2-1
3-1
4-1

Ble dekket av Morten Asbjørnsen

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av kampen mellom Haugesund og Odd. En kamp begge lag nok vil vinne. Odd kjemper om medalje, og ligger før dette oppgjøret på 3. plass. Det kan imidlertid bli en plass høyere, og så kan Rosenborg klatre opp å stjele bronsen.
    Haugesund på sin side har en cupfinale i tankene. Neste helg møter de Viking på Ullevaal, så dette er en slags generalprøve for de hvite fra Haugalandet. Dermed kan vi nok forvente en interessant kamp på Haugesund stadion i kveld!
    FKH XI (4-3-3): Sandvik - Desler, Bergqvist, Tiedemann Hansen, Baardsen Pedersen - Grindheim, Tronstad, Leite - Sandberg, Samuelsen, Velde.
    Odd XI (4-3-3): Rossbach - Ruud, Bjørtuft, Hagen, Risa - Kitolano, Oldrup Jensen, Nordkvelle - Rashani, Børven, Kaasa.
    Kristoffer Hagenes er dagens dommer.
    Odd starter med en lang ball opp fra Bjørtuft. Bergqvist rydder unna.
    2'
    Oldrup Jensen prøver seg med et skudd fra 25 meter, men ballen sklir av og ender noen meter utenfor høyre stolpe.
    2'
    Desler slår i boks mot Samuelsen, men spissen når ikke opp til ballen med pannebrasken. Da faller ballen i beina til Ruud som dunker ballen vekk.
    5'
    Børven prøver å finne Rashani i bakrom, men Baardsen Pedersen snapper opp. Vært en litt treg åpning i Haugesund i kveld.
    9'
    God mulighet for FKH. Desler slår hardt og lavt i boks mot Samuelsen som får skotuppen på ballen, men retningen er ikke der. Triller ut til utspark for keeper.
    11'
    Haugesund presser litt på her nå. Hatt et par muligheter, men ikke særlig store.
    13'
    Sandberg klemmer til fra langt hold, men Steffen Hagen står i veien og blokkerer det harde skuddet som kommer.
    16'
    Desler prøver å finne Velde på bakre stolpe, men Ruud kommer mellom og stanger ut til corner.
    20'
    Frispark til Haugesund i god posisjon.
    22'
    Straffe til FK Haugesund! Oldrup Jensen river ned Tiedemann Hansen i boks, og da peker Hagenes på krittmerket.
    22'
    Gult kort til Odd
    Fredrik Oldrup Jensen
    22'
    FK Haugesund scorer på straffe!
    FK Haugesund 1 - 0 Odd
    Mål: Niklas Sandberg
    Rett og slett lekkert! Chipper den elegant midt i mål. Frekt fra Sandberg!
    22'
    Pedersen utfordrer Rashani ute til venste, og vinner en corner for hjemmelaget.
    26'
    Mål for Odd!
    FK Haugesund 1 - 1 Odd
    Mål: Markus André Kaasa
    Målgivende: Birk Risa
    Utligning i Haugesund! Risa fosser gjennom på venstresiden før han triller ballen til Kaasa som dunker ballen i mål bak Sandvik.
    27'
    Rolig i Haugesund nå etter de to scoringene. Bytter litt på å kjele med ballen de to lagene her nå.
    33'
    Sandberg svinger inn en corner i boks, men dommer har sett noe han ikke liker i boks. Odd får et frispark i det Oldrup Jensen går i bakken.
    35'
    Velde i bakken i Odds 16-meter og Haugesund stadion roper på straffe. Det mener imidlertid ikke Hagenes som vinker spillet videre.
    37'
    Tikker mot pause i Haugesund nå. Siste minuttene har vært preget av dårlige pasninger og lite flyt i begge leire.
    43'
    Den skal sitte, Velde! Samuelsen spiller lavt i boks til Velde som skyter på et touch, men så setter han den rett på keeper!
    44'
    Desler med nytt bra innlegg, og igjen er det mot Samuelsen. Spissen rager høyt, men ikke høyt nok til å presse kula under tverrliggeren.
    45'+1
    Da er det pause i Haugesund. Den kan bli rekordlang, da alle andre omganger skal starte likt i kveld. Tromsø-kampen ble stoppet for en måkepause i tolv minutter. Spennende å se hva som skjer her.
    Tronstad prøver lykken med et skudd fra omlag 20 meter, men lykken er ikke på hans side der.
    48'
    Børven får ballen på 25 meter, og tar et par skuddfinter før han rapper til. Sikter seg ned mot lengste hjørne, men ballen går en liten meter til side for mål.
    49'
    Markus André Kaasa
    Feller Leite utenfor 16-meteren. Frispark i ypperlig posisjon.
    49'
    Grindheim prøver seg på frispark i krysset, men ballen går over mål.
    51'
    Rar situasjon. Desler legger i boks, og ballen går i stanga og ut i boks igjen. Rossbach får etter hvert kontroll på den, men han trodde ballen var over linja på innlegget der.
    54'
    Gult kort til FK Haugesund
    Sondre Tronstad
    55'
    Nordkvelle trekker inn fra venstre og prøver skuddfoten, men forsøket blir blokkert før den spretter i klypene på Sandvik.
    57'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 2 - 1 Odd
    Mål: Kristoffer Velde
    Målgivende: Niklas Sandberg
    Sandberg triller ut til Velde som fra skrått hold klemmer til med venstrefoten, og sender Haugesund i føringen!
    61'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Kevin Krygård
    Ut: Christian Grindheim
    63'
    Steffen Hagen
    Feier ned Sandberg utenfor sekstenmeteren.
    64'
    FK Haugesund 3 - 1 Odd
    Mål: Mikkel Desler
    KJEMPETABBE! Sandberg setter frisparket i muren og så bruker Rossbach beina til å redde. Da havner ballen i beina til Desler, og den danske backen sender den så i mål!
    65'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Tobias Lauritsen
    Ut: Markus André Kaasa
    66'
    Stor sjanse for Odd og Børven! Spissen får rom og klemmer til, men Sandvik henger med og redder den fint!
    71'
    Desler ligger nede og holder seg til korsryggen. Ser ikke helt godt ut dette. Er et kne som kommer i ryggen på den danske backen.
    74'
    Lauritsen stanger ballen i mål, men assistentdommer er oppe med flagget. Var fint spill fra Odd der, men offsiden er klar.
    77'
    Rashani får ballen ute til venstre, så prøver han et innlegg, men den havner i klypene på Sandvik.
    79'
    Sandberg triller til Samuelsen som tar seg forbi Bjørtuft. Klemmer så til mot første stolpe, men havner i ubalanse og sender ballen langt opp mot leilighetene bak mål.
    81'
    Inn: Ibrahima Koné
    Ut: Martin Samuelsen
    81'
    Inn: Fredrik Semb
    Ut: Fredrik Nordkvelle
    82'
    Risa legger i boks, og ballen havner helt motsatt på Ruud som kommer på løp. Backen fyrer av, men ballen havner langt over mål.
    84'
    Leite med et par deilige finter før han prøver seg med utsiden av foten. Ikke ordentlig klem på den, og ballen havner i klypene til Rossbach.
    86'
    Inn: Torbjørn Kallevåg
    Ut: Niklas Sandberg
    87'
    FK Haugesund 4 - 1 Odd
    Mål: Ibrahima Koné
    Målgivende: Sondre Tronstad
    Innbytteren øker ledelsen! Havner alene med keeper, og er helt rolig når han sender ballen ned i hjørne!
    89'
    Det legges til fire minutter.
    90'
    Rosenborg leder 3-2, dermed er Odd nå på fjerdeplass. Fagermo raser på banken og roper i frustrasjon. Medalje og Europa-plass ser ut til å forsvinne her.