Mål for Royal Antwerp FC!
    Royal Antwerp FC 2 - 0 FC Shakhtar Donetsk
    Mål: Michel-Ange Balikwisha
    Målgivende: Arthur Vermeeren
    Mål! Michel-Ange Balikwisha gir Royal Antwerp FC en komfortabel 2-0 ledelse. Arthur Vermeeren sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Royal Antwerp FC 1 - 0 FC Shakhtar Donetsk
    Mål: Arbnor Muja
    I Antwerpen tar Royal Antwerp FC ledelsen 1-0 etter et mål av Arbnor Muja. Arthur Vermeeren var nest sist på ballen.
    3'
    Owen Wijndal (Royal Antwerp FC) løfter inn en corner fra venstre på Bosuilstadion.
    7'
    Arbnor Muja
    Arbnor Muja (Royal Antwerp FC) kommer til en målsjanse på Bosuilstadion, men klarer ikke å score.
    7'
    En av FC Shakhtar Donetsks spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Gult kort til Royal Antwerp FC
    Mandela Keita
    Dommer Rade Obrenovic viser Mandela Keita (Royal Antwerp FC) det gule kortet.
    12'
    FC Shakhtar Donetsk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Vincent Janssen
    Royal Antwerp FC avanserer forover i Antwerpen. Vincent Janssen avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Danylo Sikan
    Danylo Sikan (FC Shakhtar Donetsk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    I Antwerpen slår Georgiy Sudakov en corner fra venstre.
    23'
    Rade Obrenovic tildeler FC Shakhtar Donetsk en corner. Georgiy Sudakov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Georgiy Sudakov (FC Shakhtar Donetsk) slår en corner fra venstre side på Bosuilstadion.
    25'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    33'
    33'
    33'
    Gult kort til FC Shakhtar Donetsk
    Yukhym Konoplia
    Yukhym Konoplia (FC Shakhtar Donetsk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Frispark Royal Antwerp FC.
    36'
    Dommer Rade Obrenovic gir Vincent Janssen (Royal Antwerp FC) et gult kort.
    37'
    Frispark for FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    37'
    Royal Antwerp FC fosser fremover, men Rade Obrenovic blåser for offside på Bosuilstadion.
    46'
    Georgiy Sudakov
    Georgiy Sudakov (FC Shakhtar Donetsk) kommer til avslutning på Bosuilstadion - i stolpen! Oi, oi, oi.
    48'
    Mål for FC Shakhtar Donetsk!
    Royal Antwerp FC 2 - 1 FC Shakhtar Donetsk
    Mål: Danylo Sikan
    Danylo Sikan (FC Shakhtar Donetsk) reduserer til 2-1 etter en heading.
    48'
    Dommer Rade Obrenovic venter med å sette i gang spillet fordi Danylo Sikan ligger nede.
    52'
    Danylo Sikan er på beina igjen og fortsetter kampen på Bosuilstadion.
    53'
    Hjørnespark til FC Shakhtar Donetsk
    54'
    57'
    57'
    Arthur Vermeeren
    Royal Antwerp FC angriper i Antwerpen. Arthur Vermeeren avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    FC Shakhtar Donetsk, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Yaroslav Rakitskiy
    Yaroslav Rakitskiy (FC Shakhtar Donetsk) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Skudd på mål, Royal Antwerp FC
    67'
    67'
    Målsjanse! Vincent Janssen (Royal Antwerp FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Kan FC Shakhtar Donetsk utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    Royal Antwerp FC 2 - 2 FC Shakhtar Donetsk
    Mål: Yaroslav Rakitskiy
    Mål! Yaroslav Rakitskiy utligner til 2-2.
    71'
    Royal Antwerp FC angriper i Antwerpen, men blir avblåst for offside.
    73'
    Spillerbytte - Royal Antwerp FC
    Inn: Anthony Lenin Valencia Bajana
    Ut: Jurgen Ekkelenkamp
    Royal Antwerp FC bytter ut Jurgen Ekkelenkamp med Anthony Lenin Valencia Bajana.
    74'
    FC Shakhtar Donetsk angriper i Antwerpen. Danylo Sikan fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Royal Antwerp FC 2 - 3 FC Shakhtar Donetsk
    Danylo Sikan dundrer ballen i mål og FC Shakhtar Donetsk tar ledelsen 2-3 på Bosuilstadion.
    76'
    Dommeren gir Danylo Sikan (FC Shakhtar Donetsk) et gult kort.
    82'
    FC Shakhtar Donetsk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Royal Antwerp FC.
    82'
    Inn: George Ilenikhena
    Ut: Owen Wijndal
    Mark Peter Gertruda Andreas van Bommel gjør dagens andre bytte i Antwerpen, når han tar ut Owen Wijndal og setter inn George Ilenikhena.
    83'
    Inn: Alhassan Yusuf
    Ut: Mandela Keita
    Mark Peter Gertruda Andreas van Bommel (Royal Antwerp FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alhassan Yusuf erstatter Mandela Keita.
    83'
    84'
    84'
    Anthony Lenin Valencia Bajana (Royal Antwerp FC) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    84'
    Alhassan Yusuf
    Royal Antwerp FC angriper, men avslutningen til Alhassan Yusuf går utenfor.
    86'
    Spillerbytte - FC Shakhtar Donetsk
    Inn: Maryan Shved
    Ut: Danylo Sikan
    FC Shakhtar Donetsk bytter ut Danylo Sikan med Maryan Shved. Dette er det første byttet som Patrick Van Leeuwen gjør i dagens kamp.
    87'
    En av Royal Antwerp FCs spillere blir avblåst for offside på Bosuilstadion.
    89'
    Inn: Zeno Van Den Bosch
    Ut: Arbnor Muja
    Mark Peter Gertruda Andreas van Bommel gjør dagens fjerde bytte i Antwerpen, når han tar ut Arbnor Muja og setter inn Zeno Van Den Bosch.
    90'+1
    Toby Alderweireld
    Toby Alderweireld (Royal Antwerp FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+3
    FC Shakhtar Donetsk fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+5
    VAR sjekker om det er straffe til Royal Antwerp FC
    90'+6
    Dommeren dømmer straffe til Royal Antwerp FC
    90'+7
    Straffe til Royal Antwerp FC
    90'+7
    Royal Antwerp FC fikk tildelt et straffespark som Toby Alderweireld mislyktes med å sette i mål!