Mål for Ferencvarosi TC!
    Ferencvarosi TC 1 - 0 Trabzonspor
    Mål: Tokmac Nguen
    Målgivende: Balint Vecsei
    I Budapest tar Ferencvarosi TC ledelsen 1-0 etter et mål av Tokmac Chol Nguen. Det er en fin assist fra Balint Vecsei.
    5'
    Ferencvarosi TC får tildelt et frispark
    Fabio Maresca signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC.
    9'
    Trabzonspor får tildelt et frispark
    I Budapest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Franck Boli ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    12'
    Franck Boli kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Groupama Arena.
    13'
    Spillet på Groupama Arena er stoppet midlertidig fordi Jens Stryger Larsen ligger nede.
    14'
    Rødt kort til Ferencvarosi TC
    Eldar Civic
    Rødt kort! Eldar Civic (Ferencvarosi TC) blir utvist.
    16'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    16'
    Rødt kort!
    Spilleren på Ferencvarosi TC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    16'
    Trabzonspor slipper å klare seg uten Jens Stryger Larsen som kommer tilbake på banen igjen.
    18'
    Skudd på mål, Trabzonspor
    Marc Bartra
    Målsjanse på Groupama Arena! Marc Bartra fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Ferencvarosi TC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Budapest fordi Adama Traore får behandling for en skade på banen.
    21'
    Spillerbytte - Ferencvarosi TC
    Inn: Endre Botka
    Ut: Franck Boli
    Stanislav Cherchesov (Ferencvarosi TC) tar ut Franck Boli som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Endre Botka.
    21'
    Adama Traore er tilbake i kampen igjen.
    21'
    Ferencvarosi TC får tildelt et hjørnespark
    Tokmac Nguen
    Fabio Maresca tildeler Ferencvarosi TC en corner. Tokmac Chol Nguen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Frispark for Trabzonspor på egen banehalvdel.
    23'
    Skudd utenfor mål, Trabzonspor
    Tasos Bakasetas
    Tasos Bakasetas (Trabzonspor) kommer til avslutning på Groupama Arena - i stolpen! Oi, oi, oi.
    24'
    Maxi Gomez
    Trabzonspor angriper. Maxi Gomez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    25'
    Maxi Gomez
    Sjanse til Trabzonspor! Maxi Gomez er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    Trabzonspor får tildelt et hjørnespark
    Tasos Bakasetas (Trabzonspor) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Arena.
    27'
    27'
    Ferencvarosi TC 2 - 0 Trabzonspor
    Mål: Adama Traore
    Målgivende: Tokmac Nguen
    I Budapest øker Ferencvarosi TC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Adama Traore. Tokmac Chol Nguen sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Målet til Ferencvarosi TC sjekkes av VAR
    30'
    Målet til Ferencvarosi TC blir stående
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kristoffer Zachariassen (Ferencvarosi TC) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    Kristoffer Zachariassen er tilbake på banen igjen.
    35'
    Enis Bardhi
    I Budapest slår Enis Bardhi en corner fra venstre.
    36'
    Enis Bardhi
    Sjanse! Trabzonspor avanserer forover, men Enis Bardhi avslutter utenfor.
    36'
    Frispark til Ferencvarosi TC på halvdelen til Trabzonspor.
    37'
    Tokmac Chol Nguen (Ferencvarosi TC) slår en corner fra venstre side på Groupama Arena.
    38'
    Mål for Trabzonspor!
    Ferencvarosi TC 2 - 1 Trabzonspor
    Mål: Maxi Gomez
    Målgivende: Tasos Bakasetas
    Mål! Maxi Gomez reduserer til 2-1 på Groupama Arena i Budapest. Flott spill fra Tasos Bakasetas før målet.
    39'
    Fabio Maresca signaliserer et frispark til Trabzonspor på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Ferencvarosi TC
    Muhamed Besic
    Dommeren gir Muhamed Besic (Ferencvarosi TC) et gult kort.
    41'
    Fabio Maresca signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Trabzonspor
    Enis Bardhi
    Enis Bardhi (Trabzonspor) får et gult kort av dommer Fabio Maresca.
    42'
    Ferencvarosi TC har fått straffespark på Groupama Arena!
    43'
    Ferencvarosi TC scorer på straffe!
    Ferencvarosi TC 3 - 1 Trabzonspor
    Tokmac Chol Nguen banker inn et straffespark på Groupama Arena! Ferencvarosi TC øker dermed ledelsen til 3-1.
    44'
    I Budapest slår Tasos Bakasetas en corner fra høyre.
    45'+5
    Enis Bardhi
    Enis Bardhi (Trabzonspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+5
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Evren Eren Elmali
    Ut: Vitor Hugo
    Abdullah Avci (Trabzonspor) gjør sitt første bytte for dagen. Evren Eren Elmali erstatter Vitor Hugo.
    46'
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Enis Bardhi
    Trabzonspor bytter ut Enis Bardhi med Yusuf Yazici.
    46'
    Inn: Marek Hamsik
    Ut: Jean-Philippe Gbamin
    Trabzonspor bytter ut Jean-Philippe Gbamin med Marek Hamsik. Dette er det tredje byttet som Abdullah Avci gjør i dagens kamp.
    46'
    Fabio Maresca tildeler Trabzonspor en corner. Tasos Bakasetas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Trezeguet
    Trezeguet (Trabzonspor) kommer til en målsjanse på Groupama Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Skudd utenfor mål, Ferencvarosi TC
    Henry Wingo
    På Groupama Arena skyter Henry Wingo (Ferencvarosi TC) rett i tverrliggeren!
    53'
    57'
    Kristoffer Zachariassen
    Ferencvarosi TC angriper på Groupama Arena, men Kristoffer Zachariassen header utenfor.
    58'
    Tasos Bakasetas (Trabzonspor) avanserer forover på Groupama Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    58'
    Trabzonspor blir avblåst for offside
    Trezeguet
    Trabzonspor angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    Inn: Umut Bozok
    Ut: Abdulkadir Ömür
    Abdulkadir Ömür (Trabzonspor) erstattes av Umut Bozok.
    60'
    Tokmac Chol Nguen (Ferencvarosi TC) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Arena.
    61'
    62'
    Frispark Trabzonspor.
    65'
    65'
    Skudd på mål, Ferencvarosi TC
    Adama Traore
    Ferencvarosi TC fosser forover og Adama Traore fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    Ferencvarosi TC, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Fabio Maresca tildeler Ferencvarosi TC en corner. Tokmac Chol Nguen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Umut Bozok
    En av Trabzonspors spillere blir avblåst for offside på Groupama Arena.
    67'
    Yusuf Yazici
    Målsjanse til Trabzonspor! Yusuf Yazici treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Marek Hamsik
    Marek Hamsik (Trabzonspor) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Arena.
    69'
    Ferencvarosi TC 3 - 2 Trabzonspor
    Mål: Umut Bozok
    Målgivende: Maxi Gomez
    Umut Bozok scorer og reduserer til 3-2 på Groupama Arena. Maxi Gomez var nest sist på ballen.
    71'
    Inn: Djaniny
    Ut: Stefano Denswil
    Trabzonspor gjør sitt femte bytte. Stefano Denswil erstattes av Djaniny.
    74'
    74'
    Trabzonspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Trabzonspor angriper i Budapest. Marek Hamsik fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Inn: Aissa Laidouni
    Ut: Balint Vecsei
    Bytte for Ferencvarosi TC. Aissa Laidouni kommer inn for Balint Vecsei på Groupama Arena.
    76'
    Inn: Amer Gojak
    Ut: Tokmac Nguen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ferencvarosi TC. Inn kommer Amer Gojak, mens Tokmac Chol Nguen tar plass på benken.
    77'
    Henry Wingo
    Henry Wingo (Ferencvarosi TC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    Amer Gojak
    Sjanse til Ferencvarosi TC! Amer Gojak er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    Amer Gojak
    Amer Gojak (Ferencvarosi TC) slår en corner fra høyre side på Groupama Arena.
    83'
    Henry Wingo
    Ferencvarosi TC angriper, men avslutningen til Henry Wingo går utenfor.
    83'
    Frispark for Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    85'
    Denes Dibusz
    Denes Dibusz (Ferencvarosi TC) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Målet til Trabzonspor sjekkes av VAR
    87'
    Målet til Trabzonspor blir annullert
    88'
    Offside! Yusuf Yazici (Trabzonspor) er alene igjennom, men dommer Fabio Maresca ser at linjemannen er oppe med flagget.
    88'
    Marc Bartra
    Marc Bartra (Trabzonspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    89'
    Inn: Adnan Kovacevic
    Ut: Muhamed Besic
    Ferencvarosi TC gjør sitt fjerde bytte. Muhamed Besic erstattes av Adnan Kovacevic.
    90'
    Det blir farlig! Frispark for Trabzonspor er nær straffområde.
    90'+2
    Mats Knoester
    Mats Knoester (Ferencvarosi TC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.