Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Gent!
    Gent 1 - 0 Club Brugge
    Mål: Tarik Tissoudali
    Målgivende: Nurio Fortuna
    I Ghent tar KAA Gent ledelsen 1-0 etter et mål av Tarik Tissoudali. Nurio Fortuna sto for den målgivende pasningen.
    10'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Straffe til KAA Gent!
    14'
    Gent scorer på straffe!
    Gent 2 - 0 Club Brugge
    Mål: Julien De Sart
    Julien De Sart øker KAA Gents ledelse til 2-0 etter et velplassert straffespark.
    15'
    Erik Lambrechts tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    17'
    KAA Gent må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Club Brugge.
    18'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    19'
    I Ghent har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Gult kort til Gent
    Sven Kums
    Dommer Erik Lambrechts viser Sven Kums (KAA Gent) det gule kortet.
    20'
    24'
    I Ghent slår Ruud Vormer en corner fra venstre.
    25'
    27'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til Club Brugge.
    27'
    Gult kort til Club Brugge
    Noa Lang
    Noa Lang (Club Brugge) mottar sitt første gule kort for dagen på Ghelamco Arena.
    28'
    Vadis Odjidja-Ofoe
    Vadis Odjidja-Ofoe (KAA Gent) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    28'
    30'
    Målsjanse til KAA Gent! Vadis Odjidja-Ofoe treffer mål, men keeper redder.
    31'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    34'
    Kan KAA Gent utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    36'
    Noah Mbamba
    Dommer Erik Lambrechts gir Noah Mbamba (Club Brugge) et gult kort.
    36'
    37'
    Gent 3 - 0 Club Brugge
    Mål: Nurio Fortuna
    Mål! KAA Gent øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Nurio Fortuna på Ghelamco Arena.
    38'
    Noa Lang (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Ghelamco Arena.
    40'
    41'
    42'
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    44'
    45'
    Charles De Ketelaere
    Charles De Ketelaere (Club Brugge) prøver å heade ballen i mål på Ghelamco Arena, men mislykkes.
    45'+1
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Dommer Erik Lambrechts venter med å sette i gang spillet fordi Nurio Fortuna ligger nede.
    45'+2
    KAA Gent slipper å klare seg uten Nurio Fortuna som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+3
    I Ghent har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Bas Dost
    Ut: Noah Mbamba
    Club Brugge bytter ut Noah Mbamba med Bas Dost.
    46'
    Vadis Odjidja-Ofoe ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    48'
    KAA Gent slipper å klare seg uten Vadis Odjidja-Ofoe som kommer tilbake på banen i Ghent.
    49'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Roman Bezus
    Ut: Vadis Odjidja-Ofoe
    KAA Gent bytter ut Vadis Odjidja-Ofoe som ikke ser ut til å kunne fortsette. Hein van Haezebrouck blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Roman Bezus.
    49'
    Tarik Tissoudali
    KAA Gent angriper, men avslutningen til Tarik Tissoudali går utenfor.
    50'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til KAA Gent.
    53'
    Noa Lang
    Målsjanse! Noa Lang (Club Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Laurent Depoitre
    Laurent Depoitre (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Ghelamco Arena, men klarer ikke å score.
    57'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    59'
    Gent 4 - 0 Club Brugge
    Mål: Roman Bezus
    Roman Bezus øker KAA Gents ledelse til 4-0!
    61'
    62'
    Frispark KAA Gent.
    64'
    I Ghent slår Ruud Vormer en corner fra høyre.
    65'
    Mål for Club Brugge!
    Gent 4 - 1 Club Brugge
    Mål: Hans Vanaken
    Målgivende: Ruud Vormer
    Club Brugge reduserer til 4-1 etter et mål av Hans Vanaken. Flott spill fra Ruud Vormer før målet.
    65'
    Gent 5 - 1 Club Brugge
    Mål: Laurent Depoitre
    Målgivende: Tarik Tissoudali
    Mål! Laurent Depoitre gir KAA Gent en komfortabel 5-1 ledelse. Tarik Tissoudali var nest sist på ballen.
    66'
    66'
    68'
    69'
    Inn: Yonas Malede
    Ut: Laurent Depoitre
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KAA Gent. Inn kommer Yonas Malede, mens Laurent Depoitre tar plass på benken.
    70'
    Inn: Adewale Oladoye
    Ut: Sven Kums
    Sven Kums (KAA Gent) erstattes av Adewale Oladoye.
    70'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    73'
    75'
    Ruud Vormer
    Sjanse i Ghent! Ruud Vormer (Club Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    Yonas Malede
    Yonas Malede (KAA Gent) kommer seg fri på Ghelamco Arena, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Club Brugge scorer selvmål!
    Gent 6 - 1 Club Brugge
    Mål: Simon Mignolet
    Simon Mignolet setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 6-1 på Ghelamco Arena.
    79'
    Charles De Ketelaere (Club Brugge) slår en corner fra høyre side på Ghelamco Arena.
    81'
    82'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til KAA Gent.
    83'
    KAA Gents Tarik Tissoudali blåses av for offside på Ghelamco Arena.
    83'
    Inn: Matisse Samoise
    Ut: Alessio Castro-Montes
    Bytte for KAA Gent. Matisse Samoise kommer inn for Alessio Castro-Montes på Ghelamco Arena.
    84'
    Inn: Giorgi Chakvetadze
    Ut: Tarik Tissoudali
    KAA Gent bytter ut Tarik Tissoudali med Giorgi Chakvetadze. Dette er det femte byttet som Hein van Haezebrouck gjør i dagens kamp.
    84'
    Dommer Erik Lambrechts ser at linjemannen løfter flagget, og Club Brugges Bas Dost blåses av for offside.