namaso Loader
    Ut: Mehdi Taremi
    Sergio Conceicao gjør dagens tredje bytte i Porto, når han tar ut Mehdi Taremi og setter inn Danny Namaso Loader.
    85'
    Inn: Nicolas Gonzalez
    Ut: Joao Mario
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Porto. Inn kommer Nicolas Gonzalez, mens Joao Mario tar plass på benken.
    85'
    Inn: Ivan Jaime
    Ut: Wenderson Galeno
    Bytte for FC Porto. Ivan Jaime kommer inn for Wenderson Galeno på Estadio do Dragao.
    85'
    85'
    86'
    Sergi Roberto
    Sergi Roberto (FC Barcelona) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Dragao.
    86'
    87'
    Anthony Taylor tildeler FC Porto en corner. Chico Conceicao sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Spillet på Estadio do Dragao er stoppet midlertidig fordi Marc-Andre ter Stegen ligger nede.
    90'
    Marc-Andre ter Stegen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Porto.
    90'+1
    90'+3
    Andre gule kort til Barcelona
    Gavi
    Gavi får sitt andre gule kort og FC Barcelona må klare seg uten han resten av kampen.
    90'+3
    Chico Conceicao
    FC Porto avanserer forover i Porto. Chico Conceicao avslutter, men treffer ikke mål.