1-0
4 461
4 735

0'
    For noen sjanser for hjemmelaget! Vertene spiller seg fint fri på venstresiden, før Kjær får avsluttet fra fin posisjon. Den går rett i blokka, men returen faller rett til Metcalfe som står helt alene. Kun en strålende redning fra Tangvik hindrer scoring!
    8'
    Kjempesjanse for Magnusson! Nok en gang strålende kombinasjoner hos hjemmelaget, før kapteinen før avsluttet fra fint hold inne i sekstenmeteren. Dessverre for hjemmelaget blir avslutningen for lett å lese, og Tangvik ligger klar!
    13'
    Gult kort til Fredrikstad
    Philip Sandvik Aukland
    28'
    Kjempesjanse for Henriksen! Gjestenes første mulighet faller til kapteinen. Frederiksen tar med seg ballen fremover, og ser at Henriksen har mye plass ute til venstre. Han tar med seg ballen inn i sekstenmeteren og legger ballen til rette før han avslutter med høyre. Like over!
    39'
    God sjanse for Magnusson! Kapteinen før lagt ballen til rette og avslutter fra 15 meter, men skuddet går over. Svakt av kapteinen.
    41'
    Gult kort til Rosenborg
    Leo Cornic
    45'+1
    45'+5
    45'
    Jayden Nelson
    54'
    Det er ikke til å tro! Kvile ligger igjen oppe etter frisparket, og får ballen videre til Hendriksson ved dødlinja. Han får ballen forbi Tangvik og til Sørløkk som venter på to meter. Han skal bare sette ballen i mål, men en utenomjordisk blokkering fra Pereira hindrer scoring til hjemmelaget!
    59'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Jesper Reitan-Sunde
    Ut: Jayden Nelson
    65'
    Inn: Sverre Nypan
    Ut: Edvard Tagseth
    65'
    Spillerbytte - Fredrikstad
    Inn: Oscar Aga
    Ut: Brandur Hendriksson
    69'
    Inn: Morten Bjørlo
    Ut: Erlend Segberg
    69'
    Inn: Brage Skaret
    Ut: Philip Sandvik Aukland
    69'
    Morten Bjørlo
    71'
    Inn: Ole Christian Sæter
    Ut: Agon Sadiku
    73'
    Maxwell Woledzi
    76'
    For en redning av Fischer! Frederiksen får en god mulighet til venstre inne i sekstenmeteren, men landsmann Fischer er lynraskt nede og slår til corner!
    82'
    Inn: Ludvig Begby
    Ut: Jeppe Kjær
    82'
    Stor sjanse for Reitan-Sunde! Nå er det Rosenborg som er klart nærmest. Innbytteren kommer nesten alene med Fischer, men under hardt press setter han ballen like over lengste kryss.