1-2

Da kan vi ønske velkommen til Haugesund stadion og dagens oppgjør mellom FK Haugesund og Bodø/Glimt.
    FKH gjør to bytter til dagens kamp. Inn på laget kommer Daniel Bamberg og Alexander Stølås. Ut går Kristoffer Haralseid og Martin Bjørnbak.
    Bodø/Glimt gjør også et bytte på sitt lag. Ut går Anders Karlsen. Inn kommer Dominic Chatto Bashir.
    Begge lag trenger sårt poeng før dagens kamp. Bodø/Glimt har 22 poeng, mens dsagens hjemmelag har 21. Sogndal på kvalikplass har 20 poeng.
    FKH har aldri tapt hjemme mot Bodø/Glimt. Forrige sesong møttes i cupen. Da vant FKH på straffer.
    Forrige serierunde tapte FKH 3-0 borte mot Aalesund. Bodø/Glimt spilte 1-1 mot hjemme mot Sandnes Ulf.
    Da er det 10 minutter igjen til avspark. Lagene har gått i garderoben for å gjøre sine siste forberedelser.
    Det er forholdsvis kjølig i Haugesund i dag. Det har regnet en del tidligere på dagen, men nå er det opphold. Banen ser ut til å være i god stand.
    Da er lagene på vei ut på banen. Straks klart for avspark.
    Bodø/Glimt tar avspark.
    1'
    Frispark til Bodø/Glimt i farlig posisjon, skrått utenfor 16-meteren.
    2'
    Moe scorer, men assistentdommeren har vinket for offside.
    3'
    Bodø/Glimt frampå nok en gang, denne gang skyter Olsen ufarlig utenfor.
    4'
    Skjerve legger inn fra høyre, men Bodø/Glimt får klarert.
    5'
    Haugesund får tildelt et hjørnespark
    Alexander Stølås
    Londak bokser unna.
    6'
    Flott kombinasjonsspill av FKH på høyresiden ender med ar Sema får ballen i god posisjon. Dessverre for hjemmelaget er skuddet svakt, og går ufarlig utenfor.
    8'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Haugesund 0 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Badou Ndiaye
    Et langt frispark fra Brix blir bokset unna av Bråtveit. Ballen ender i beina til Ndiaye som skrur den vakkert ned i høyre hjørne.
    10'
    Gytkjær får nesten satt pannebrasken på et innlegg fra Våge Nilsen. Der kunne det ha stått 1-1.
    13'
    Mye klabb og babb foran målet til Bodø/Glimt ender med at bortelaget til slutt får klarert ballen.
    14'
    Stølås skyter i tverliggeren fra 25 meter. Nesten utligning for hjemmelaget.
    15'
    FKH presser på og får en ny corner.
    16'
    Den får bortelaget klarert på streken.
    16'
    Fevang skyter, men ballen går via en Bodøforsvarer og til corner. Stor mulighet for hjemmelaget.
    17'
    Londak plukker enkelt corneren.
    17'
    Ndiaye skyter fra 20 meter. Skuddet går rett på Bråveit.
    19'
    Fartsfylt kamp få langt i Haugesund. Bortelaget leder, men hjemmelaget har vært nære en utligning flere ganger.
    21'
    Laajab klarerer til ny corner.
    21'
    Bortelaget får klarert.
    23'
    Bodø/Glimt får tildelt et hjørnespark
    Trond Olsen
    Den blir klarert unna av Andreassen.
    26'
    Trond Olsen
    Den går over alle og ut til dødball.
    28'
    Også den går over alle og ut til utspark for Bodø/Glimt.
    29'
    Trond Olsen
    Han slår også den corneren bak mål
    32'
    Laajab får en kjempemulighet etter et flott innlegg fra Imingen. Dessverre for bortelaget er avslutningen for svak, slik at Bråtveit får slått ballen unna.
    35'
    Etter mye klabb og babb får Bodø/Glimt klarert.
    37'
    FKH kommer tilbake. Skjeve legger inn. Ballen finner Cvetinovic som header utenfor. Her burde det stått 1-1.
    41'
    Gytkjær blir spilt fri, men i en litt vanskelig posisjon går avslutningen over.
    42'
    Bodø/Glimt får klarert.
    42'
    Haugesund 0 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Trond Olsen
    Målgivende: Daniel Berntsen
    Bortelaget kontrer etter corneren til FKH. Berntsen spiller Olsen fint fri, og alene med Bråtveit gjør han ingen feil.
    43'
    Chatto skyter langt over fra 25 meter.
    45'
    To minutter lagt til i Haugesund.
    45'+1
    Mouhamadou Ndiaye blir liggende etter en duell. Han må ut for behandling.
    45'+2
    Ndiaye kommer innpå igjen.
    45'+3
    45'+3
    Bodø/Glimt leder 2-0 i Haugesund etter scoringer av Papa Ndiyae og Trond Olsen. Spesielt det andre målet til bortelaget var flott, der Berntsen og Olsen kombinerte fint i en forrykende kontring. Flatterende for hjemmelaget som har hatt flere gode muligheter. De må virkelig vise lagmoral for å få noe igjen her.
    45'
    Da er vi i gang på Haugesund stadion.
    46'
    FKH går rett i angrep. Gytkjær setter foten til et innlegg fra venstre, men han treffer svakt og Londak redder enkelt.
    47'
    Bamberg drar av to mann innefor 16 meteren og skyter. Skuddet går like utenfor. Nok en gang er FKH nærme en scoring.
    50'
    Trond Olsen kommer alene med en utrusende Bråtveit. Han får satt ballen forbi keeperen, men også utenfor det tomme FKH-målet.
    52'
    En Glimtforsvarer header ballen til nok en corner.
    53'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Thomas Jacobsen
    Ut: Kristian Brix
    54'
    Den går forbi alle og ut til kast.
    55'
    Stølås kommer stormende gjennom, men Londak er våkent med og plukker ballen foran Haugesund-spilleren.
    56'
    Mål for Haugesund!
    Haugesund 1 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Christian Gytkjær
    Målgivende: Maic Sema
    Vi har sett det før på Haugesund stadion. Ballen blir tredd gjennom til Gytkjær som setter den sikkert forbi Londak og i mål. Framspillet denne gang av Sema.
    59'
    FKH presser på, og er sultne på en utligning. Bodø/Glimt kan nå noen tunge minutter hvis dette fortsetter.
    64'
    Daniel Bamberg
    Corneren slåes på bakre stolpe der Gytkjær får satt foten sin på ballen. Dessverre for dansken går ballen utenfor stolpen.
    65'
    67'
    Trond Olsen setter ballen i stolpen etter han kommer alene med Bråtveit. Avslutningen kom nesten fra dødlinjen, så det skulle mye til for at den gikk mellom stengene.
    69'
    Laajab får ballen på 20 meter, men skuddet går langt over.
    70'
    FKH gjør klart et dobbelbytte.
    72'
    Skjerve legger inn fra høyre, men ballen går over alle og ut til kast.
    75'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Kristoffer Haraldseid
    Ut: Alexander Stølås
    75'
    Da har FKH gjort dobbelbyttet sitt. Myrestam går inn som venstreback og dytter Våge Nilsen inn på sentral midtbane. Haraldseid går direkte inn som venstre midtbane.
    78'
    Laajab header unna.
    79'
    Sema vender opp på 20 meter og skyter. Skuddet går ufarlig utenfor.
    80'
    Inn: Torbjørn Agdestein
    Ut: Maic Sema
    81'
    Bamberg legger inn, men Londak plukker ballen foran Gytkjær.
    82'
    Richards legger inn, men innlegget er svakt og går rett inn til Bråtveit.
    84'
    Inn: Anders Karlsen
    Ut: Daniel Berntsen
    84'
    FKH prøver, men det vil seg ikke. Bodø/Glimt forsvarer deg bra.
    88'
    4839 tilskuere på Haugesund stadion.
    88'
    4 minutter er lagt til i Haugesund.
    90'+1
    Karlsen får en kjempemulighet til å avgjøre, men alene med kkeper skyter han rett på Bråtveit.
    90'+1
    90'+2
    Nok en gang kommer bortelaget på en kontring. Denne gang er det Ndiaye som misser alene med Bråtveit.
    90'+3
    90'+5
    Da er det over i Haugesund. Bodø/Glimt får en fin tur hjem til Nord Norge med tre særdeles viktige poeng i bagasjen. Bodøværingene ledet 2-0 til pause, og selv om FKH reduserte, maktet aldri hjemmelaget å få flere scoringer. På slutten var faktisk bortelaget nærmere 3-1 etter flere kvalifiserte kontringssjanser.